ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAC Cosmetics γιορτάζει τον ελληνικό πολιτισμό με νέα συλλογή

Αν μιλάμε για κορυφαίες μάρκες στην αγορά καλλυντικών, η MAC αξίζει μια προνομιακή θέση. Εκπλήσσει με τις συλλογές της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με συνεργασίες με διάσημους σχεδιαστές ή απλά γιορτάζοντας μια κουλτούρα μέσα από το μακιγιάζ. Η ελληνική είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα. Αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε είναι τι μεταδίδουμε στους άλλους μέσω του μακιγιάζ μας (γνωρίζοντας τις διαφορετικές επιδράσεις που έχει δείξει η ψυχολογία) και ποιες είναι οι δυνατότητες της νέας συλλογής που έχει ως πρωταγωνιστή την Ελλάδα.

Τα κόκκινα χείλη σας κάνουν πιο ελκυστική

2.jpg

Δεν είναι μύθος ότι το κλασικό κόκκινο κραγιόν είναι πάντα κολακευτικό. Μια περίεργη μελέτη σε μπαρ διαπίστωσε ότι τα κορίτσια με κόκκινο κραγιόν έλαβαν περισσότερη προσοχή από τους παρευρισκόμενους άνδρες από ό,τι εκείνες με ροζ, καφέ ή nude χείλη.

Το μακιγιάζ στα μάτια αφαιρεί χρόνια

3.jpg

Το άγρυπνο βλέμμα συνδέεται με τη νεότητα και το μακιγιάζ -ιδιαίτερα η μάσκαρα- μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξή του. Το μακιγιάζ των ματιών είναι η χειρονομία ομορφιάς που ενισχύει περισσότερο την ελκυστικότητα.

Δείχνετε πιο ικανή και ευχάριστη όταν φοράτε μακιγιάζ ματιών

4.jpg

Πολλές μελέτες έχουν προσπαθήσει να εξηγήσουν αυτή τη σχέση, εστιάζοντας κυρίως στον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η εφαρμογή του μακιγιάζ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στον χώρο εργασίας. Σύμφωνα με μια μελέτη, όταν οι συμμετέχουσες φορούσαν μακιγιάζ, εμφανίζονταν, στα μάτια των άλλων, πιο ικανές, ευχάριστες και αξιόπιστες, καθώς και πιο ελκυστικές.

Το ρουζ σας κάνει πιο φιλικές και νεανικές

5.jpg

Ακριβώς όπως συμβαίνει με τα μάτια, ένας ρόδινος τόνος στα μάγουλα αφαιρεί χρόνια, επειδή, όπως εξηγούν οι ψυχολόγοι, μεταδίδει καλύτερη υγεία. Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με μια μελέτη στην έκδοση Emotions, το να φοράτε ρουζ σας κάνει να δείχνετε πιο φιλική και άτομο που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Φυσικό μακιγιάζ

6.jpg

Η επιστήμη έχει αποδείξει τη δημοφιλή πεποίθηση ότι το καλύτερο μακιγιάζ είναι το φυσικό. Η τάση no make up, στην οποία ούτε τα χείλη ούτε τα μάτια έχουν πολύ χρώμα, μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για να ενισχύσετε την ελκυστικότητά σας μπροστά σε άνδρες ή γυναίκες, σύμφωνα με διάφορες έρευνες.

