logo
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανακαλύψτε την LR: το κατάστημα που φέρνει επανάσταση στα συμπληρώματα διατροφής

Το LR είναι ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που χαρακτηρίζεται από την πώληση συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων ομορφιάς. Με μακρά ιστορία στην αγορά, η LR εδρεύει στην Αθήνα και διαθέτει επίσης μια πλατφόρμα λιανικής πώλησης μέσω διαδικτύου. Τα τελευταία χρόνια, η LR έχει περάσει από μια έντονη διαδικασία επέκτασης της δραστηριότητάς της, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της μεγάλο αριθμό προϊόντων. Ανακαλύψτε τα συμπληρώματα διατροφής αυτής της κορυφαίας αλυσίδας στην ελληνική αγορά:

Aloe vera drinkable gel immune plus

Αυτό το συμπλήρωμα παρέχει τριπλό όφελος στο ανοσοποιητικό σύστημα: ενίσχυση (τα υπάρχοντα ανοσοποιητικά κύτταρα ενισχύονται), ενεργοποίηση (ενεργοποιείται η παραγωγή νέων ανοσοποιητικών κυττάρων), τόνωση (το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να αντιδράσει πιο γρήγορα). Περιέχει αιθέρια έλαια, τζιντζερόλη, ρητίνη και ρητινώδη οξέα. Επιπλέον, είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνη C και περιέχει μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο, νάτριο και φώσφορο.

Spray Cistus Incanus

Η βιταμίνη C που περιέχει συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Και η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Probiotic 12 κάψουλες

Κάθε κάψουλα περιέχει συνολικά ένα δισεκατομμύριο προβιοτικά βακτήρια και αποτελείται από 12 διαφορετικά βακτηριακά στελέχη. Αυτός ο συνδυασμός είναι μοναδικός. Καθοριστικός παράγοντας για την επίδραση των προβιοτικών προϊόντων είναι το ποσοστό επιβίωσης των βακτηρίων κατά τη διάρκεια του κρίσιμου περάσματος από το στομάχι στο δρόμο προς το έντερο. Διότι το υδροχλωρικό οξύ που υπάρχει στο στομάχι μπορεί να καταστρέψει τα βακτήρια και να τα καταστήσει αναποτελεσματικά. Το Probiotic 12 διαθέτει διπλή μικροενθυλάκωση που προστατεύει τα βακτήρια πιο αποτελεσματικά σε σύγκριση με άλλα προϊόντα. Περιέχει επίσης το πρεβιοτικό FOS (φρουκτοολιγοσακχαρίτες). Ως τροφή για τα προβιοτικά βακτήρια, δρα ως πρόσθετος ενισχυτής βακτηρίων στο σώμα.

Κάψουλες Reishi Plus

Το Reishi Plus αποτελεί μέρος της σειράς LIFETAKT. Θεωρείται ζωτικό μανιτάρι ή βότανο της μακροζωίας και υπάρχει στην ανατολική παράδοση εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είναι ένα φυσικό, vegan, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη προϊόν χωρίς γενετικά τροποποιημένα συστατικά. Το Reishi είναι ένας μύκητας που ζει σε αποσυντιθέμενο ξύλο, αναπτύσσεται σε πρέμνα, ρίζες ή στη βάση του κορμού των δρυών και των οξιών και τρέφεται με αυτά. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, βασιζόταν αποκλειστικά στην εύρεση άγριων μανιταριών, οπότε η εύρεση ενός "Lingzhi" θεωρούνταν καλός οιωνός. Στη δεκαετία του 1970 αναπτύχθηκε μια μέθοδος για να μπορεί να καλλιεργηθεί το reishi παγκοσμίως σε μεγάλες φάρμες καλλιέργειας. Το μανιτάρι που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του Reishi Plus δεν προέρχεται από άγριες συλλογές.

Τσάι μπάνιου Cistus Incanus

Το τσάι μπάνιου LR Cistus Incanus είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την καταπράυνση του ερεθισμένου και ευαίσθητου δέρματος. Περιέχει αποκλειστικά φυσικά βότανα όπως Cistus Incanus και Cistus Incanus και μέντα. Είναι φυσικής προέλευσης και περιέχονται σε ποιοτικά τρόφιμα. Έτσι, είναι ιδανικό για ένα ολοκληρωμένο χαλαρωτικό μπάνιο προσώπου, χεριών ή ποδιών. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για το ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα. Αποτελείται από 95% Cistus Incanus και 5% μέντα.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους των αγαπημένων σας καταστημάτων στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ζήσετε μια πιο υγιεινή ζωή, η LR είναι η καλύτερη επιλογή σας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους και επιλέξτε προϊόντα για να ενισχύσετε τη ρουτίνα σας.

 

- 3 min

Share
Ανακαλύψτε την LR: το κατάστημα που φέρνει επανάσταση στα συμπληρώματα διατροφής

Discount Markt: αποκαλύπτοντας θησαυρούς ευκαιριών στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η αγορά τροφίμων είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη σε μεγάλους παίκτες όπως η Discount Markt. Αυτό το εκπτωτικό σούπερ μάρκετ προσφέρει όλα τα είδη προϊόντων σε χαμηλότερες τιμές από ό,τι σε άλλα και με υψηλότερο επίπεδο εναλλαγής. Αν δεν έχετε ψωνίσει ποτέ από το Discount Markt, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι: διαθέτει θησαυρούς ευκαιρίας, προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων φρέσκιας ετικέτας και τα καταστήματά του είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να κάνουν την εμπειρία της επίσκεψής σας μοναδική. Αν περιηγηθείτε στον ιστότοπό τους, θα βρείτε απίστευτες προσφορές κάθε εβδομάδα, έναν χώρο όπου μοιράζονται συνταγές και τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας online, ώστε να μη χρειάζεται να βγείτε από το σπίτι σας. Στο Discount Markt, υπάρχουν μερικά μοναδικά προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε αν επισκεφθείτε έστω και μία φορά αυτό το κατάστημα. Ακολουθεί η λίστα που σας προτείνουμε:

Αχλάδι Nashi

Το Discount Markt διαθέτει ένα τμήμα με εξωτικά φρούτα και λαχανικά, όπου μπορείτε να βρείτε προϊόντα που δεν είναι εύκολα διαθέσιμα στην Ελλάδα. Ένα παράδειγμα είναι το αχλάδι nashi, το οποίο προέρχεται από την Ιαπωνία. Το σχήμα, το χρώμα και η γεύση του είναι διαφορετικά από το αχλάδι που έχουμε συνηθίσει να καταναλώνουμε στη χώρα μας. Σίγουρα θα πάθετε εμμονή με αυτό το φρούτο και θα θέλετε να επιστρέψετε στο Discount Markt για να αγοράσετε περισσότερα.

Ιταλικό ελαιόλαδο

Δεν είναι εύκολο να βρεις καλό ελαιόλαδο σε πραγματικά φθηνή τιμή. Αλλά στην Discount Markt μπορείτε. Τα καλύτερα ελαιόλαδα στον κόσμο είναι ιταλικά και σε αυτή την αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τις καλύτερες μάρκες. Αν σας αρέσει να καρυκεύετε καλά τις σαλάτες σας, πάρτε μαζί σας δύο μπουκάλια και κρατήστε το ένα για όταν έρθει ο ζεστός καιρός και αρχίσετε να συμπεριλαμβάνετε περισσότερα λαχανικά στο καθημερινό σας μενού.

Ανάμεικτοι ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα

Οι ξηροί καρποί είναι ιδανικοί για να τρώτε αυτή την εποχή του χρόνου. Αν σας λείπει το γλυκό ψωμί τα Χριστούγεννα, ήρθε η ώρα να αγοράσετε το μείγμα που πωλείται στην Discount Markt. Ακολουθήστε βήμα προς βήμα τις οδηγίες της συνταγής που έχει αναρτήσει η συγκεκριμένη αλυσίδα στην ιστοσελίδα της και επιστρέψτε στην αίσθηση του Δεκεμβρίου, όταν περιμένατε με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα. Το αγαπημένο μας μείγμα δημητριακών περιλαμβάνει φιστίκια Southern Grove, αμύγδαλα, καρύδια και σταφίδες.

Φιλέτα μπακαλιάρου

Τα φιλέτα μπακαλιάρου είναι ένα ακόμη ακριβό προϊόν. Πολλές φορές αποφεύγετε να αγοράζετε ψάρια για να μην υπερβάλλετε και να τηρήσετε τον προϋπολογισμό σας. Αλλά στην Discount Markt μπορείτε να κάνετε το χατίρι σας με κατεψυγμένα φιλέτα μπακαλιάρου, αν τα λαχταράτε. Βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνει πάντα την ετικέτα ότι το προϊόν έχει πιστοποιηθεί για τα ποιοτικά του πρότυπα.

Κολοκύθα

Αν επισκεφθείτε το τμήμα φρούτων και λαχανικών μπορείτε να πάρετε και ένα αμερικάνικο λαχανικό. Πρόκειται για μια κολοκύθα σε σχήμα αστεριού που προέρχεται από την αμερικανική ήπειρο. Είναι εντυπωσιακή λόγω του σχήματός της και σίγουρα θα πάρετε κάποια μαζί σας στο σπίτι. Η Discount Markt δεν παύει ποτέ να σας εκπλήσσει. Το φυλλάδιο συνταγών τρέφεται από όλα αυτά τα φρούτα και τα λαχανικά. Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες, μπορείτε να γίνετε ένας σπουδαίος σεφ.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους των μεγαλύτερων σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα. Επισκεφθείτε την Discount Markt και εξοικονομήστε πολλά χρήματα!

 

- 3 min

Share
Discount Markt: αποκαλύπτοντας θησαυρούς ευκαιριών στην Ελλάδα

ΑΒ Βασιλόπουλος Εύοσμος: μια μοναδική εμπειρία αγορών στην Ελλάδα

Ένα από τα πιο χρονοβόρα πράγματα που μισούμε να κάνουμε είναι η λίστα με τα ψώνια. Η καταγραφή του τι χρειαζόμαστε για την εβδομάδα είναι δύσκολη, ειδικά αν δουλεύουμε πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Τις περισσότερες φορές φτάνουμε στα καταστήματα με άδειο μυαλό και ψωνίζουμε όπως βλέπουμε τα είδη στο ράφι. Στο τέλος της ημέρας συνειδητοποιούμε ότι ξεχάσαμε περίπου τα μισά προϊόντα και αγοράσαμε πολλά άλλα που δεν μας ήταν τόσο χρήσιμα. Για να μην αγχώνεστε κάθε φορά που επισκέπτεστε το ΑΒ Βασιλόπουλος Εύοσμος. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε την τέλεια λίστα με τα ψώνια σας. Καθίστε, διαβάστε και ζήστε μια μοναδική εμπειρία αγορών στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα.

Σχεδιάστε το εβδομαδιαίο σας μενού

Οργανώστε τα γεύματά σας για όλη την εβδομάδα και κάντε τα ψώνια σας με βάση αυτόν τον προγραμματισμό. Θα ξέρετε τι πρέπει να αγοράσετε και στη σωστή ποσότητα. Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι το εβδομαδιαίο σας φαγητό είναι ισορροπημένο και ότι περιλαμβάνει όλες τις ομάδες τροφίμων. Καθώς τώρα στην Ελλάδα είναι χειμώνας, καλό είναι να προσθέσετε στη λίστα τον καφέ, τα όσπρια, τη σοκολάτα, τους ξηρούς καρπούς και τους ζωμούς.

Λάβετε το ενημερωτικό δελτίο με προσφορές

Είναι πάντα καλό να αφήνετε ένα μέρος της λίστας κενό για να προσθέσετε ένα προϊόν σε προσφορά. Αγοράζοντας δύο ή τρία προϊόντα σε έκπτωση δεν θα ξεφύγουμε τόσο πολύ από τον προϋπολογισμό μας και θα μπορέσουμε να επωφεληθούμε από φρέσκα προϊόντα σε τιμή ευκαιρίας. Μην είστε τόσο αυστηροί και απολαύστε την καλοπέραση. Η ΑΒ Βασιλόπουλος Εύοσμος προσφέρει πολλές εκπτώσεις που δεν μπορούμε να τις προσπεράσουμε. Επιλέξτε, για παράδειγμα, λαχανικά εποχής και πάρτε άλλο ένα που είναι σε έκπτωση μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας. Η εγγραφή στο newsletter της κάθε αλυσίδας είναι μια καλή επιλογή για να είστε ενήμεροι για όλες τις προσφορές.

