ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές SPAR

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προσφορές από SPAR

SPAR κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η SPAR είναι μια ολλανδική πολυεθνική εταιρεία franchise που παρέχει branding, προμήθειες και υπηρεσίες υποστήριξης για ανεξάρτητα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων. Η έδρα της βρίσκεται στο Άμστερνταμ.

Η εταιρεία εφαρμόζει πρόγραμμα συνεργασίας και έχει παρουσία στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και σε πολλές άλλες σε ολόκληρη την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με SPAR

Πότε δημιουργήθηκε το SPAR
Open

Αν και η SPAR ιδρύθηκε το 1932 στην Ολλανδία, η εταιρεία ξεκίνησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1969, όταν η εταιρεία Βερόπουλος έλαβε την άδεια SPAR.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο SPAR?
Open

Η SPAR σχεδιάζει, παράγει και πωλεί τα προϊόντα της μάρκας της. Κάθε προϊόν που κατασκευάζει δημιουργείται χρησιμοποιώντας τα υψηλότερα πρότυπα και ποιοτικά υλικά.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο SPAR
Open

Υπάρχουν πολλοί τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων στην SPAR. Για παράδειγμα, μπορείτε να περιηγηθείτε στην ενότητα Πωλήσεις στην ιστοσελίδα της για να βρείτε εκπτώσεις σε όλα τα είδη προϊόντων. Επίσης, μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας για να βρείτε τους τελευταίους καταλόγους Dealmarkets για να απολαύσετε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρήματα σε ό,τι χρειάζεστε.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του SPAR σε όλη τη χώρα?
Open

Η Discount Markt, η CoinMetro, η Finanzarel, η Dealmarkets και η Ένωση Επιχειρηματιών Τεχνοπάρκου είναι μερικοί από τους ανταγωνιστές της SPAR.

Είναι το SPAR αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Το SPAR ανοίγει τις πόρτες του από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 7:00 έως τις 21:00. Τις Κυριακές ανοίγει από τις 8:00 έως τις 20:00.

Πόσα καταστήματα SPAR υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Η SPAR διαθέτει 13.623 καταστήματα σε 48 χώρες.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα SPAR Online
Open

Στην ιστοσελίδα της SPAR όχι μόνο θα βρείτε αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις, αλλά μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της. Στην ιστοσελίδα υπάρχουν κατάλογοι καθώς και πληροφορίες για την παράδοση.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο SPAR
Open

Αν θέλετε να έχετε αποκλειστικά οφέλη από την SPAR, θα πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα της. Με αυτόν τον τρόπο θα λαμβάνετε δωρεάν περιεχόμενο καθώς και αποκλειστικές προσφορές. Επίσης, υπάρχουν πολλοί τρόποι πληρωμής για όσα έχετε αγοράσει.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από SPAR
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.