Το μανικιούρ έχει επίσης σημασία

7.jpg

Τα χέρια χρησιμεύουν ως συστατική επιστολή σε πολλές περιπτώσεις και το μανικιούρ έχει επίσης θεμελιώδη βαρύτητα. Εφαρμόζοντας την ψυχολογία του χρώματος σε αυτό, μπορούμε να γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι το κόκκινο βερνίκι νυχιών μεταδίδει ασφάλεια, το ροζ, γλυκύτητα και το μαύρο, δύναμη και επαναστατικότητα. Το χρώμα είναι πολύ χαρακτηριστικό της ελληνικής κουλτούρας. Στην πραγματικότητα, το μακιγιάζ των γυναικών στην Αθήνα βασιζόταν στο μαύρο και το μπλε χρώμα για τα μάτια, το καρμίνιο χρώμα για τα μάγουλα και τα χείλη και τα νύχια βάφονταν με ένα μοναδικό χρώμα. Θεωρούνταν ότι το χρώμα της επιδερμίδας του προσώπου έπρεπε να είναι ανοιχτόχρωμο. Οι γυναίκες κατέβαλλαν επίσης μεγάλες προσπάθειες για να πετύχουν ένα καθαρό, θρεμμένο και αρωματισμένο δέρμα. Για το πρόσωπο χρησιμοποιούσαν μια μάσκα που δρούσε το βράδυ και αφαιρούνταν το επόμενο πρωί με γάλα.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους από τα αγαπημένα σας καταστήματα καλλυντικών στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της MAC. Δοκιμάστε τα εξαιρετικά προϊόντα μακιγιάζ της μάρκας, που κάνουν τη διαφορά και διαθέτουν μια συλλογή με ισχυρές ρίζες στην ελληνική κουλτούρα. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία μακιγιάζ χωρίς να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα.

 

- 3 min

Share
MAC Cosmetics γιορτάζει τον ελληνικό πολιτισμό με νέα συλλογή

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα καλλυντικά MAC Cosmetics

Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων ομορφιάς δεν εξαρτάται μόνο από τα συστατικά τους. Οι οδηγίες εφαρμογής και μερικά κόλπα θα σας βοηθήσουν να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο, αλλά και η ποιότητα του προϊόντος.

Η MAC Cosmetics είναι η μάρκα που προτείνουμε αν σκέφτεστε να μπείτε στον κόσμο του μακιγιάζ και της περιποίησης της επιδερμίδας. Τα καλλυντικά και τα προϊόντα ομορφιάς τους είναι υψηλής ποιότητας και έχουν προσιτές τιμές. Αγοράστε ένα βασικό σετ και αξιοποιήστε στο έπακρο την επένδυσή σας.

Επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς για εσάς

2.jpg

Η πρώτη προϋπόθεση για να λειτουργήσει μια κρέμα είναι ότι πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Πρέπει να γνωρίζετε τον τύπο του δέρματός σας (λιπαρό, ξηρό, κανονικό ή μεικτό), καθώς και τις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή (ενυδάτωση, διατροφή κ.λπ.). Στην περίπτωση των μαλλιών, είναι επίσης σημαντικό να αξιολογήσετε το τριχωτό της κεφαλής σας (ξηρό, λιπαρό, ευαίσθητο) και τα μαλλιά σας (λεπτά, σγουρά, βαμμένα).

Φυλάσσετε σωστά τα καλλυντικά

3.jpg

Επιλέξτε ένα ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου. Κρατήστε τα μακριά από πηγές θερμότητας, όπως η θέρμανση, καθώς μια πολύ υψηλή θερμοκρασία θα μπορούσε να τροποποιήσει τις φόρμουλες. Σε γενικές γραμμές, τα προϊόντα ομορφιάς διατηρούνται καλά σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 25°C, αν και ορισμένα μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο για να πολλαπλασιάσουν τα αποτελέσματά τους ( για παράδειγμα, το περίγραμμα των ματιών).

Κοιτάξτε την ημερομηνία λήξης

4.jpg

Όλα τα προϊόντα ομορφιάς έχουν ημερομηνία λήξης. Δεν είναι τόσο αυστηρή όσο αυτή των τροφίμων, το προϊόν δεν θα χαλάσει, αλλά θα χάσει μέρος της αποτελεσματικότητάς του.