Αγοράστε σε σχέση με αυτό που χρειάζεστε

Αν έχετε ήδη προγραμματίσει τα εβδομαδιαία γεύματά σας, θα ξέρετε ακριβώς πόση ποσότητα από κάθε προϊόν χρειάζεστε. Να θυμάστε ότι δεν είναι σκόπιμο να αποθηκεύετε πολλά ευπαθή προϊόντα. Θα μπορούσαν να λήξουν σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς καν να χρησιμοποιηθούν. Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές τα σούπερ μάρκετ λανσάρουν προσφορές για αγορές έως και έξι προϊόντων, αλλά αν ξέρετε ότι δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε, είναι προτιμότερο να αποφύγετε αυτή τη δαπάνη.

Καθορίστε έναν προϋπολογισμό

Ο κατάλογος θα εξαρτηθεί από τον προϋπολογισμό σας. Είναι πάντα σκόπιμο να κάνετε τα ψώνια σας για τα είδη παντοπωλείου αφού έχετε λάβει τον μισθό σας. Δεν θα μετράτε κάθε δεκάρα και θα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε περισσότερα είδη στο καλάθι σας. Μια επιπλέον συμβουλή που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη: ελέγξτε τις τιμές στο διαδίκτυο και στη συνέχεια, όταν πάτε στο φυσικό κατάστημα, θα γνωρίζετε ακριβώς την αξία του κάθε προϊόντος. Με άλλα λόγια, προσομοιώστε τα εικονικά ψώνια και πάρτε ακριβώς το σωστό ποσό χρημάτων αν προτιμάτε να περπατήσετε μέχρι το σούπερ μάρκετ.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους των αγαπημένων σούπερ μάρκετ των Ελλήνων. Εξερευνήστε τις προσφορές και τις εκπτώσεις και επωφεληθείτε από αυτές στην επόμενη αγορά σας.

 

- 3 min

Share
ΑΒ Βασιλόπουλος Εύοσμος: μια μοναδική εμπειρία αγορών στην Ελλάδα

Ελληνικά υφάσματα: διαχρονικά υφάσματα με μια σύγχρονη πινελιά

Η Ελλάδα είναι στη μόδα! Εκτός από την αρχιτεκτονική, τη δημοκρατία, τη γλυπτική, το θέατρο, τη φιλοσοφία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή η υπέροχη χώρα άφησε και μια κληρονομιά μόδας. Οι θεές του Ολύμπου γίνονται γήινες ντίβες τυλιγμένες σε ρέοντα ντραπέ φορέματα, πλισέ υφάσματα και ελεγχόμενες ασυμμετρίες. Κληρονόμοι του αρχαίου ελληνικού peplum, τα νέα φορέματα με ελληνικό κόψιμο είναι φτιαγμένα με αιθέρια και σχεδόν ημιδιαφανή υλικά. Οι κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως αποτίουν φόρο τιμής σε αυτή την τάση με τη μορφή ολόσωμων φόρμες, maxi φορέματα και κοντά μοντέλα με σφιγμένη μέση. Ωστόσο, κάποιες σταθερές διατηρούνται στις προτάσεις τους: το γεγονός να είναι στολισμένα με μεταλλικά απλικέ ή δαχτυλίδια, να συνοδεύονται από ελληνικά σανδάλια και να βάφονται στα πιο γλυκά χρώματα της χρωματικής παλέτας. Πάνω από όλα τα άλλα στοιχεία, αυτό που καθόριζε τον "πατριωτισμό" του ενδύματος στην Αρχαία Ελλάδα ήταν το μαλλί. Το μαλλί και η γυναίκα είναι δύο λέξεις που συνδέονται από την εποχή της Κρήτης. Σήμερα είναι σύνηθες να βρίσκει κανείς σε κάθε ελληνικό κατάστημα όμορφα υφάσματα προσαρμοσμένα στη σύγχρονη εποχή.

Το εποχιακό must-have

Τα ρούχα δεν χρησιμοποιούνταν μόνο ως μέσο προστασίας και άνεσης, αλλά και ως μέσο έκφρασης και κοινωνικής διάκρισης. Μέσα από τους διαφορετικούς τύπους ενδυμάτων, τα χρώματα και τα υφάσματα, αντικατοπτρίζονταν οι ρόλοι και η θέση των ανθρώπων, καθώς και οι παραδόσεις και οι πεποιθήσεις τους. Επιπλέον, η μόδα έπαιξε επίσης θεμελιώδη ρόλο στη δημιουργία της ατομικής και συλλογικής ταυτότητας των Ελλήνων, καθώς αντανακλούσε τις αισθητικές προτιμήσεις τους και την αίσθηση του ανήκειν σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο πολιτισμό. Αυτή η εξέλιξη ήρθε το 2024. Το must have της σεζόν: τα πλεκτά υφάσματα. Σε φορέματα, καπέλα, τσάντες και αξεσουάρ, το πλεκτό ύφασμα που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίες Ελληνίδες έχει κατακτήσει τις παραλίες και πολλές διασημότητες επέλεξαν να ακολουθήσουν αυτή την τάση. Αν σκέφτεστε να πάτε διακοπές, ένα από τα πιο δημοφιλή ρούχα που δεν μπορεί να λείπει από τη βαλίτσα σας είναι ένα πλεκτό ρούχο ή αξεσουάρ. Το πλεκτό και οι υφές του μας μεταφέρουν πίσω στη δεκαετία του '70, στο χίπικο ή vintage κίνημα, με την έκφραση της ακραίας ελευθερίας, της διασκέδασης και της φρεσκάδας. Αλλά ένα πρωτοποριακό προηγούμενο είναι αυτό της ελληνικής κουλτούρας.

Η σύγχρονη εκδοχή

Πριν από μερικά χρόνια, βλέπαμε το βελονάκι στα σπίτια των γιαγιάδων μας. Έπλεκαν μια κουβέρτα ή ένα πουλόβερ με τις δύο βελόνες τους, αλλά σήμερα αυτά τα πλεκτά γίνονται παντελόνια, φορέματα και μπλούζες. Παρόλο που υπάρχει μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων στα υφάσματα βελονάκι με διαφορετικούς συνδυασμούς νημάτων και υφών για τη δημιουργία μοντέρνων και μοντέρνων σχεδίων, επικρατεί μια ευρεία παλέτα έντονων χρωμάτων όπως το βατόμουρο, το πορτοκαλί, το κίτρινο και το πράσινο. Αν και παστέλ και ουδέτεροι τόνοι μπορούν επίσης να παρατηρηθούν μαζί με φυσικά νήματα. Ορισμένα ενδύματα έχουν το ίδιο σχέδιο ανοιγμάτων, ενώ άλλα ποντάρουν στο συνδυασμό ανοιγμάτων διαφορετικών μεγεθών, ακόμη και διαφορετικών σχημάτων. Η δεύτερη επιλογή είναι μια καλή πηγή για να τραβήξουμε την προσοχή στο σημείο του σώματος που θέλουμε να τονίσουμε.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους των αγαπημένων σας καταστημάτων στην Ελλάδα. Γίνετε μοντέρνοι με ένα κλασικό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα!

 

- 3 min

Share
Ελληνικά υφάσματα: διαχρονικά υφάσματα με μια σύγχρονη πινελιά

Εξερευνώντας τους γαστρονομικούς θησαυρούς της Μεσογείου

Στην Ελλάδα, ένας νέος τρόπος κατανόησης της μαγειρικής αναδύθηκε και έγινε πιο δημοφιλής χάρη στα συμπόσια, τα ταξίδια και τους πολέμους. Το πρώτο βιβλίο συνταγών που γράφτηκε από τον Αρχέστατο το 330 π.Χ. εμφανίστηκε επίσης εδώ. Αν ταξιδέψετε σε αυτή την υπέροχη χώρα γεμάτη ιστορία και όμορφες παραλίες, δεν πρέπει να παραλείψετε να εξερευνήσετε τους γαστρονομικούς θησαυρούς της Μεσογείου. Μπορείτε να καθίσετε σε ένα όμορφο εστιατόριο ή απλά να αναζητήσετε τη συνταγή στο διαδίκτυο, να πάτε σε ένα κατάστημα και να γνωρίσετε την κουζίνα από κοντά. Τι περιλαμβάνει η προσφορά; Ας δούμε.

Μουσακάς

Πρόκειται ίσως για το πιο εμβληματικό πιάτο της Ελλάδας, ένα είδος λαζάνιας της οποίας οι στρώσεις ζυμαρικών αντικαθίστανται από στρώσεις μελιτζάνας. Γεμίζεται με σπιτική σάλτσα ντομάτας, κρέας και μερικά λαχανικά, με σάλτσα μπεσαμέλ από πάνω. Στις μέρες μας υπάρχει και μια χορτοφαγική εκδοχή αυτού του παραδοσιακού πιάτου, η οποία φτιάχνεται με πατάτες και τηγανητά λαχανικά για να αντικαταστήσει το κρέας. Πρόκειται για μια επίπονη αλλά απλή συνταγή για την προετοιμασία της. Μπορούμε να την φτιάξουμε με διαφορετική σειρά, αν το θεωρούμε πιο πρακτικό ή να αρχίσουμε να ετοιμάζουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά το βασικό είναι να είμαστε πάντα πολύ προσεκτικοί με τη σάλτσα μπεσαμέλ και να την ανακατεύουμε καλά για να μην υπάρχουν σβώλοι.

Σουτζουκάκια

Είναι μακρόστενοι κεφτέδες γεμιστοί με χοιρινό και μοσχαρίσιο κιμά, καρυκευμένοι με κύμινο, ελαιόλαδο, μαγειρεμένοι σε σάλτσα κόκκινου κρασιού και σερβιρισμένοι με λευκό ρύζι. Αυτό το πιάτο είναι πιο συνηθισμένο το χειμώνα, αλλά ακόμα και στη μέση του καλοκαιριού μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη λιχουδιά.

Σουβλάκι

Πρόκειται για ένα κατ' εξοχήν πιάτο του δρόμου και στην πρωτεύουσα, την Αθήνα, είναι γνωστό ως καλαμάκι. Η προετοιμασία του είναι γρήγορη, καθώς αποτελείται μόνο από μια πίτα με σαλάτα, σάλτσα από ελληνικό γιαούρτι και ψητό κρέας. Αν και μπορεί να έχει διαφορετικές εκδοχές, υπάρχουν συστατικά που δεν μπορούν να λείπουν: η σάλτσα τζατζίκι και η πίτα ή το πλατύ ψωμί. Και ο πρωταγωνιστής είναι το κρέας. Συνήθως φτιάχνεται με χοιρινό, αρνί, μοσχάρι ή κοτόπουλο, αν και στις μέρες μας βρίσκουμε και κάποιες επιλογές με ψάρι ή μόνο λαχανικά.

Χωριάτικη

Φρέσκια και υγιεινή, είναι η τυπική ελληνική σαλάτα που φτιάχνεται με ντομάτα, αγγούρι, ελιές, πιπεριά και φέτα. Πάντα με ένα καλό ντρέσινγκ με βάση τη ρίγανη και το ελαιόλαδο. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα είδη σαλάτας στην Ελλάδα, μερικά από τα οποία είναι αμιγώς πράσινα. Τολμήστε και φάτε μια σαλάτα όπως οι Έλληνες, με μια τραγανή πινελιά. Την ονομάζουν "Ντάκος" και εκτός από τα λαχανικά και τις ελιές, προστίθεται φρυγανισμένο ψωμί για να ολοκληρωθεί αυτό το πιάτο.

Μπακλαβάς

Πρόκειται για ένα τυπικό ελληνικό γλυκό. Πρόκειται για μια ζύμη σφολιάτας βουτηγμένη σε γλυκό σιρόπι και γαρνιρισμένη με καρύδια, αμύγδαλα και φιστίκια. Δεν θα δυσκολευτείτε να τον βρείτε σε οποιοδήποτε ζαχαροπλαστείο. Επίσης, αν σας αρέσει πολύ, το πουλάνε σε μικρά κουτάκια σε καταστήματα με σουβενίρ, αν και δεν έχουν την ίδια γεύση με τα ζυμαρικά.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους των αγαπημένων σας καταστημάτων. Αν ταξιδέψετε στην Ελλάδα, μη χάσετε την εξαιρετική κουζίνα της!

