logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorΑΒ Βασιλόπουλος Εύοσμος: μια μοναδική εμπειρία αγορών στην Ελλάδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΒ Βασιλόπουλος Εύοσμος: μια μοναδική εμπειρία αγορών στην Ελλάδα

ΑΒ Βασιλόπουλος Εύοσμος: μια μοναδική εμπειρία αγορών στην Ελλάδα

Ένα από τα πιο χρονοβόρα πράγματα που μισούμε να κάνουμε είναι η λίστα με τα ψώνια. Η καταγραφή του τι χρειαζόμαστε για την εβδομάδα είναι δύσκολη, ειδικά αν δουλεύουμε πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Τις περισσότερες φορές φτάνουμε στα καταστήματα με άδειο μυαλό και ψωνίζουμε όπως βλέπουμε τα είδη στο ράφι. Στο τέλος της ημέρας συνειδητοποιούμε ότι ξεχάσαμε περίπου τα μισά προϊόντα και αγοράσαμε πολλά άλλα που δεν μας ήταν τόσο χρήσιμα. Για να μην αγχώνεστε κάθε φορά που επισκέπτεστε το ΑΒ Βασιλόπουλος Εύοσμος. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε την τέλεια λίστα με τα ψώνια σας. Καθίστε, διαβάστε και ζήστε μια μοναδική εμπειρία αγορών στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα.

Σχεδιάστε το εβδομαδιαίο σας μενού

2.jpg

Οργανώστε τα γεύματά σας για όλη την εβδομάδα και κάντε τα ψώνια σας με βάση αυτόν τον προγραμματισμό. Θα ξέρετε τι πρέπει να αγοράσετε και στη σωστή ποσότητα. Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι το εβδομαδιαίο σας φαγητό είναι ισορροπημένο και ότι περιλαμβάνει όλες τις ομάδες τροφίμων. Καθώς τώρα στην Ελλάδα είναι χειμώνας, καλό είναι να προσθέσετε στη λίστα τον καφέ, τα όσπρια, τη σοκολάτα, τους ξηρούς καρπούς και τους ζωμούς.

Λάβετε το ενημερωτικό δελτίο με προσφορές

3.jpg

Είναι πάντα καλό να αφήνετε ένα μέρος της λίστας κενό για να προσθέσετε ένα προϊόν σε προσφορά. Αγοράζοντας δύο ή τρία προϊόντα σε έκπτωση δεν θα ξεφύγουμε τόσο πολύ από τον προϋπολογισμό μας και θα μπορέσουμε να επωφεληθούμε από φρέσκα προϊόντα σε τιμή ευκαιρίας. Μην είστε τόσο αυστηροί και απολαύστε την καλοπέραση. Η ΑΒ Βασιλόπουλος Εύοσμος προσφέρει πολλές εκπτώσεις που δεν μπορούμε να τις προσπεράσουμε. Επιλέξτε, για παράδειγμα, λαχανικά εποχής και πάρτε άλλο ένα που είναι σε έκπτωση μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας. Η εγγραφή στο newsletter της κάθε αλυσίδας είναι μια καλή επιλογή για να είστε ενήμεροι για όλες τις προσφορές.

Αγοράστε σε σχέση με αυτό που χρειάζεστε

4.jpg

Αν έχετε ήδη προγραμματίσει τα εβδομαδιαία γεύματά σας, θα ξέρετε ακριβώς πόση ποσότητα από κάθε προϊόν χρειάζεστε. Να θυμάστε ότι δεν είναι σκόπιμο να αποθηκεύετε πολλά ευπαθή προϊόντα. Θα μπορούσαν να λήξουν σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς καν να χρησιμοποιηθούν. Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές τα σούπερ μάρκετ λανσάρουν προσφορές για αγορές έως και έξι προϊόντων, αλλά αν ξέρετε ότι δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε, είναι προτιμότερο να αποφύγετε αυτή τη δαπάνη.

Καθορίστε έναν προϋπολογισμό

5.jpg

Ο κατάλογος θα εξαρτηθεί από τον προϋπολογισμό σας. Είναι πάντα σκόπιμο να κάνετε τα ψώνια σας για τα είδη παντοπωλείου αφού έχετε λάβει τον μισθό σας. Δεν θα μετράτε κάθε δεκάρα και θα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε περισσότερα είδη στο καλάθι σας. Μια επιπλέον συμβουλή που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη: ελέγξτε τις τιμές στο διαδίκτυο και στη συνέχεια, όταν πάτε στο φυσικό κατάστημα, θα γνωρίζετε ακριβώς την αξία του κάθε προϊόντος. Με άλλα λόγια, προσομοιώστε τα εικονικά ψώνια και πάρτε ακριβώς το σωστό ποσό χρημάτων αν προτιμάτε να περπατήσετε μέχρι το σούπερ μάρκετ.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους των αγαπημένων σούπερ μάρκετ των Ελλήνων. Εξερευνήστε τις προσφορές και τις εκπτώσεις και επωφεληθείτε από αυτές στην επόμενη αγορά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.