Ορισμένα προϊόντα συνοδεύονται από ημερομηνία, άλλα από το σύμβολο PAO (Period After Opening), το οποίο απεικονίζεται με ένα ανοιχτό βάζο που συνοδεύεται από ένα Μ και έναν αριθμό. Σημαίνει ότι αφού το προϊόν έχει ανοιχτεί, η διάρκεια ζωής του θα είναι αυτοί οι μήνες (6, 12, 18). Εάν δεν αναγράφεται τίποτα, η διάρκεια ζωής θα είναι μεγαλύτερη από 36 μήνες.

Να τηρείται η σειρά εφαρμογής

5.jpg

Υπάρχουν όλο και περισσότερα προϊόντα για τη φροντίδα του προσώπου και είναι σημαντικό να τα εφαρμόζουμε με τη σωστή σειρά, αν θέλουμε να έχουμε το μέγιστο όφελος. Σε καθαρή επιδερμίδα, η σειρά εφαρμογής θα ήταν: essence, serum, κρέμα, περίγραμμα ματιών, αντηλιακό, μακιγιάζ. Οι πιο ελαφριές υφές πριν από τις πιο πυκνές.

Χρησιμοποιήστε τη σωστή δόση

6.jpg

Για το πρόσωπο, αποφύγετε τη χρήση υπερβολικής ποσότητας κρέμας γιατί μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό. Το μέγεθος αναφοράς που χρησιμοποιούν οι ειδικοί είναι ένα μπιζέλι για ολόκληρο το πρόσωπο. Για προϊόντα με δοσομετρητή, 1 ή 2 αντλίες είναι γενικά επαρκείς.

Το σαμπουάν εξαρτάται από την ποσότητα των μαλλιών που έχετε, αλλά γενικά με ένα καρύδι ή φουντούκι είναι επίσης αρκετό. Και αν τα λούζετε κάθε μέρα, αρκεί να εφαρμόσετε το προϊόν μόνο μία φορά. Με τα αντηλιακά, ωστόσο, πρέπει να είστε πιο γενναιόδωροι και να τα εφαρμόζετε ξανά κάθε δύο ώρες.

Η συνέπεια είναι το κλειδί

7.jpg

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προϊόντα ομορφιάς σας πρέπει να είστε συνεπείς στην εφαρμογή τους. Δεν έχει νόημα να τα εφαρμόζετε κάθε δεύτερη μέρα.

Το 365 prosfores σας φέρνει τους εκπτωτικούς καταλόγους της MAC Cosmetics στην Ελλάδα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προϊόντα της.

 

- 3 min

Share
Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα καλλυντικά MAC Cosmetics

Πώς να προετοιμαστείτε για ένα μωρό: ένας κατάλογος ελέγχου για νέους γονείς

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που πρέπει να εξετάσετε όταν είστε για πρώτη φορά γονέας είναι η ασφάλεια του μωρού. Στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο για τους νέους γονείς να ελέγξουν τα παιδιά τους σε ένα από τα πιο ανήσυχα στάδια της ζωής τους.

Πώς να προετοιμαστείτε για ένα μωρό; Ακολουθεί ένας κατάλογος ελέγχου για τους νέους γονείς. Θα σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι κατάλληλα προετοιμασμένο και προστατευμένο από το μωρό. Σε ελληνικά καταστήματα όπως το Mothercare, το Chief ή το Prenatal μπορείτε να βρείτε προϊόντα στις καλύτερες τιμές για να διατηρήσετε το σπίτι σας ασφαλές.

Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας νομίζοντας ότι το κάνετε λάθος. Η εμπειρία κάθε γονέα είναι μοναδική.

Οθόνες

2.jpg

Πρόκειται για συσκευές με τις οποίες μπορείτε να παρακολουθείτε το μωρό σας τη νύχτα ή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας όταν το αφήνετε στο δωμάτιό του. Παλαιότερα έμοιαζαν με γουόκι-τόκι, αλλά σήμερα τα περισσότερα από αυτά τα μόνιτορ για μωρά έχουν και λειτουργία βίντεο, οπότε εκτός από το να ακούτε το μωρό μπορείτε να το βλέπετε και να το βλέπετε.