 

- 3 min

Share
Εξερευνώντας τους γαστρονομικούς θησαυρούς της Μεσογείου

Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας ενθουσιώδη DIY με τα εργαλεία της Praktiker

Τα Praktiker είναι μία από τις αγαπημένες αλυσίδες της Ελλάδας για να αγοράσετε πρακτικά και προσαρμόσιμα έπιπλα και εργαλεία για το σπίτι, καθώς και για να προμηθευτείτε συσκευές και κάθε είδους διακοσμητικά για να ομορφύνετε το σπίτι. Από το 1991, τα Praktiker αποτελούν ένα one-stop shop για όλες τις ανάγκες του σπιτιού και του κήπου, προσφέροντας σε όλους μοναδικές εμπειρίες αγορών για κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή. Δεν απέχει πολύ από άλλες μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες και αποτελεί ένα καταφύγιο DIY για τους λάτρεις της οικιακής βελτίωσης. Σε αυτόν τον οδηγό σας προτείνουμε μερικά εργαλεία που πωλούνται από την Parktiker και δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σας. Να είστε στην κορυφή του παιχνιδιού σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ικανότητές σας. Παίξτε, δημιουργήστε, οπλίστε και αφοπλίστε όσες φορές θέλετε. Έχετε την υποστήριξη της Praktiker για την τιμή και την ποιότητα. Με την πανδημία πολλοί Έλληνες επέλεξαν να γυμναστούν σε εξωτερικούς χώρους και άλλοι να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο do-it-yourself, στη χειροτεχνία και στην αξιοποίηση της δημιουργικότητάς τους.

Screwdriver

Το κατσαβίδι είναι ένα εργαλείο που θα σας βγάλει από περισσότερα από ένα προβλήματα. Το να το έχουμε έτοιμο σε ένα λίγο πολύ καθολικό μέγεθος ή να ποντάρουμε σε ένα σετ κατσαβιδιών που θα καλύψει κάθε απρόβλεπτο ενδεχόμενο μπορεί να είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Υπάρχουν διάφοροι τύποι: κατσαβίδι επίπεδο, κατσαβίδι Philips, κατσαβίδι Torx, κατσαβίδι με σωλήνα, κατσαβίδι Allen. Δεν είναι όλες οι κεφαλές των βιδών ίδιες και γι' αυτό είναι απαραίτητο να έχουμε ένα κατσαβίδι που να ταιριάζει με τον καλύτερο τρόπο.

Κλειδί

Για να μην κάνετε ακαταστασία με τα μεγέθη των κλειδιών, το βασικό must-have είναι το κλειδί του οποίου η κεφαλή είναι ρυθμιζόμενη ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή. Η διαφορά αυτού του κλειδιού από τα σταθερά κλειδιά έγκειται στο γεγονός ότι είναι ρυθμιζόμενο, γεγονός που του επιτρέπει να χρησιμοποιείται για την εργασία με μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών. Το στόμιο είναι ελαφρώς κεκλιμένο σε σχέση με τον άξονα της λαβής, ώστε να διευκολύνεται η λειτουργία της ρύθμισης.

Σφυρί

Ένα σφυρί είναι απαραίτητο για την ανάρτηση εικόνων ή το σφυρηλάτηση καρφιών σε έπιπλα. Επιλέξτε ένα που να διαθέτει νύχι στο άλλο άκρο για την εξαγωγή των καρφιών και λαβή από καουτσούκ, καθώς απορροφά καλύτερα τα χτυπήματα και διευκολύνει το κράτημα. Το σφυρί χρησιμοποιείται για πριτσίνωμα, σμίλευση, ανάγλυφο, ισοπέδωση, μεταξύ άλλων εργασιών που ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος, το υλικό ή το μοντέλο.

Μετροταινία

Μια μετροταινία είναι απαραίτητη στην εργαλειοθήκη σας, καθώς είναι απαραίτητη για κάθε εργασία. Πάντα θα χρειαστεί να μετράτε πού πρέπει να καρφώσετε, να ανοίξετε τρύπες ή να κολλήσετε κομμάτια, γι' αυτό καλό είναι να χρησιμοποιείτε μια μεταλλική για να αποφύγετε τη φθορά της.

Leveler

Πείτε αντίο στις στραβές εικόνες και τα στραβά ράφια. Ενώ πολλά smartphones στις μέρες μας ενσωματώνουν τη λειτουργία στάθμης, τίποτα δεν ξεπερνά την αξιόπιστη στάθμη φυσαλίδων μιας ζωής. Η ευρεία χρήση του αλφάδι επεκτείνεται σε αμέτρητες εφαρμογές, όπως η ξυλουργική, η τοιχοποιία, η σιδηρουργία, η υδραυλική και ακόμη και διάφορες εργασίες γύρω από το σπίτι.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους των αγαπημένων σας καταστημάτων υδραυλικών ειδών και do-it-yourself στην Ελλάδα. Αν είστε λάτρεις του DIY, το Praktiker είναι η αλυσίδα-σταρ της χώρας.

 

- 3 min

Share
Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας ενθουσιώδη DIY με τα εργαλεία της Praktiker

Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες: δημιουργία χειροποίητων δώρων

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή γιορτής και δώρων. Αλλά είναι αλήθεια ότι στο τέλος του έτους είναι δύσκολο να ευχαριστήσετε τους πάντες. Μερικές φορές ένα χειροποίητο δώρο είναι πολύ πιο πολύτιμο από ένα δώρο που αγοράστηκε στο πιο ακριβό κατάστημα. Βάζουμε όλη την αγάπη και την προσπάθεια για να το πετύχουμε, ακόμη και αν μερικές φορές απέχει πολύ από την τελειότητα που αναζητούμε. Μέσα στον ελληνικό πολιτισμό, το έθιμο της προσφοράς δώρων για τα Χριστούγεννα είναι βαθιά ριζωμένο. Γενικά ρούχα ή παιχνίδια για τα παιδιά. Κάτω από το δέντρο πρέπει να υπάρχει κάτι. Ακολουθούν μερικές χριστουγεννιάτικες κατασκευές για να πειραματιστείτε.

Κουβέρτες από μαλλί

Μαλλί, μερικές μεγάλες βελόνες και μια καλή δόση δημιουργικότητας είναι το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για τους συγγενείς σας ή για τον Μυστικό Άγιο Βασίλη σας. Ειδικά αν αυτός ή αυτή υποφέρει από το κρύο και προτιμά σχέδια που περιλαμβάνουν καναπέ, ταινία και μια καλή κουβέρτα. Αν δεν ξέρετε να πλέκετε, μπορείτε να βρείτε πολλά σεμινάρια στο διαδίκτυο που θα σας διευκολύνουν. Είναι απλώς θέμα να βάλεις αγάπη και προσπάθεια στην εργασία.

Καραμέλες με δημιουργικό περιτύλιγμα

Κάντε ένα πολύ τυπικό δώρο, όπως σοκολάτες, νουγκά ή μαρσιπάνι, πιο ξεχωριστό δίνοντάς του μια ιδιαίτερη πινελιά με τα χέρια σας. Πάρτε χαρτί, αποκόμματα περιοδικών ή ακόμα και παλιές εφημερίδες και ενεργοποιήστε τη φαντασία σας. Η δημιουργικότητα εκτιμάται πάντα. Το άλλο πρόσωπο θα ξέρει ότι κάνατε ό,τι καλύτερο μπορούσατε και ότι καταβάλατε όλη σας την προσπάθεια. Είναι σαν ένα δώρο στην καρδιά.

Μοναδικές καρτ ποστάλ

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να λάβετε ένα εξατομικευμένο μήνυμα για τα Χριστούγεννα; Μπορείτε να συμπεριλάβετε αποφθέγματα, μηνύματα για να καλωσορίσετε τα Χριστούγεννα και το νέο έτος σε αυτούς που αγαπάτε περισσότερο και, αν θέλετε, να τους κάνετε να κλάψουν λίγο.
Διπλώστε ένα φύλλο Α4 στη μέση και ξεκινήστε να δημιουργείτε. Χαρτόνια, γκλίτερ, αυτοκόλλητα, χαρτιά κάθε είδους για να δημιουργήσετε ανάγλυφο. Είμαι σίγουρη ότι μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες υπέροχες ιδέες.

Χριστουγεννιάτικο πρωινό

Ιδανικό για να κάνετε έκπληξη στον σύντροφό σας ή σε οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειάς σας. Πείτε καλημέρα με ένα εξατομικευμένο πρωινό: σπιτικά μπισκότα, αυγά, τοστ, φρεσκοαλεσμένος καφές. Φροντίστε να δημιουργήσετε ένα ευνοϊκό περιβάλλον και καταγράψτε ένα βίντεο ή βγάλτε μια φωτογραφία με την αντίδραση του καλεσμένου.

Εξατομικευμένο άλμπουμ φωτογραφιών

Από την έλευση των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, δεν έχουμε σχεδόν καθόλου φωτογραφίες στο σπίτι. Το να δώσετε ένα άλμπουμ φωτογραφιών με τις καλύτερες αναμνήσεις σας είναι ένα κλασικό και μια τέλεια επιλογή ως χριστουγεννιάτικο δώρο. και μια τέλεια επιλογή ως χριστουγεννιάτικο δώρο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα (ένα πρόσφατο ταξίδι), τις καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς ή τις καλύτερες φωτογραφίες σας όλων των εποχών. Προσέξτε ιδιαίτερα το μπροστινό και το πίσω εξώφυλλο, επιλέξτε έναν ωραίο τίτλο και συνοδεύστε τις φωτογραφίες με κάποια κείμενα με τις αναμνήσεις που σας προκαλούν οι εικόνες. Ένα πολύ συναρπαστικό δώρο! Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τη δημιουργικότητά σας. Πιάστε δουλειά και δημιουργήστε ένα αξέχαστο δώρο!

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους των αγαπημένων σας καταστημάτων στην Ελλάδα.

 

- 3 min

Share
Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες: δημιουργία χειροποίητων δώρων

Oriflame: ενδυνάμωση των ατόμων μέσω της ομορφιάς και της επιχειρηματικότητας

Οι βασικές αρχές της ελληνικής ομορφιάς έχουν παραμείνει αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου: διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και φυσικότητα. Οι μάρκες εστιάζουν πολύ περισσότερο στη μείωση της τελετουργίας ομορφιάς σε ένα απλό ρεπερτόριο δοκιμασμένων προϊόντων. συνδυάζουν τις πιο ισχυρές και ευεργετικές φυσικές δραστικές ουσίες για να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τη φυσική σας ομορφιά, συστατικά που θρέφουν και φροντίζουν την επιδερμίδα σας. Αν μπείτε σε ένα κατάστημα Oriflame, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ομορφιάς. Η Oriflame είναι πραγματικά μια μάρκα που ενδυναμώνει τους ανθρώπους μέσω της ομορφιάς και της επιχειρηματικότητας. Δεν θα ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, αλλά εδώ είναι τα καλύτερα προϊόντα για κάθε τύπο δέρματος που θα πρέπει να ενσωματώσετε στη ρουτίνα ομορφιάς σας. Και φυσικά μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Oriflame.

Κρέμες καθαρισμού

Τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου είναι ποικίλα. Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο προϊόν που να πληροί όλες τις ιδιότητες για να ταιριάζει σε διαφορετικούς τύπους δέρματος. Ορισμένα μπορεί να είναι υπερβολικά απολιπαντικά και άλλα πολύ όξινα ή αλκαλικά. Η επιλογή μιας κρέμας ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας θα είναι θεμελιώδης και είναι σημαντικό να έχει απαλή υφή για να αποφεύγονται οι ερεθισμοί στο πρόσωπο. Ή μια ουδέτερη κρέμα θα είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Αντηλιακό

Η συνεχής έκθεση στις ακτίνες του ήλιου είναι επιζήμια για την υγεία του δέρματος. Εάν εργάζεστε σε παραθαλάσσιο θέρετρο και βρίσκεστε σχεδόν πάντα σε εξωτερικούς χώρους, η χρήση ενός καλού αντηλιακού θα είναι το κλειδί για να αποφύγετε τα ηλιακά εγκαύματα. Το ανοιχτόχρωμο δέρμα είναι πολύ πιο ευαίσθητο, ακόμη και στο ακραίο κρύο. Η χρήση προστασίας το χειμώνα θα διατηρήσει το πρόσωπό σας ενυδατωμένο. Υπάρχουν αντηλιακά με διαφορετικούς παράγοντες, αντηλιακά για παιδιά, ακόμη και αντηλιακά σε compact συσκευασία.

