ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές MIX MARKT

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προσφορές από MIX MARKT

MIX MARKT κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η Mix Markt είναι μια ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, εμπορικών σημάτων και προσφορών για τους πελάτες. Αποτελείται από δύο τύπους καταστημάτων: Mix Markt, τα οποία περιλαμβάνουν είδη κρεοπωλείου, ράφια και ψυγεία, και MINI MIXES, όπου η διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει κρεοπωλείο.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με MIX MARKT

Πότε δημιουργήθηκε το MIX MARKT
Open

Η εταιρεία Mix Markt Greece ιδρύεται στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνιο του 2008. Το 2020, η αλυσίδα απαριθμεί 20 καταστήματα (Mix Markt και Mini Mix) που απασχολούν περισσότερους από 150 εργαζόμενους.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο MIX MARKT?
Open

Η Mix Markt εμπορεύεται διάφορες μάρκες, όπως Zedazeni, Germes, Retro, Extra και άλλες.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο MIX MARKT
Open

Εάν περιηγηθείτε στον ιστότοπο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΠΡΟΦΗΜΙΕΣ, εκεί θα βρείτε μειωμένες τιμές και προσφορές.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του MIX MARKT σε όλη τη χώρα?
Open

Η Mix Markt ανταγωνίζεται στην Ελλάδα άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως Big Discount, Migros, Αφροδίτη, Χαλκιαδάκης, Κρητικός, Κουτελιέρης, Lidl, Εσλαβενίτης, Εσπάτο, Θανόπουλος, Ελεφάντης και Γαλαξίας, μεταξύ άλλων.

Είναι το MIX MARKT αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Κάθε Mix Markt λειτουργεί σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα. Αν αναζητήσετε στην ιστοσελίδα τους στην ενότητα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, μπορείτε να βρείτε κάθε κατάστημα με τον αριθμό τηλεφώνου του και εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας και λήξης του.

Πόσα καταστήματα MIX MARKT υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Η Mix Markt διαθέτει περισσότερα από 20 αποκλειστικά καταστήματα στην Ελλάδα. Μπορείτε να τα δείτε όλα στην ενότητα STORES της ιστοσελίδας τους. Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε επίσης έναν χάρτη, ώστε να μπορείτε να τα εντοπίσετε σωστά.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα MIX MARKT Online
Open

Προς το παρόν, η Mix Markt δεν έχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ηλεκτρονικών αγορών. Ωστόσο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους https://www.mixmarkt.gr/ για να ανακαλύψετε τι προϊόντα προσφέρουν, την ιστορία τους, τα νέα τους, ακόμη και τις προσφορές εργασίας.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο MIX MARKT
Open

Μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Mix Market και να λαμβάνετε προσφορές και νέα σχετικά με τη μάρκα, αρκεί να βάλετε το email σας στον ιστότοπο. Η Mix Markt προσφέρει επίσης ένα κανάλι επικοινωνίας μέσω ταχυδρομείου ή τηλεφώνου, ώστε να μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τις αμφιβολίες σας, να ζητήσετε πληροφορίες ή ακόμη και να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από MIX MARKT
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.