Το μόνιτορ θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε ήρεμοι και να ξεκουράζεστε καλύτερα. Είναι τα πιο ενδεδειγμένα συστήματα για όσους έχουν αποφασίσει ότι το παιδί πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό του για καλύτερη απομόνωση από τους γονείς του.

Καροτσάκια

3.jpg

Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα μωρά που δεν είναι ακόμη σε θέση να περπατήσουν να κυκλοφορούν στο σπίτι σας με ασφάλεια. Αφού ξεπεράσατε με επιτυχία το στάδιο της εντατικής φροντίδας που αφιερώσατε στο νεογέννητο, τώρα έχετε ένα περίεργο νήπιο με πάνες που περνάει τις μέρες του μυρίζοντας μέσα στο σπίτι και κάνοντάς σας να είστε συνεχώς σε εγρήγορση.

Κλείδωμα τουαλέτας

4.jpg

Πρόκειται για μια καθολικά ρυθμιζόμενη κλειδαριά που ταιριάζει εύκολα σε κάθε τουαλέτα. Το κλείδωμα περιλαμβάνει ένα επιπλέον σετ από κουμπιά, ώστε μόλις κλείσει το καπάκι της τουαλέτας, να παραμείνει έτσι, όση δύναμη κι αν ασκήσει το μωρό.

Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που είναι ανθεκτικό στα μωρά και τα κατοικίδια ζώα, οπότε δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ποτέ ξανά για τα παιδιά σας να τραυματιστούν. Για να ενεργοποιήσετε την κλειδαριά, απλά πατήστε το κουμπί κλειδώματος κρατώντας και περιστρέφοντας ελαφρά την κλειδαριά.

Πύλη ασφαλείας

5.jpg

Μια εύκολη στην εγκατάσταση πύλη που μπορεί να προσαρμοστεί για να εμποδίζει την πρόσβαση σε σκάλες και δωμάτια με είσοδο πλάτους μεταξύ 29 και 38 ιντσών. Πρόκειται για μια ανθεκτική κατασκευή ύψους 30 ιντσών που περιλαμβάνει κιτ επέκτασης για να προσθέσετε επιπλέον 6 ίντσες πλάτους.

Αποτελεί ιδανικό αξεσουάρ για τοποθέτηση σε πόρτες, διαδρόμους και στο κάτω μέρος των σκαλοπατιών. Το πλαίσιο είναι σχεδιασμένο με ανθεκτικό χάλυβα αλλά είναι ελαφρύ. Αυτό το καθιστά πολύ βολικό στη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση.

Ταινία κάλυψης γωνιών

6.jpg

Πρόκειται για ένα προστατευτικό από αφρώδες καουτσούκ υψηλής ποιότητας που είναι εξαιρετικά ισχυρό και ασφαλές για τα μικρά παιδιά. Δεν περιέχει πλαστικά PBA, βαρέα μέταλλα ή λατέξ. Είναι ένα μη εύφλεκτο αξεσουάρ που έχει περάσει τους αυστηρότερους κανονισμούς ασφαλείας.

Το 365 Prosfores σας φέρνει τους καλύτερους και πιο ποικίλους καταλόγους των αγαπημένων σας brands στην Ελλάδα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα βασικών προϊόντων ασφαλείας για το μωρό για το σπίτι σας. Κρατήστε τώρα το μωρό σας μακριά από κινδύνους.

 

- 3 min

Share
Πώς να προετοιμαστείτε για ένα μωρό: ένας κατάλογος ελέγχου για νέους γονείς

Γιατί το Hondos Center έχει όλα όσα χρειάζεστε;