Micellar water

Απλά μουλιάστε μια μπατονέτα και σκουπίστε το στο πρόσωπό σας με απαλές, κυκλικές κινήσεις, συμπεριλαμβανομένων των βλεφάρων και των χειλιών. Αφού αφαιρέσετε όλους τους ρύπους και το μακιγιάζ, ξεπλύνετε το δέρμα με ζεστό ή κρύο νερό.
Το ξέπλυμα με το νερό micellar είναι προαιρετικό, αν και συνιστάται να το κάνετε για να απομακρύνετε τυχόν εναπομείναντες ρύπους. Χρησιμεύει επίσης για την τόνωση και την ενυδάτωση του δέρματος.

Βάλσαμο χειλιών

Το βάλσαμο χειλιών είναι ένας σπουδαίος σύμμαχος για το δέρμα σας και έχει πολλαπλές χρήσεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διορθώσετε το μακιγιάζ, να αφαιρέσετε το μακιγιάζ ή να κάνετε τα φρύδια σας να φαίνονται τέλεια. Πώς; Αν τρίψετε το lip balm στις σβούρες των φρυδιών σας, θα δείτε ότι είναι σφραγισμένα και περιποιημένα. Αν και η κύρια δράση του σχετίζεται με τη διόρθωση και την αποκατάσταση της ξηρότητας των χειλιών που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο, τον αέρα ή το κρύο. Για καλή προστασία των χειλιών, η αντηλιακή προστασία πρέπει να είναι τουλάχιστον με συντελεστή 15.

Μαντηλάκια αφαίρεσης μακιγιάζ

Χρησιμοποιούνται για τη γρήγορη αφαίρεση του μακιγιάζ, αλλά μόνο επιφανειακά, καθώς δεν αφαιρούν το 100% των υπολειμμάτων. Ένα άλλο συμπλήρωμα θα είναι απαραίτητο για να κάνετε έναν βαθύ καθαρισμό. Σας συνιστούμε να πλύνετε το πρόσωπό σας με άφθονο σαπούνι και νερό για να βεβαιωθείτε ότι έχετε απομακρύνει όλους τους ρύπους και να εφαρμόσετε ένα τονωτικό προσώπου και μια ενυδατική κρέμα. Μην κάνετε κατάχρηση των μαντηλιών αφαίρεσης μακιγιάζ και ακολουθήστε μια πλήρη ρουτίνα.

Το 365 Prosfores σας φέρνει τους καλύτερους καταλόγους με όλες τις προσφορές από την Oriflame. Αν είστε οπαδός της φροντίδας του δέρματος, σας προτείνουμε αυτό το κατάστημα.

 

- 3 min

Share
Oriflame: ενδυνάμωση των ατόμων μέσω της ομορφιάς και της επιχειρηματικότητας

Electronet: το one-stop shop σας για ηλεκτρονικά στην Ελλάδα

Υπάρχουν πολλά καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει ένα που ξεχωρίζει για τον μεγάλο αριθμό προϊόντων και τις καλές τιμές του: Electronet, το one-stop shop για ηλεκτρονικά είδη στη χώρα. Η Electronet έχει χαμηλές τιμές και τακτικές προσφορές, αν και αυτό μπορεί να διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα. Περισσότερα από 11.000 υποκαταστήματα ανήκουν σε αυτόν τον οργανισμό, οπότε μπορείτε πάντα να βρείτε αυτό που χρειάζεστε χωρίς να ξοδέψετε παραπάνω. Στην Electronet μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από ένα κινητό τηλέφωνο και ένα tablet μέχρι διάφορα μικρά οικιακά προϊόντα. Τα πάντα βρίσκονται σε ένα μέρος. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, είδη γραφείου, εκτυπωτές, αξεσουάρ Η/Υ, κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, ηχεία, βύσματα και καλώδια, φωτογραφικές μηχανές, συσκευές κουζίνας, εργαλεία, φορτιστές και πολλά άλλα. Αυτή η αλυσίδα πωλεί και διανέμει ένα ευρύ φάσμα τοπικών και διεθνών εμπορικών σημάτων, όπως Apple, Samsung, Huawei, Philips, Black&Decker, Sony και Siemens. Ελέγξτε τις τρέχουσες προσφορές και προωθητικές ενέργειες που είναι διαθέσιμες στα καταστήματά τους και στην ηλεκτρονική τους ιστοσελίδα για να βρείτε τα φθηνότερα είδη και τις καλύτερες προσφορές προς πώληση. Αν μπείτε τώρα στην ιστοσελίδα τους, θα βρείτε τις χειμερινές προσφορές. Υπάρχουν απίστευτες εκπτώσεις σε σόμπες, κινητά τηλέφωνα και προμήθειες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτά τα είδη με έκπτωση 30%. Αν ξέρετε πώς να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές, θα μπορέσετε να αγοράσετε περισσότερα από ένα είδη.

Η ιστορία της Electronet

Η Electronet είναι μια ελληνική αλυσίδα λιανικής πώλησης που επικεντρώνεται στην πώληση ηλεκτρονικών και τεχνολογικών προϊόντων. Με μακρά ιστορία στην αγορά, η Electronet έχει την έδρα της στην Αθήνα. Από την ίδρυσή της το 1996, η Electronet έχει ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών και τεχνολογικών προϊόντων από τις κορυφαίες μάρκες της αγοράς. Τα επόμενα χρόνια, πέρασε από μια έντονη διαδικασία επιχειρηματικής επέκτασης προσθέτοντας μεγάλο αριθμό προϊόντων και ανοίγοντας καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα η Electronet δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω καταστημάτων που βρίσκονται στην Αθήνα, την Πεύκη, τη Νέα Ερυθραία, τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, την Ιεράπετρα, τη Σητεία, τη Ναύπακτο, μεταξύ άλλων.

Προσφορές και προωθητικές ενέργειες

Η Electronet έχει πολύ καλές τιμές όλο το χρόνο γιατί είναι μια τόσο μεγάλη αλυσίδα που έχει την πολυτέλεια να διαπραγματεύεται πολύ ανταγωνιστικές τιμές με τους κατασκευαστές και τους μεγάλους διανομείς. Κάθε μήνα έχει συνήθως μια επιλογή από είδη ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και οικιακών συσκευών με τιμές ευκαιρίας. Οι πιο συχνές προωθητικές ενέργειες και προσφορές στην Electronet είναι: άμεσες εκπτώσεις τιμών και δώρα προϊόντων για αγορές. Μεταξύ των κύριων πλεονεκτημάτων της Electronet είναι οι καλές τιμές, ο μεγάλος αριθμός καταστημάτων, το βελτιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα, οι ειδικοί πωλητές και η εξατομικευμένη χρηματοδότηση. Η αλυσίδα διαθέτει μια ομάδα έμπειρων πωλητών έτοιμη να συμβουλεύσει τους πελάτες της και μια αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συμβουλή; Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο ή ακολουθώντας την Electronet στα κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις τελευταίες προσφορές.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους καταλόγους των αγαπημένων σας καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να αντικαταστήσετε την παλιά τηλεόραση ή το κινητό τηλέφωνο που έπαιζε θέατρο στην Electronet. Είναι ο μεγαλύτερος διανομέας στη χώρα και από τους πιο έγκριτους. Βιαστείτε!

 

- 3 min

Share
Electronet: το one-stop shop σας για ηλεκτρονικά στην Ελλάδα

Μαύρη Παρασκευή: μια σχέση αγάπης-μίσους

Πρώτα απ' όλα, ας εξηγήσουμε τι είναι η Μαύρη Παρασκευή. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε περισσότερο εξοικειωμένοι με την Cyber Monday ή την Cyber Week και χάνουμε από τα μάτια μας αυτή την ημέρα των προσφορών που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Σε αυτή την εκδήλωση μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από χρηματοδοτικές προσφορές και εκπτώσεις που πιθανότατα δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε σε άλλες ημερομηνίες. Πολλά καταστήματα στην Ελλάδα -ηλεκτρονικών, ένδυσης και υπόδησης, επίπλων κ.ά.- τηρούν αυτή την πρωτοβουλία και θα μπορέσετε να αγοράσετε ό,τι σας έχει μείνει σε εκκρεμότητα. Όμως η Black Friday είναι μια σχέση αγάπης και μίσους. Μην ψωνίζετε για χάρη των αγορών γιατί μπορεί να θέσετε σε κίνδυνο τα οικονομικά σας.

Τι να αγοράσετε

Από την τεχνολογία μέχρι τα έπιπλα για το σπίτι σας. Επίσης, οικοδομικά υλικά όπως βρύσες, ηλεκτρικά εργαλεία και χρώματα. Ένα άλλο από τα κοσμήματα της Black Friday είναι οι σόμπες, οι οποίες ήδη κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς έχουν καταγράψει σημαντική αύξηση των πωλήσεων στην Ελλάδα. Κινητά τηλέφωνα, κονσόλες, ρούχα και διακοσμητικά είδη είναι επίσης σε προσφορά. Αν σκέφτεστε να ανανεώσετε τη ντουλάπα σας, είναι μια καλή στιγμή για να αγοράσετε εποχιακά ρούχα σε έκπτωση ή μια επιλογή ρούχων από προηγούμενες συλλογές σε τιμή ευκαιρίας. Αν είστε φανατικός της τεχνολογίας, μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να αγοράσετε κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ ή υπολογιστές σε καλή τιμή, ενώ ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε ακόμη και την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια νέα πολυθρόνα ή απλώς να σκεφτείτε την ανακαίνιση της βεράντας για όταν επιστρέψουν οι θερμότεροι μήνες. Όλες οι δυνατότητες βρίσκονται μόλις ένα κλικ μακριά.

Τι να μην αγοράσετε

  • Βιβλία: Τα βιβλία μπορούν να έχουν μόνο μια συγκεκριμένη έκπτωση και είναι ένα προϊόν που η τιμή του πέφτει σταθερά καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, οπότε ούτε η αγορά του μυθιστορήματος που περιμένατε είναι πολύ ενδεδειγμένη.
  • Συσκευές ιδιωτικής ετικέτας: Αυτό είναι ένα άλλο τυπικό λάθος. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα προϊόν από το Amazon ή από οποιαδήποτε άλλη μάρκα, θα το βρείτε με έκπτωση, αλλά σας συνιστούμε να περιμένετε μέχρι την Cyber Week, γιατί εκεί οι εκπτώσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες και θα μπορέσετε να τα αποκτήσετε ακόμα φθηνότερα.
  • Αεροπορικά εισιτήρια: Πολλές αεροπορικές εταιρείες ανεβάζουν τις τιμές κατά τη διάρκεια αυτών των ημερομηνιών, όπως συμβαίνει τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα. Είναι καλύτερο να περιμένετε μέχρι την άνοιξη, όταν μπορείτε να βρείτε φθηνότερες πτήσεις. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να αρχίσετε να σχεδιάζετε τις διακοπές σας κοιτάζοντας μια βαλίτσα με έκπτωση, ώστε όταν έρθει η ώρα, να είστε πλήρως προετοιμασμένοι και έτοιμοι να φύγετε.
  • Τηλεοράσεις υψηλών προδιαγραφών: Παρόλο που είναι βέβαιο ότι θα βρείτε τηλεοράσεις υψηλών προδιαγραφών με πολύ ενδιαφέρουσες εκπτώσεις και πολύ πιο δελεαστικές, είναι άλλο ένα από εκείνα τα προϊόντα που πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής, επειδή η τιμή τους πέφτει ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της άνοιξης.