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να απολαύσετε τις όμορφες ελληνικές παραλίες ή να κάνετε πάρτι στην πισίνα. Όμως η πολύωρη έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει το δέρμα μας, να το κάνει ξηρό ή να προκαλέσει επικίνδυνα στίγματα. Αν έχετε κατά νου αυτές τις χρήσιμες συμβουλές για να φροντίζετε το δέρμα σας το καλοκαίρι, θα είστε προστατευμένοι από τις βλάβες. Χρησιμοποιήστε καθαριστικά προσώπου, ενυδατικές κρέμες και μάσκες στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης του δέρματος όλο το χρόνο. Πού μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματός σας; Στο Hondos Center. Αυτό το κατάστημα προσφέρει τη μεγαλύτερη και καλύτερη ποικιλία από διεθνείς μάρκες. Αν και υπάρχουν και άλλες μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα, αυτό είναι το αγαπημένο των ντόπιων. Πιθανώς να αναρωτιέστε γιατί το Hondos Center έχει όλα όσα ψάχνετε. Ακολουθεί μια περίληψη του τι έχουμε να προσφέρουμε. Φυσικά, κάθε αγοραστής θα επιλέξει το αγαπημένο του κατάστημα. Αλλά αν δεν έχετε επισκεφθεί ακόμα το Hondos Center, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Δεν θα το μετανιώσετε.

Ευρεία γκάμα προϊόντων

2.jpg

Στο Hondos Center μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με εξαιρετική ποιότητα και ασυναγώνιστες εβδομαδιαίες προσφορές. Προϊόντα καθαρισμού, αρωματοποιίας, περιποίησης μαλλιών και υγείας, μεταξύ άλλων, αποτελούν μέρος της ποικίλης γκάμας. Τα καταστήματα είναι τεράστια και μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε.

Οι καλύτερες προσφορές

3.jpg

Αν σκέφτεστε να εξοικονομήσετε κάποια επιπλέον χρήματα για να αγοράσετε εκείνο το άρωμα που θέλετε τόσο πολύ, σας λέμε να ξοδέψετε τα χρήματα. Στο Hondos Center μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για αρώματα. Αγοράστε ένα καλό άρωμα και δεν θα το μετανιώσετε. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε δώρο στο σύντροφό σας αγοράζοντας 2x1.

Διεθνείς μάρκες

4.jpg

Chanel, Dolce & Gabbana, Bvlgari, Carolina Herrera, Armani, Prada, Tom Ford, Kenzo, Dior, Versace, Paco Rabanne, Lancaster, Hawaiian Tropic και πολλά άλλα. Οι καλύτερες μάρκες της αγοράς βρίσκονται στο Hondos Center. Δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε πολλά καταστήματα. Μπορείτε να βρείτε εδώ συμπληρώματα διατροφής, λοσιόν για μαύρισμα, αρώματα.

Χρηματοδότηση

5.jpg

Στο Hondos Center μπορείτε να πληρώσετε με διάφορα μέσα πληρωμής, μεταξύ των οποίων είναι τα εισιτήρια, οι πιστωτικές κάρτες και φυσικά τα μετρητά. Αν είστε τσιμπημένοι με το υπόλοιπο της πιστωτικής σας κάρτας, περιμένετε μέχρι τον επόμενο μήνα για να κάνετε δώρο στον εαυτό σας κάποιο άρωμα ή κρέμα καθαρισμού. Μην χάσετε όμως την ευκαιρία να περιηγηθείτε σε αυτό το κατάστημα.

Εξατομικευμένη προσοχή

6.jpg

Πηγαίνετε για την ποικιλία, αλλά μένετε για την εξυπηρέτηση. Αν σε κάποιο κατάστημα σας υποδεχτούν καλά και σας δώσουν τις σωστές συμβουλές, σίγουρα θα ξαναγοράσετε από εκεί. Στο Hondos Center θα λαμβάνετε πάντα την καλύτερη δυνατή προσοχή από τους υπαλλήλους του. Θα σας καθοδηγήσουν στην αγορά σας και θα σας συνοδεύσουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Hondos Center είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς. Ο καθένας θα είναι σε θέση να βρει έναν διαφορετικό λόγο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το Hondos Center σας ενθαρρύνει να επισκεφθείτε τα καταστήματά του. Υπάρχει ποικιλία, εξυπηρέτηση και χρηματοδότηση. Όλα όσα θα μπορούσατε να θέλετε από μια μεγάλη αλυσίδα.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους καταλόγους των αγαπημένων σας καταστημάτων. Αν θέλετε να φροντίσετε το δέρμα σας ή απλά να αγοράσετε ένα άρωμα, το Hondos Center είναι το κατάλληλο μέρος.

 

- 3 min

Share
Γιατί το Hondos Center έχει όλα όσα χρειάζεστε;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανακαινίζετε το μπάνιο σας; Ποια προϊόντα ΙΚΕΑ είναι απαραίτητα;

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει σαν καινούργιο. Απλά να θυμάστε ότι ορισμένα προϊόντα είναι απαραίτητα και μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα. Με μικρές αλλαγές, θα κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει ανακαινισμένο και μοντέρνο, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε μεγάλες εργασίες ή να καλέσετε έναν επαγγελματία. Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού και πάντα ο τελευταίος που ανακαινίζεται.

Βαφή

2.jpg

Λίγες αλλαγές είναι τόσο ευγνώμονες και με τόσο καλό αποτέλεσμα όσο το βάψιμο. Για να αποφύγετε την υπερβολή, ξεκινήστε από την αλλαγή του χρώματος του μπάνιου. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το χρώμα και να το δοκιμάσετε σε έναν τοίχο. Παρατηρήστε την επίδραση του φωτός και τον συνδυασμό με τις τουαλέτες. Καλό είναι να χρησιμοποιείτε ανοιχτά χρώματα για να δώσετε την αίσθηση περισσότερου χώρου, ειδικά αν το μπάνιο είναι μικρό. Στην ΙΚΕΑ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να δώσετε αυτή την ιδιαίτερη πινελιά στο μπάνιο σας.

Διακοσμητικά

3.jpg

Όταν η διακόσμηση του μπάνιου είναι η ίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα, επέρχεται μια κάποια αισθητική στασιμότητα. Δοκιμάστε να αναμείξετε στοιχεία διαφορετικών στυλ ή να μετακινήσετε ορισμένα κομμάτια, δίνοντάς τους μια νέα λειτουργία. Μερικές φορές αρκεί να αλλάξετε τα παλιά βάζα και να ενσωματώσετε κάποια βασικά διακοσμητικά για να κάνετε τα πάντα να φαίνονται καινούργια και διαφορετικά. Μια άλλη καλή ιδέα είναι να ανανεώνετε τόσο συχνά τα αξεσουάρ, όπως τα ράφια, οι οργανωτές ντους ή τα καλάθια απορριμμάτων. Στην ΙΚΕΑ μπορείτε να προμηθευτείτε καθρέφτες και κάθε είδους διακοσμητικά αντικείμενα όπως βάζα, σαπουνοθήκες και χαλιά για να δώσετε αυτή την ιδιαίτερη πινελιά στο περιβάλλον που επιλέξατε.

Διακόπτες

4.jpg

Είναι ένα από τα στοιχεία του σπιτιού που υποφέρουν περισσότερο από το πέρασμα του χρόνου. Δεν βλάπτει να ελέγξετε τους δικούς σας και να τους αντικαταστήσετε. Στις μέρες μας χρησιμοποιούνται απλά και μινιμαλιστικά μοντέλα, τα οποία καταφέρνουν να ενσωματωθούν στο περιβάλλον, εναρμονιζόμενα με τον τοίχο. Αν και αν προτιμάτε, υπάρχουν σκελετοί σε τιτάνιο και ματ μαύρο, που βάζουν μια νότα στυλ και χρώματος. Μια από τις καλύτερες επιλογές καταστημάτων για να αγοράσετε νέους διακόπτες φωτισμού είναι η ΙΚΕΑ. Καθορίστε ποιο μοντέλο σας αρέσει περισσότερο και επιλέξτε από την ποικιλία που προσφέρεται.