Αν θέλετε να την ανανεώσετε επειδή δεν έχετε Smart TV αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλά προϊόντα για να μετατρέψετε την παραδοσιακή σας τηλεόραση σε έξυπνη οθόνη.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους των αγαπημένων σας καταστημάτων και εμπορικών σημάτων, ώστε να επωφεληθείτε από τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις κατά τη διάρκεια της Black Friday. Βιαστείτε!

 

- 3 min

Share
Μαύρη Παρασκευή: μια σχέση αγάπης-μίσους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Praktiker: ένα καταφύγιο DIY για τους λάτρεις της οικιακής βελτίωσης

Τα Praktiker είναι μία από τις αγαπημένες αλυσίδες των Ελλήνων για να αγοράσετε πρακτικά και προσαρμόσιμα έπιπλα για το σπίτι, καθώς και για να προμηθευτείτε συσκευές και κάθε είδους διακοσμητικά για να ομορφύνετε το σπίτι. Δεν απέχει πολύ από άλλες μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες και αποτελεί ένα DIY καταφύγιο για τους λάτρεις της βελτίωσης του σπιτιού. Σε αυτόν τον οδηγό σας προτείνουμε ορισμένα προϊόντα που πωλούνται από την Parktiker με τιμές κάτω των 20 ευρώ και δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σας.

Ντουλάπια

Τα ντουλάπια μελαμίνης είναι κομμάτια μακράς διαρκείας, εύκολα στο συνδυασμό και με άπειρες δυνατότητες σχεδιασμού. Η ποιότητα των επίπλων θα λειτουργήσει υπέρ του διακοσμητικού σχεδίου που θέλετε να πραγματοποιήσετε και τα έπιπλα μελαμίνης είναι ιδανικά αν δεν θέλετε να καταχραστείτε τον προϋπολογισμό σας. Έχουν γίνει τα αγαπημένα πολλών εξαιτίας των αμέτρητων πλεονεκτημάτων που προσφέρουν. Στο Praktiker θα βρείτε ντουλάπια μελαμίνης με μία, δύο και τρεις πόρτες, τα οποία μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Οι τιμές κυμαίνονται από 145 έως 249 ευρώ. Ωστόσο, η δομή για ένα ντουλάπι τοίχου 60x37x80 κοστίζει μόλις 20 ευρώ.

Καθρέφτες

Η αντιμετώπιση ενός γυμνού τοίχου μπορεί να προκαλέσει το ίδιο μπλοκάρισμα όπως όταν ένας ζωγράφος έρχεται αντιμέτωπος με έναν αχρησιμοποίητο καμβά ή ένας συγγραφέας με ένα κενό φύλλο χαρτί. Αλλά και στις τρεις περιπτώσεις, πρέπει να πέσετε στην αγκαλιά της δημιουργικότητας. Ένας καθρέφτης είναι πάντα μια καλή λύση αν δεν θέλετε να υπερφορτώσετε τον χώρο. Η Praktiker διαθέτει καθρέφτες σε όλα τα σχήματα και μεγέθη και σε διάφορες τιμές. Το αγαπημένο μας; Ο κρεμαστός καθρέφτης που τοποθετείται πάνω από τον νεροχύτη και κοστίζει μόνο 19 ευρώ.

Μαξιλάρια

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μεταμορφώσετε τους χώρους σας είναι να προσθέσετε μαξιλάρια. Μια αλλαγή χρώματος ή μοτίβου και είναι πρακτικά μια άμεση ανανέωση του χώρου. Έχουν τεράστια σημασία στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να συνοδεύσετε τον καναπέ που τόσο αγαπάτε ή για να δώσετε μια μαγική πινελιά στο κρεβάτι σας. Στο Praktiker θα βρείτε πολλά μαξιλάρια: στρογγυλά, τετράγωνα, ορθογώνια, τυπωμένα. Η τιμή τους ξεκινά από 5,99 ευρώ.

Χαλιά

Τα χαλιά είναι απαραίτητα στο σπίτι σας. Αποτελούν μια όμορφη προσθήκη σε κάθε σαλόνι ή υπνοδωμάτιο και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να αγοράσετε ένα. Κυκλοφορούν σε όλα τα χρώματα και σε όλες τις τιμές. Από την Praktiker επιλέξαμε το χαλί Langsted με κοντό πέλος. Κοστίζει 12 ευρώ, αν και μπορείτε να προμηθευτείτε μερικά με 9 ευρώ.

Λαμπτήρες

Είτε εργάζεστε στο σπίτι είτε επειδή σας αρέσει να έχετε πολύ καλό φωτισμό, δεν πρέπει να λείπουν οι κομψές λάμπες. Θα δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά στο σπίτι σας και θα νιώθετε πάντα καλά συνοδευόμενοι από το ζεστό τους φως. Στο Praktiker υπάρχει μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων: λαμπτήρες δαπέδου, λαμπτήρες γραφείου, λαμπτήρες οροφής. Καθορίστε τι χρειάζεστε και επιλέξτε τη λάμπα που ταιριάζει σε εσάς και το σπίτι σας. Υπάρχουν λαμπτήρες γραφείου με τιμή 3,99 ευρώ.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους καταλόγους προσφορών από τα αγαπημένα σας καταστήματα διακόσμησης. επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις και τις εκπτώσεις και ανακαινίστε το σπίτι σας όπως πάντα ονειρευόσασταν. Μην κάνετε υπερβολικές δαπάνες.

 

- 3 min

Share
Praktiker: ένα καταφύγιο DIY για τους λάτρεις της οικιακής βελτίωσης

JOY: το μέλλον του λιανικού εμπορίου μόδας στην Ελλάδα

Το JOY είναι συνώνυμο της Ελλάδας, ένα κατάστημα που χτίστηκε από τις ρίζες του στη χώρα μας και σταδιακά διεύρυνε τους ορίζοντές του για να γίνει σημείο αναφοράς στο χονδρεμπόριο. Η ιστορία της χρονολογείται από το 1978, όταν ο Γιώργος Τούλας ξεκίνησε την JOY ως εταιρεία τροφίμων. Χρόνια αργότερα, επεκτάθηκε στον κλάδο και σήμερα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες όπως ομορφιά, υγεία, ένδυση, κατοικίδια, ηλεκτρονικά και άλλα. Αναμφισβήτητα όμως έχει κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους λάτρεις της μόδας. Τόσο στο φυσικό της κατάστημα, που βρίσκεται στην Πάτρα, όσο και στο ψηφιακό της κανάλι μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία ρούχων σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Η JOY είναι το μέλλον της λιανικής πώλησης μόδας στην Ελλάδα. Τι μπορείτε να βρείτε; Σας κάνουμε μια λίστα με τα πιο περιζήτητα κομμάτια:

Oversize t-shirts

Τα oversize t-shirts δεν είναι πλέον αποκλειστικότητα των skaters και των μηχανόβιων. Πολλοί διάσημοι τραγουδιστές και ηθοποιοί ανεβάζουν φωτογραφίες στα δίκτυά τους με αυτού του είδους τα ρούχα. Αποτελούν ένα "must have" για την καλοκαιρινή ή τη χειμερινή περίοδο.

Παντελόνια Cargo

Νομίζετε ότι δεν τα χρειάζεστε μέχρι να δείτε cargo παντελόνια σε μια βιτρίνα καταστήματος. Αποτελούν την τελευταία τάση της μόδας και μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με ένα oversize t-shirt. Τα cargo παντελόνια έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο: είναι φαρδιά και έχουν πολλές μεγάλες και τετράγωνες τσέπες που προεξέχουν από το ρούχο. Παλαιότερα τα φορούσαν μόνο οι άνδρες, αλλά τώρα ενθαρρύνονται να τα φορούν και οι γυναίκες.

Μίνι φούστες

Αν υπάρχει κάτι κλασικό για τη δεκαετία του '90, αυτό είναι οι ροζ μίνι φούστες. Ήταν το όνειρο κάθε έφηβης και επέστρεψαν φέτος το 2023 με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Ήταν το κλισέ κάθε χολιγουντιανής ταινίας και τραγουδίστριες όπως η Britney Spears τις απαθανάτισαν.

Διαφανή φορέματα

Οι διαφάνειες επανέρχονται στην τάση σε όλα τα είδη ενδυμάτων, ειδικά στα φορέματα. Αν δεν είστε ντροπαλές, μπορείτε να επιλέξετε αυτή την επιλογή όταν έχετε μια σημαντική έξοδο. Αν ξέρετε πώς να συνδυάσετε αυτό το φόρεμα με καλά παπούτσια και μια τσάντα θα σας κάνει να λάμψετε πραγματικά.

Τζιν με πέρλες

Τα τζιν είναι ένα κλασικό κομμάτι όλων των εποχών. Ακόμα περισσότερο τώρα αν το συμπληρώσουμε με πέρλες για να του δώσουμε λίγη λάμψη. Αν δεν σας αρέσει να φοράτε φορέματα, τα τζιν με πέρλες είναι η επιλογή για ένα επίσημο πάρτι. Ο συνδυασμός του με ένα απλό σακάκι θα είναι το κλειδί.

Τσάντες

Μια εμφάνιση δεν είναι ποτέ αρκετά ολοκληρωμένη χωρίς μια τσάντα. Ενισχύουν τα ρούχα και μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε λίγο χρώμα αν επιλέξετε να φορέσετε ένα μονόχρωμο ντύσιμο.

Γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου δεν είναι πλέον ένα αποκλειστικό καλοκαιρινό στοιχείο και μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Υπάρχουν διαφορετικά σχήματα, υλικά και μεγέθη, αλλά όλοι συμφωνούμε ότι τα καφέ γυαλιά με τετράγωνο σκελετό είναι πάντα ένα "must have".

Στο JOY μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας απευθείας από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, όπου προσφέρουν αποκλειστικά προνόμια, όπως σημαντικές εκπτώσεις και ειδικές προσφορές. Επίσης, δωρεάν παράδοση των παραγγελιών.

Το 365 Profosores σας φέρνει όλους τους καταλόγους προσφορών των αγαπημένων σας καταστημάτων μόδας στην Ελλάδα. Νιώστε τη μόδα!

 

- 4 min

Share
JOY: το μέλλον του λιανικού εμπορίου μόδας στην Ελλάδα

MAC Cosmetics γιορτάζει τον ελληνικό πολιτισμό με νέα συλλογή

Αν μιλάμε για κορυφαίες μάρκες στην αγορά καλλυντικών, η MAC αξίζει μια προνομιακή θέση. Εκπλήσσει με τις συλλογές της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με συνεργασίες με διάσημους σχεδιαστές ή απλά γιορτάζοντας μια κουλτούρα μέσα από το μακιγιάζ. Η ελληνική είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα. Αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε είναι τι μεταδίδουμε στους άλλους μέσω του μακιγιάζ μας (γνωρίζοντας τις διαφορετικές επιδράσεις που έχει δείξει η ψυχολογία) και ποιες είναι οι δυνατότητες της νέας συλλογής που έχει ως πρωταγωνιστή την Ελλάδα.

Τα κόκκινα χείλη σας κάνουν πιο ελκυστική

Δεν είναι μύθος ότι το κλασικό κόκκινο κραγιόν είναι πάντα κολακευτικό. Μια περίεργη μελέτη σε μπαρ διαπίστωσε ότι τα κορίτσια με κόκκινο κραγιόν έλαβαν περισσότερη προσοχή από τους παρευρισκόμενους άνδρες από ό,τι εκείνες με ροζ, καφέ ή nude χείλη.

Το μακιγιάζ στα μάτια αφαιρεί χρόνια

Το άγρυπνο βλέμμα συνδέεται με τη νεότητα και το μακιγιάζ -ιδιαίτερα η μάσκαρα- μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξή του. Το μακιγιάζ των ματιών είναι η χειρονομία ομορφιάς που ενισχύει περισσότερο την ελκυστικότητα.

Δείχνετε πιο ικανή και ευχάριστη όταν φοράτε μακιγιάζ ματιών

Πολλές μελέτες έχουν προσπαθήσει να εξηγήσουν αυτή τη σχέση, εστιάζοντας κυρίως στον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η εφαρμογή του μακιγιάζ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στον χώρο εργασίας. Σύμφωνα με μια μελέτη, όταν οι συμμετέχουσες φορούσαν μακιγιάζ, εμφανίζονταν, στα μάτια των άλλων, πιο ικανές, ευχάριστες και αξιόπιστες, καθώς και πιο ελκυστικές.