Τοιχοποιία

5.jpg

Ένας τρόπος για να δώσετε ζωή και στυλ στους τοίχους του μπάνιου σας είναι να τους ταπετσάρετε με μοντέρνα ταπετσαρία ή να επιλέξετε διακοσμητικά πάνελ. Απλές στην τοποθέτηση με κόλλα και πολύ προσιτές, αλλάζουν αμέσως την όψη ενός δωματίου. Επιπλέον, απορροφούν τον θόρυβο και αντέχουν στο νερό και τους κραδασμούς. Η ΙΚΕΑ είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές σας.

Συσκευές

6.jpg

Η αντικατάσταση των παλαιών συσκευών θα δώσει νέα ζωή στο μπάνιο σας. Είναι επίσης μια καλή ιδέα για εξοικονόμηση ενέργειας, αφού μπορείτε να επιλέξετε συσκευές με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το πιστολάκι μαλλιών, την ξυριστική μηχανή ή την κουρευτική μηχανή. Στην ΙΚΕΑ θα έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας.

Το My Deals 365 σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους των αγαπημένων σας καταστημάτων στην Ελλάδα. Επωφεληθείτε από τα προϊόντα σε έκπτωση και αναμορφώστε το μπάνιο σας χωρίς να ξοδέψετε παραπάνω.

 

- 3 min

Share
Ανακαινίζετε το μπάνιο σας; Ποια προϊόντα ΙΚΕΑ είναι απαραίτητα;

Lidl, Discount Markt ή Bazaar; Ποιο σούπερ μάρκετ είναι φθηνότερο

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα. Υπάρχουν όμως τρεις αλυσίδες που είναι οι πιο δημοφιλείς στη χώρα λόγω της ποικιλίας των προϊόντων τους, των προωθητικών ενεργειών και της δημοτικότητάς τους στο τοπικό κοινό: Lidl, Discount Markt και Bazaar. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, καλές τιμές και δελεαστικές εποχιακές εκπτώσεις. Αν και κάθε αγοραστής θα επιλέξει μια συγκεκριμένη αγορά με βάση το γούστο ή την αφοσίωση, ποιο σούπερ μάρκετ είναι φθηνότερο; Είναι πολύ σημαντικό να είστε προσεκτικοί στις ημερήσιες και μηνιαίες δημοσιεύσεις που κάνουν, ώστε να μη χάσετε καμία ευκαιρία και να συγκρίνετε τις τιμές. Μετά την ανανέωση της ντουλάπας με την αλλαγή της εποχής, η οποία δημιουργεί πολλά έξοδα, είναι μια καλή επιλογή να ενημερώνεστε για τις προσφορές και τις εκπτώσεις.

Lidl

2.jpg

Η Lidl προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως φρούτα και λαχανικά, καφέ, λάδι, σνακ, γλυκά, σοκολάτες, ζυμαρικά, ψωμί, κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, κατεψυγμένα τρόφιμα, είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής, μικρές συσκευές, τροφές για κατοικίδια ζώα και πολλά άλλα. Στη Lidl μπορείτε πάντα να εξοικονομείτε περισσότερα. Κάθε εβδομάδα, η Lidl προσφέρει πολυάριθμες προσφορές για τρόφιμα και μη τρόφιμα. Διαθέτει επίσης προσφορές για τρόφιμα και εκπτώσεις σε προϊόντα καθαρισμού και οικιακά αξεσουάρ, εργαλεία κηπουρικής και είδη DIY. Αν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της, θα βρείτε εκπτώσεις έως και 50% σε επιλεγμένα προϊόντα. Η Lidl βασίζει την προσφορά της σε μάρκες ιδιωτικής ετικέτας και είναι μία από τις αλυσίδες που έχουν αναπτυχθεί περισσότερο τα τελευταία χρόνια.