Το ρουζ σας κάνει πιο φιλικές και νεανικές

Ακριβώς όπως συμβαίνει με τα μάτια, ένας ρόδινος τόνος στα μάγουλα αφαιρεί χρόνια, επειδή, όπως εξηγούν οι ψυχολόγοι, μεταδίδει καλύτερη υγεία. Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με μια μελέτη στην έκδοση Emotions, το να φοράτε ρουζ σας κάνει να δείχνετε πιο φιλική και άτομο που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Φυσικό μακιγιάζ

Η επιστήμη έχει αποδείξει τη δημοφιλή πεποίθηση ότι το καλύτερο μακιγιάζ είναι το φυσικό. Η τάση no make up, στην οποία ούτε τα χείλη ούτε τα μάτια έχουν πολύ χρώμα, μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για να ενισχύσετε την ελκυστικότητά σας μπροστά σε άνδρες ή γυναίκες, σύμφωνα με διάφορες έρευνες.

Το μανικιούρ έχει επίσης σημασία

Τα χέρια χρησιμεύουν ως συστατική επιστολή σε πολλές περιπτώσεις και το μανικιούρ έχει επίσης θεμελιώδη βαρύτητα. Εφαρμόζοντας την ψυχολογία του χρώματος σε αυτό, μπορούμε να γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι το κόκκινο βερνίκι νυχιών μεταδίδει ασφάλεια, το ροζ, γλυκύτητα και το μαύρο, δύναμη και επαναστατικότητα. Το χρώμα είναι πολύ χαρακτηριστικό της ελληνικής κουλτούρας. Στην πραγματικότητα, το μακιγιάζ των γυναικών στην Αθήνα βασιζόταν στο μαύρο και το μπλε χρώμα για τα μάτια, το καρμίνιο χρώμα για τα μάγουλα και τα χείλη και τα νύχια βάφονταν με ένα μοναδικό χρώμα. Θεωρούνταν ότι το χρώμα της επιδερμίδας του προσώπου έπρεπε να είναι ανοιχτόχρωμο. Οι γυναίκες κατέβαλλαν επίσης μεγάλες προσπάθειες για να πετύχουν ένα καθαρό, θρεμμένο και αρωματισμένο δέρμα. Για το πρόσωπο χρησιμοποιούσαν μια μάσκα που δρούσε το βράδυ και αφαιρούνταν το επόμενο πρωί με γάλα.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους από τα αγαπημένα σας καταστήματα καλλυντικών στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της MAC. Δοκιμάστε τα εξαιρετικά προϊόντα μακιγιάζ της μάρκας, που κάνουν τη διαφορά και διαθέτουν μια συλλογή με ισχυρές ρίζες στην ελληνική κουλτούρα. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία μακιγιάζ χωρίς να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα.

 

- 3 min

Share
MAC Cosmetics γιορτάζει τον ελληνικό πολιτισμό με νέα συλλογή

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα καλλυντικά MAC Cosmetics

Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων ομορφιάς δεν εξαρτάται μόνο από τα συστατικά τους. Οι οδηγίες εφαρμογής και μερικά κόλπα θα σας βοηθήσουν να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο, αλλά και η ποιότητα του προϊόντος.

Η MAC Cosmetics είναι η μάρκα που προτείνουμε αν σκέφτεστε να μπείτε στον κόσμο του μακιγιάζ και της περιποίησης της επιδερμίδας. Τα καλλυντικά και τα προϊόντα ομορφιάς τους είναι υψηλής ποιότητας και έχουν προσιτές τιμές. Αγοράστε ένα βασικό σετ και αξιοποιήστε στο έπακρο την επένδυσή σας.

Επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς για εσάς

Η πρώτη προϋπόθεση για να λειτουργήσει μια κρέμα είναι ότι πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Πρέπει να γνωρίζετε τον τύπο του δέρματός σας (λιπαρό, ξηρό, κανονικό ή μεικτό), καθώς και τις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή (ενυδάτωση, διατροφή κ.λπ.). Στην περίπτωση των μαλλιών, είναι επίσης σημαντικό να αξιολογήσετε το τριχωτό της κεφαλής σας (ξηρό, λιπαρό, ευαίσθητο) και τα μαλλιά σας (λεπτά, σγουρά, βαμμένα).

Φυλάσσετε σωστά τα καλλυντικά

Επιλέξτε ένα ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου. Κρατήστε τα μακριά από πηγές θερμότητας, όπως η θέρμανση, καθώς μια πολύ υψηλή θερμοκρασία θα μπορούσε να τροποποιήσει τις φόρμουλες. Σε γενικές γραμμές, τα προϊόντα ομορφιάς διατηρούνται καλά σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 25°C, αν και ορισμένα μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο για να πολλαπλασιάσουν τα αποτελέσματά τους ( για παράδειγμα, το περίγραμμα των ματιών).

Κοιτάξτε την ημερομηνία λήξης

Όλα τα προϊόντα ομορφιάς έχουν ημερομηνία λήξης. Δεν είναι τόσο αυστηρή όσο αυτή των τροφίμων, το προϊόν δεν θα χαλάσει, αλλά θα χάσει μέρος της αποτελεσματικότητάς του.

Ορισμένα προϊόντα συνοδεύονται από ημερομηνία, άλλα από το σύμβολο PAO (Period After Opening), το οποίο απεικονίζεται με ένα ανοιχτό βάζο που συνοδεύεται από ένα Μ και έναν αριθμό. Σημαίνει ότι αφού το προϊόν έχει ανοιχτεί, η διάρκεια ζωής του θα είναι αυτοί οι μήνες (6, 12, 18). Εάν δεν αναγράφεται τίποτα, η διάρκεια ζωής θα είναι μεγαλύτερη από 36 μήνες.

Να τηρείται η σειρά εφαρμογής

Υπάρχουν όλο και περισσότερα προϊόντα για τη φροντίδα του προσώπου και είναι σημαντικό να τα εφαρμόζουμε με τη σωστή σειρά, αν θέλουμε να έχουμε το μέγιστο όφελος. Σε καθαρή επιδερμίδα, η σειρά εφαρμογής θα ήταν: essence, serum, κρέμα, περίγραμμα ματιών, αντηλιακό, μακιγιάζ. Οι πιο ελαφριές υφές πριν από τις πιο πυκνές.

Χρησιμοποιήστε τη σωστή δόση

Για το πρόσωπο, αποφύγετε τη χρήση υπερβολικής ποσότητας κρέμας γιατί μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό. Το μέγεθος αναφοράς που χρησιμοποιούν οι ειδικοί είναι ένα μπιζέλι για ολόκληρο το πρόσωπο. Για προϊόντα με δοσομετρητή, 1 ή 2 αντλίες είναι γενικά επαρκείς.

Το σαμπουάν εξαρτάται από την ποσότητα των μαλλιών που έχετε, αλλά γενικά με ένα καρύδι ή φουντούκι είναι επίσης αρκετό. Και αν τα λούζετε κάθε μέρα, αρκεί να εφαρμόσετε το προϊόν μόνο μία φορά. Με τα αντηλιακά, ωστόσο, πρέπει να είστε πιο γενναιόδωροι και να τα εφαρμόζετε ξανά κάθε δύο ώρες.

Η συνέπεια είναι το κλειδί

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προϊόντα ομορφιάς σας πρέπει να είστε συνεπείς στην εφαρμογή τους. Δεν έχει νόημα να τα εφαρμόζετε κάθε δεύτερη μέρα.

Το 365 prosfores σας φέρνει τους εκπτωτικούς καταλόγους της MAC Cosmetics στην Ελλάδα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προϊόντα της.

 

- 3 min

Share
Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα καλλυντικά MAC Cosmetics

Πώς να προετοιμαστείτε για ένα μωρό: ένας κατάλογος ελέγχου για νέους γονείς

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που πρέπει να εξετάσετε όταν είστε για πρώτη φορά γονέας είναι η ασφάλεια του μωρού. Στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο για τους νέους γονείς να ελέγξουν τα παιδιά τους σε ένα από τα πιο ανήσυχα στάδια της ζωής τους.

Πώς να προετοιμαστείτε για ένα μωρό; Ακολουθεί ένας κατάλογος ελέγχου για τους νέους γονείς. Θα σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι κατάλληλα προετοιμασμένο και προστατευμένο από το μωρό. Σε ελληνικά καταστήματα όπως το Mothercare, το Chief ή το Prenatal μπορείτε να βρείτε προϊόντα στις καλύτερες τιμές για να διατηρήσετε το σπίτι σας ασφαλές.

Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας νομίζοντας ότι το κάνετε λάθος. Η εμπειρία κάθε γονέα είναι μοναδική.

Οθόνες

Πρόκειται για συσκευές με τις οποίες μπορείτε να παρακολουθείτε το μωρό σας τη νύχτα ή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας όταν το αφήνετε στο δωμάτιό του. Παλαιότερα έμοιαζαν με γουόκι-τόκι, αλλά σήμερα τα περισσότερα από αυτά τα μόνιτορ για μωρά έχουν και λειτουργία βίντεο, οπότε εκτός από το να ακούτε το μωρό μπορείτε να το βλέπετε και να το βλέπετε.

Το μόνιτορ θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε ήρεμοι και να ξεκουράζεστε καλύτερα. Είναι τα πιο ενδεδειγμένα συστήματα για όσους έχουν αποφασίσει ότι το παιδί πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό του για καλύτερη απομόνωση από τους γονείς του.

Καροτσάκια

Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα μωρά που δεν είναι ακόμη σε θέση να περπατήσουν να κυκλοφορούν στο σπίτι σας με ασφάλεια. Αφού ξεπεράσατε με επιτυχία το στάδιο της εντατικής φροντίδας που αφιερώσατε στο νεογέννητο, τώρα έχετε ένα περίεργο νήπιο με πάνες που περνάει τις μέρες του μυρίζοντας μέσα στο σπίτι και κάνοντάς σας να είστε συνεχώς σε εγρήγορση.

Κλείδωμα τουαλέτας

Πρόκειται για μια καθολικά ρυθμιζόμενη κλειδαριά που ταιριάζει εύκολα σε κάθε τουαλέτα. Το κλείδωμα περιλαμβάνει ένα επιπλέον σετ από κουμπιά, ώστε μόλις κλείσει το καπάκι της τουαλέτας, να παραμείνει έτσι, όση δύναμη κι αν ασκήσει το μωρό.

Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που είναι ανθεκτικό στα μωρά και τα κατοικίδια ζώα, οπότε δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ποτέ ξανά για τα παιδιά σας να τραυματιστούν. Για να ενεργοποιήσετε την κλειδαριά, απλά πατήστε το κουμπί κλειδώματος κρατώντας και περιστρέφοντας ελαφρά την κλειδαριά.

Πύλη ασφαλείας

Μια εύκολη στην εγκατάσταση πύλη που μπορεί να προσαρμοστεί για να εμποδίζει την πρόσβαση σε σκάλες και δωμάτια με είσοδο πλάτους μεταξύ 29 και 38 ιντσών. Πρόκειται για μια ανθεκτική κατασκευή ύψους 30 ιντσών που περιλαμβάνει κιτ επέκτασης για να προσθέσετε επιπλέον 6 ίντσες πλάτους.

Αποτελεί ιδανικό αξεσουάρ για τοποθέτηση σε πόρτες, διαδρόμους και στο κάτω μέρος των σκαλοπατιών. Το πλαίσιο είναι σχεδιασμένο με ανθεκτικό χάλυβα αλλά είναι ελαφρύ. Αυτό το καθιστά πολύ βολικό στη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση.

Ταινία κάλυψης γωνιών

Πρόκειται για ένα προστατευτικό από αφρώδες καουτσούκ υψηλής ποιότητας που είναι εξαιρετικά ισχυρό και ασφαλές για τα μικρά παιδιά. Δεν περιέχει πλαστικά PBA, βαρέα μέταλλα ή λατέξ. Είναι ένα μη εύφλεκτο αξεσουάρ που έχει περάσει τους αυστηρότερους κανονισμούς ασφαλείας.

Το 365 Prosfores σας φέρνει τους καλύτερους και πιο ποικίλους καταλόγους των αγαπημένων σας brands στην Ελλάδα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα βασικών προϊόντων ασφαλείας για το μωρό για το σπίτι σας. Κρατήστε τώρα το μωρό σας μακριά από κινδύνους.

 

- 3 min

Share
Πώς να προετοιμαστείτε για ένα μωρό: ένας κατάλογος ελέγχου για νέους γονείς

Γιατί το Hondos Center έχει όλα όσα χρειάζεστε;

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να απολαύσετε τις όμορφες ελληνικές παραλίες ή να κάνετε πάρτι στην πισίνα. Όμως η πολύωρη έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει το δέρμα μας, να το κάνει ξηρό ή να προκαλέσει επικίνδυνα στίγματα. Αν έχετε κατά νου αυτές τις χρήσιμες συμβουλές για να φροντίζετε το δέρμα σας το καλοκαίρι, θα είστε προστατευμένοι από τις βλάβες. Χρησιμοποιήστε καθαριστικά προσώπου, ενυδατικές κρέμες και μάσκες στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης του δέρματος όλο το χρόνο. Πού μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματός σας; Στο Hondos Center. Αυτό το κατάστημα προσφέρει τη μεγαλύτερη και καλύτερη ποικιλία από διεθνείς μάρκες. Αν και υπάρχουν και άλλες μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα, αυτό είναι το αγαπημένο των ντόπιων. Πιθανώς να αναρωτιέστε γιατί το Hondos Center έχει όλα όσα ψάχνετε. Ακολουθεί μια περίληψη του τι έχουμε να προσφέρουμε. Φυσικά, κάθε αγοραστής θα επιλέξει το αγαπημένο του κατάστημα. Αλλά αν δεν έχετε επισκεφθεί ακόμα το Hondos Center, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Δεν θα το μετανιώσετε.

Ευρεία γκάμα προϊόντων

Στο Hondos Center μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με εξαιρετική ποιότητα και ασυναγώνιστες εβδομαδιαίες προσφορές. Προϊόντα καθαρισμού, αρωματοποιίας, περιποίησης μαλλιών και υγείας, μεταξύ άλλων, αποτελούν μέρος της ποικίλης γκάμας. Τα καταστήματα είναι τεράστια και μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε.

Οι καλύτερες προσφορές

Αν σκέφτεστε να εξοικονομήσετε κάποια επιπλέον χρήματα για να αγοράσετε εκείνο το άρωμα που θέλετε τόσο πολύ, σας λέμε να ξοδέψετε τα χρήματα. Στο Hondos Center μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για αρώματα. Αγοράστε ένα καλό άρωμα και δεν θα το μετανιώσετε. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε δώρο στο σύντροφό σας αγοράζοντας 2x1.

Διεθνείς μάρκες

Chanel, Dolce & Gabbana, Bvlgari, Carolina Herrera, Armani, Prada, Tom Ford, Kenzo, Dior, Versace, Paco Rabanne, Lancaster, Hawaiian Tropic και πολλά άλλα. Οι καλύτερες μάρκες της αγοράς βρίσκονται στο Hondos Center. Δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε πολλά καταστήματα. Μπορείτε να βρείτε εδώ συμπληρώματα διατροφής, λοσιόν για μαύρισμα, αρώματα.

Χρηματοδότηση

Στο Hondos Center μπορείτε να πληρώσετε με διάφορα μέσα πληρωμής, μεταξύ των οποίων είναι τα εισιτήρια, οι πιστωτικές κάρτες και φυσικά τα μετρητά. Αν είστε τσιμπημένοι με το υπόλοιπο της πιστωτικής σας κάρτας, περιμένετε μέχρι τον επόμενο μήνα για να κάνετε δώρο στον εαυτό σας κάποιο άρωμα ή κρέμα καθαρισμού. Μην χάσετε όμως την ευκαιρία να περιηγηθείτε σε αυτό το κατάστημα.

Εξατομικευμένη προσοχή

Πηγαίνετε για την ποικιλία, αλλά μένετε για την εξυπηρέτηση. Αν σε κάποιο κατάστημα σας υποδεχτούν καλά και σας δώσουν τις σωστές συμβουλές, σίγουρα θα ξαναγοράσετε από εκεί. Στο Hondos Center θα λαμβάνετε πάντα την καλύτερη δυνατή προσοχή από τους υπαλλήλους του. Θα σας καθοδηγήσουν στην αγορά σας και θα σας συνοδεύσουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Hondos Center είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς. Ο καθένας θα είναι σε θέση να βρει έναν διαφορετικό λόγο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το Hondos Center σας ενθαρρύνει να επισκεφθείτε τα καταστήματά του. Υπάρχει ποικιλία, εξυπηρέτηση και χρηματοδότηση. Όλα όσα θα μπορούσατε να θέλετε από μια μεγάλη αλυσίδα.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους καταλόγους των αγαπημένων σας καταστημάτων. Αν θέλετε να φροντίσετε το δέρμα σας ή απλά να αγοράσετε ένα άρωμα, το Hondos Center είναι το κατάλληλο μέρος.

 

- 3 min

Share
Γιατί το Hondos Center έχει όλα όσα χρειάζεστε;

Ανακαινίζετε το μπάνιο σας; Ποια προϊόντα ΙΚΕΑ είναι απαραίτητα;

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει σαν καινούργιο. Απλά να θυμάστε ότι ορισμένα προϊόντα είναι απαραίτητα και μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα. Με μικρές αλλαγές, θα κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει ανακαινισμένο και μοντέρνο, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε μεγάλες εργασίες ή να καλέσετε έναν επαγγελματία. Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού και πάντα ο τελευταίος που ανακαινίζεται.

Βαφή

Λίγες αλλαγές είναι τόσο ευγνώμονες και με τόσο καλό αποτέλεσμα όσο το βάψιμο. Για να αποφύγετε την υπερβολή, ξεκινήστε από την αλλαγή του χρώματος του μπάνιου. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το χρώμα και να το δοκιμάσετε σε έναν τοίχο. Παρατηρήστε την επίδραση του φωτός και τον συνδυασμό με τις τουαλέτες. Καλό είναι να χρησιμοποιείτε ανοιχτά χρώματα για να δώσετε την αίσθηση περισσότερου χώρου, ειδικά αν το μπάνιο είναι μικρό. Στην ΙΚΕΑ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να δώσετε αυτή την ιδιαίτερη πινελιά στο μπάνιο σας.

Διακοσμητικά

Όταν η διακόσμηση του μπάνιου είναι η ίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα, επέρχεται μια κάποια αισθητική στασιμότητα. Δοκιμάστε να αναμείξετε στοιχεία διαφορετικών στυλ ή να μετακινήσετε ορισμένα κομμάτια, δίνοντάς τους μια νέα λειτουργία. Μερικές φορές αρκεί να αλλάξετε τα παλιά βάζα και να ενσωματώσετε κάποια βασικά διακοσμητικά για να κάνετε τα πάντα να φαίνονται καινούργια και διαφορετικά. Μια άλλη καλή ιδέα είναι να ανανεώνετε τόσο συχνά τα αξεσουάρ, όπως τα ράφια, οι οργανωτές ντους ή τα καλάθια απορριμμάτων. Στην ΙΚΕΑ μπορείτε να προμηθευτείτε καθρέφτες και κάθε είδους διακοσμητικά αντικείμενα όπως βάζα, σαπουνοθήκες και χαλιά για να δώσετε αυτή την ιδιαίτερη πινελιά στο περιβάλλον που επιλέξατε.

Διακόπτες

Είναι ένα από τα στοιχεία του σπιτιού που υποφέρουν περισσότερο από το πέρασμα του χρόνου. Δεν βλάπτει να ελέγξετε τους δικούς σας και να τους αντικαταστήσετε. Στις μέρες μας χρησιμοποιούνται απλά και μινιμαλιστικά μοντέλα, τα οποία καταφέρνουν να ενσωματωθούν στο περιβάλλον, εναρμονιζόμενα με τον τοίχο. Αν και αν προτιμάτε, υπάρχουν σκελετοί σε τιτάνιο και ματ μαύρο, που βάζουν μια νότα στυλ και χρώματος. Μια από τις καλύτερες επιλογές καταστημάτων για να αγοράσετε νέους διακόπτες φωτισμού είναι η ΙΚΕΑ. Καθορίστε ποιο μοντέλο σας αρέσει περισσότερο και επιλέξτε από την ποικιλία που προσφέρεται.

Τοιχοποιία

Ένας τρόπος για να δώσετε ζωή και στυλ στους τοίχους του μπάνιου σας είναι να τους ταπετσάρετε με μοντέρνα ταπετσαρία ή να επιλέξετε διακοσμητικά πάνελ. Απλές στην τοποθέτηση με κόλλα και πολύ προσιτές, αλλάζουν αμέσως την όψη ενός δωματίου. Επιπλέον, απορροφούν τον θόρυβο και αντέχουν στο νερό και τους κραδασμούς. Η ΙΚΕΑ είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές σας.

Συσκευές

Η αντικατάσταση των παλαιών συσκευών θα δώσει νέα ζωή στο μπάνιο σας. Είναι επίσης μια καλή ιδέα για εξοικονόμηση ενέργειας, αφού μπορείτε να επιλέξετε συσκευές με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το πιστολάκι μαλλιών, την ξυριστική μηχανή ή την κουρευτική μηχανή. Στην ΙΚΕΑ θα έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας.

Το My Deals 365 σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους των αγαπημένων σας καταστημάτων στην Ελλάδα. Επωφεληθείτε από τα προϊόντα σε έκπτωση και αναμορφώστε το μπάνιο σας χωρίς να ξοδέψετε παραπάνω.

 

- 3 min

Share
Ανακαινίζετε το μπάνιο σας; Ποια προϊόντα ΙΚΕΑ είναι απαραίτητα;

Lidl, Discount Markt ή Bazaar; Ποιο σούπερ μάρκετ είναι φθηνότερο

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα. Υπάρχουν όμως τρεις αλυσίδες που είναι οι πιο δημοφιλείς στη χώρα λόγω της ποικιλίας των προϊόντων τους, των προωθητικών ενεργειών και της δημοτικότητάς τους στο τοπικό κοινό: Lidl, Discount Markt και Bazaar. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, καλές τιμές και δελεαστικές εποχιακές εκπτώσεις. Αν και κάθε αγοραστής θα επιλέξει μια συγκεκριμένη αγορά με βάση το γούστο ή την αφοσίωση, ποιο σούπερ μάρκετ είναι φθηνότερο; Είναι πολύ σημαντικό να είστε προσεκτικοί στις ημερήσιες και μηνιαίες δημοσιεύσεις που κάνουν, ώστε να μη χάσετε καμία ευκαιρία και να συγκρίνετε τις τιμές. Μετά την ανανέωση της ντουλάπας με την αλλαγή της εποχής, η οποία δημιουργεί πολλά έξοδα, είναι μια καλή επιλογή να ενημερώνεστε για τις προσφορές και τις εκπτώσεις.

Lidl

Η Lidl προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως φρούτα και λαχανικά, καφέ, λάδι, σνακ, γλυκά, σοκολάτες, ζυμαρικά, ψωμί, κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, κατεψυγμένα τρόφιμα, είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής, μικρές συσκευές, τροφές για κατοικίδια ζώα και πολλά άλλα. Στη Lidl μπορείτε πάντα να εξοικονομείτε περισσότερα. Κάθε εβδομάδα, η Lidl προσφέρει πολυάριθμες προσφορές για τρόφιμα και μη τρόφιμα. Διαθέτει επίσης προσφορές για τρόφιμα και εκπτώσεις σε προϊόντα καθαρισμού και οικιακά αξεσουάρ, εργαλεία κηπουρικής και είδη DIY. Αν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της, θα βρείτε εκπτώσεις έως και 50% σε επιλεγμένα προϊόντα. Η Lidl βασίζει την προσφορά της σε μάρκες ιδιωτικής ετικέτας και είναι μία από τις αλυσίδες που έχουν αναπτυχθεί περισσότερο τα τελευταία χρόνια.

Discount Markt

Η Discount Markt είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων στην Ελλάδα. Στα καταστήματά της μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, ιδιωτικής ετικέτας και άλλων εμπορικών σημάτων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Αυτό το σούπερ μάρκετ προσφέρει ειδικές εβδομαδιαίες προσφορές που κάνουν τα ψώνια εδώ ακόμη πιο φθηνά από το συνηθισμένο. Επιπλέον, οι πελάτες της Discount Markt μπορούν να επωφεληθούν από πολλές αποκλειστικές παροχές εντός του καταστήματος. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό τους δελτίο και μη χάσετε περισσότερες προσφορές. Θα λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας. Αν περιηγηθείτε στον ιστότοπό τους, θα βρείτε εκπληκτικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα. Επισημαίνονται οι εβδομαδιαίες προσφορές με φρέσκα προϊόντα και είδη πλύσης στη μισή τιμή.

Bazaar

Τα σούπερ μάρκετ Bazaar είναι μια αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ και καταστημάτων cash & carry στην Ελλάδα. Ανταγωνίζεται για ένα μεγάλο μέρος της τοπικής αγοράς τη Lidl και τα Discount Market. Διαθέτει ανταγωνιστικές τιμές και κάθε είδους προσφορές. Υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα, τα οποία καταναλώνονται κυρίως το καλοκαίρι. Για παράδειγμα, παγωτά, δημητριακά και γάλα, ακόμα και ξυραφάκια. Μπορείτε να βρείτε ακόμη και σαμπουάν και κρέμες ξεπλύματος με έκπτωση 50%. Αν δεν έχετε επισκεφθεί ακόμη το Bazaar, τώρα είναι η ευκαιρία σας. Ένα πλεονέκτημα; Διαθέτει τμήμα με συνταγές για να κάνετε το μαγείρεμα πιο εύκολο και διασκεδαστικό. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικές εκπτώσεις για πληρωμή με μετρητά και να απολαύσετε τις προσφορές που αποτελούν ήδη σήμα κατατεθέν της εταιρείας.

Το My Deals 365 σας φέρνει όλους τους καταλόγους των κυριότερων εκπτωτικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα. εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να περιηγηθείτε σε καθέναν από αυτούς και να δείτε

 

- 3 min

Share
Lidl, Discount Markt ή Bazaar; Ποιο σούπερ μάρκετ είναι φθηνότερο

Τα 5 κορυφαία μέρη για να προμηθευτείτε τα καλύτερα προϊόντα DIY και να είστε πλήρως εξοπλισμένοι

Η καραντίνα έφερε μια αλλαγή στις συνήθειες των Ελλήνων, οι οποίοι, κλεισμένοι στα σπίτια τους, χρησιμοποίησαν τη φαντασία τους για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στιγμές γεμάτες αβεβαιότητα. Από το να αθλούνται στο σπίτι και να ξεσκονίζουν επιτραπέζια παιχνίδια μέχρι το να ψήνουν ψωμί και να καταναλώνουν streaming και κοινωνικά δίκτυα. Οποιαδήποτε δραστηριότητα ήταν ευπρόσδεκτη για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση συναγερμού. Η καταδίκη άλλαξε τη ρουτίνα και αυτό μπορεί να εξηγήσει την αναζήτηση άλλων τρόπων κατανομής της ενέργειας, όπως το DIY. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η τάση "Κάντο μόνος σου" (DIY) έγινε δημοφιλής, ενισχύοντας τις χειρωνακτικές εργασίες και τη δημιουργική ανάπτυξη. Και μεταξύ αυτών των νέων χόμπι, το DIY ξεχωρίζει λόγω του ιδιαίτερου δεσμού που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των ανθρώπων και των σπιτιών τους. Εδώ σας παρουσιάζουμε 5 μέρη για να προμηθευτείτε τα καλύτερα προϊόντα DIY και να είστε πλήρως εξοπλισμένοι.

Nikolau Tools

Το Nikolau Tools τα έχει όλα: χρώματα και ταπετσαρίες, διακόσμηση και έπιπλα, πόρτες, παράθυρα και σκάλες, φωτισμό και ηλεκτρικές συσκευές, οικοδομικά είδη, κεραμικά, κουζίνα, προϊόντα σιδηρικών και πολλά άλλα. Το κατάστημα αυτό πωλεί σχεδόν αποκλειστικά προϊόντα από γνωστούς κατασκευαστές. Μπορείτε να βρείτε νέες προσφορές και εκπτώσεις των προϊόντων τους στην ιστοσελίδα τους ή να εγγραφείτε στο ενημερωτικό τους δελτίο για να λαμβάνετε τις τελευταίες προσφορές και να μη χάνετε τίποτα.

Das Home

Το Das Home προσφέρει είδη φωτισμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αξεσουάρ μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, χρώματα και βερνίκια, κουρτίνες, κουβέρτες, μαξιλάρια, χαλιά, πετσέτες και πολλά άλλα. Στο τμήμα πωλήσεων της επίσημης ιστοσελίδας της μπορείτε να δείτε τις τελευταίες προσφορές για νέα προϊόντα και άλλες εκπτώσεις. Είναι μία από τις μάρκες που επιλέγουν οι Έλληνες, επειδή γεννήθηκε στην Ελλάδα. Για την παραγωγή των προϊόντων της συνεργάζεται με πιστοποιημένα εργοστάσια στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Ασία. Τα έμπειρα στελέχη της, που θέτουν υψηλά πρότυπα, παρακολουθούν τις γραμμές παραγωγής για να διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που φέρουν τα σήματα της εταιρείας.

Μαρίνα Καταστήματα

Η Marina Stores προσφέρει μια ευρεία γκάμα ειδών αλιείας, όπως τέντες, καλύμματα, καλάμια ψαρέματος, μαχαίρια κατάδυσης, αδιάβροχα, ρούχα για ανοιχτές θάλασσες, άγκυρες, σχοινιά αγκύρας και πολλά άλλα προϊόντα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο Marina Stores με πολλούς τρόπους: περιηγηθείτε στις εβδομαδιαίες διαφημίσεις τους ή εγγραφείτε στο ενημερωτικό τους δελτίο για να ενημερώνεστε για ειδικές εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες. Σε αυτό το κατάστημα θα βρείτε premium μάρκες και τα καλύτερα είδη σε όλη την Ελλάδα.

Praktiker

Το Praktiker πουλάει όλα τα είδη οικιακών προϊόντων και είδη υψηλής ποιότητας: εργαλεία και ρούχα εργασίας, είδη υγιεινής, φωτισμό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, οικοδομικά υλικά, κεραμικά και πλακάκια για το σπίτι, συσκευές, κεραμικά μπάνιου, κουζίνες, συσκευές και πολλά άλλα.

Unimac

Στην Unimac θα βρείτε όλα τα είδη εργαλείων για να πειραματιστείτε στο σπίτι. Είναι ένα ιδανικό μέρος για να εξερευνήσετε αν κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο του DIY. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και οι καλύτερες μάρκες.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό τους δελτίο για να μη χάνετε τα νέα και τις εκπτώσεις. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στους μηνιαίους καταλόγους και τα φυλλάδιά τους με απίστευτες προσφορές και νέες προσφορές.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους για να έχετε τα καλύτερα προϊόντα DIY. Συγκρίνετε τις τιμές μεταξύ αυτών των τεσσάρων αλυσίδων με τη βοήθειά μας.

 

- 3 min

Share
Τα 5 κορυφαία μέρη για να προμηθευτείτε τα καλύτερα προϊόντα DIY και να είστε πλήρως εξοπλισμένοι

Electronet vs MediaMarkt. Ποιο κατάστημα προσφέρει τις καλύτερες προσφορές

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα. Υπάρχουν όμως δύο αλυσίδες που είναι οι πιο δημοφιλείς στη χώρα λόγω της ποικιλίας των προϊόντων τους, των προσφορών και της δημοτικότητάς τους στο τοπικό κοινό: Electronet και MediaMarkt. Διαθέτουν μεγάλη γκάμα προϊόντων, καλές τιμές και δελεαστικές εκπτώσεις.
Παρόλο που κάθε αγοραστής θα επιλέξει ένα συγκεκριμένο κατάστημα με βάση το γούστο ή την αφοσίωσή του, ποιο από αυτά προσφέρει τις καλύτερες προσφορές; Είναι πολύ σημαντικό να είστε προσεκτικοί στις καθημερινές και μηνιαίες δημοσιεύσεις που κάνουν, ώστε να μη χάσετε καμία ευκαιρία και να συγκρίνετε τις τιμές. Μετά την ανανέωση της ντουλάπας με την αλλαγή της εποχής, η οποία δημιούργησε πολλές δαπάνες για τους Έλληνες, να είστε ενήμεροι για τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες. Το να μην κάνετε συμβιβασμούς στον προϋπολογισμό θα είναι απαραίτητο για να φτάσετε στο τέλος του μήνα χωρίς χρέη και με κάποια χρήματα για να επενδύσετε στην τεχνολογία.

MediaMarkt

Η MediaMarkt προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων στα καταστήματά της και στον ηλεκτρονικό της ιστότοπο. Ανάμεσά τους, οι πελάτες μπορούν να βρουν υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, είδη γραφείου, εκτυπωτές, αξεσουάρ Η/Υ, κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, ηχεία, βύσματα και καλώδια, φωτογραφικές μηχανές, συσκευές κουζίνας, εργαλεία, φορτιστές και πολλά άλλα. Αυτό το κατάστημα πωλεί και διανέμει ένα ευρύ φάσμα τοπικών και διεθνών εμπορικών σημάτων, όπως η Apple, η Samsung, η Huawei, η Philips, η WMF και η Siemens. Ελέγξτε τις τρέχουσες προσφορές και προωθητικές ενέργειες που είναι διαθέσιμες στα καταστήματά τους και στην ηλεκτρονική τους ιστοσελίδα για να βρείτε τα φθηνότερα είδη και τις καλύτερες προσφορές προς πώληση. Αν μπείτε τώρα στην ιστοσελίδα τους, θα βρείτε τις καλοκαιρινές προσφορές. Υπάρχουν απίστευτες εκπτώσεις σε κλιματιστικά, κινητά τηλέφωνα και προμήθειες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτά τα είδη με έκπτωση 30%. Αν ξέρετε πώς να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές, θα μπορέσετε να αγοράσετε περισσότερα από ένα είδη.

Electronet

Η Electronet προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων πολυμέσων και ηλεκτρονικών προϊόντων. Οι πελάτες μπορούν να βρουν υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, είδη γραφείου, εκτυπωτές, αξεσουάρ PC, έξυπνα ρολόγια, είδη σπιτιού, αξεσουάρ φωτισμού, εργαλεία, κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, φορτιστές, οικιακά είδη και έπιπλα, πολυμέσα αυτοκινήτου και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για τους πελάτες να εξοικονομήσουν χρήματα με την Electronet. Ελέγξτε τις τρέχουσες προσφορές και προωθητικές ενέργειες για να βρείτε τις καλύτερες τιμές και να εξοικονομήσετε έως και 25% σε επιλεγμένα είδη. Οι μεγαλύτερες εκπτώσεις τώρα αφορούν τηλεοράσεις, tablet, ανεμιστήρες και κλιματιστικά. Η εταιρεία πωλεί και διανέμει στα καταστήματά της και στην ηλεκτρονική της ιστοσελίδα μια ευρεία γκάμα κορυφαίων εμπορικών σημάτων, όπως Apple, Samsung, Philips, Lenovo, Acer, Candy. Αν θέλετε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών προϊόντων, η Electronet είναι ένα από τα μέρη που επιλέγουν περισσότερο οι Έλληνες. Αν σκέφτεστε να επενδύσετε στην τεχνολογία αυτή τη στιγμή, η Media Markt και η Electronet είναι δύο εξαιρετικές επιλογές. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα φυσικά τους καταστήματα ή να συνδεθείτε στις ιστοσελίδες τους για να κάνετε τις αγορές σας από την άνεση του σπιτιού σας. Κανείς δεν θα ξέρει καλύτερα από εσάς ποιο κατάστημα να επιλέξετε.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους καταλόγους προσφορών των καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα. Ελέγξτε τους και επιλέξτε την αλυσίδα με τις καλύτερες τιμές και προσφορές στην αγορά. Προχωρήστε!

 

- 3 min

Share
Electronet vs MediaMarkt. Ποιο κατάστημα προσφέρει τις καλύτερες προσφορές
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.