Discount Markt

3.jpg

Η Discount Markt είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων στην Ελλάδα. Στα καταστήματά της μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, ιδιωτικής ετικέτας και άλλων εμπορικών σημάτων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Αυτό το σούπερ μάρκετ προσφέρει ειδικές εβδομαδιαίες προσφορές που κάνουν τα ψώνια εδώ ακόμη πιο φθηνά από το συνηθισμένο. Επιπλέον, οι πελάτες της Discount Markt μπορούν να επωφεληθούν από πολλές αποκλειστικές παροχές εντός του καταστήματος. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό τους δελτίο και μη χάσετε περισσότερες προσφορές. Θα λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας. Αν περιηγηθείτε στον ιστότοπό τους, θα βρείτε εκπληκτικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα. Επισημαίνονται οι εβδομαδιαίες προσφορές με φρέσκα προϊόντα και είδη πλύσης στη μισή τιμή.

Bazaar

4.jpg

Τα σούπερ μάρκετ Bazaar είναι μια αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ και καταστημάτων cash & carry στην Ελλάδα. Ανταγωνίζεται για ένα μεγάλο μέρος της τοπικής αγοράς τη Lidl και τα Discount Market. Διαθέτει ανταγωνιστικές τιμές και κάθε είδους προσφορές. Υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα, τα οποία καταναλώνονται κυρίως το καλοκαίρι. Για παράδειγμα, παγωτά, δημητριακά και γάλα, ακόμα και ξυραφάκια. Μπορείτε να βρείτε ακόμη και σαμπουάν και κρέμες ξεπλύματος με έκπτωση 50%. Αν δεν έχετε επισκεφθεί ακόμη το Bazaar, τώρα είναι η ευκαιρία σας. Ένα πλεονέκτημα; Διαθέτει τμήμα με συνταγές για να κάνετε το μαγείρεμα πιο εύκολο και διασκεδαστικό. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικές εκπτώσεις για πληρωμή με μετρητά και να απολαύσετε τις προσφορές που αποτελούν ήδη σήμα κατατεθέν της εταιρείας.

Το My Deals 365 σας φέρνει όλους τους καταλόγους των κυριότερων εκπτωτικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα. εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να περιηγηθείτε σε καθέναν από αυτούς και να δείτε

 

- 3 min

Share
Lidl, Discount Markt ή Bazaar; Ποιο σούπερ μάρκετ είναι φθηνότερο

Τα 5 κορυφαία μέρη για να προμηθευτείτε τα καλύτερα προϊόντα DIY και να είστε πλήρως εξοπλισμένοι

Η καραντίνα έφερε μια αλλαγή στις συνήθειες των Ελλήνων, οι οποίοι, κλεισμένοι στα σπίτια τους, χρησιμοποίησαν τη φαντασία τους για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στιγμές γεμάτες αβεβαιότητα. Από το να αθλούνται στο σπίτι και να ξεσκονίζουν επιτραπέζια παιχνίδια μέχρι το να ψήνουν ψωμί και να καταναλώνουν streaming και κοινωνικά δίκτυα. Οποιαδήποτε δραστηριότητα ήταν ευπρόσδεκτη για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση συναγερμού. Η καταδίκη άλλαξε τη ρουτίνα και αυτό μπορεί να εξηγήσει την αναζήτηση άλλων τρόπων κατανομής της ενέργειας, όπως το DIY. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η τάση "Κάντο μόνος σου" (DIY) έγινε δημοφιλής, ενισχύοντας τις χειρωνακτικές εργασίες και τη δημιουργική ανάπτυξη. Και μεταξύ αυτών των νέων χόμπι, το DIY ξεχωρίζει λόγω του ιδιαίτερου δεσμού που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των ανθρώπων και των σπιτιών τους. Εδώ σας παρουσιάζουμε 5 μέρη για να προμηθευτείτε τα καλύτερα προϊόντα DIY και να είστε πλήρως εξοπλισμένοι.

Nikolau Tools

2.jpg

Το Nikolau Tools τα έχει όλα: χρώματα και ταπετσαρίες, διακόσμηση και έπιπλα, πόρτες, παράθυρα και σκάλες, φωτισμό και ηλεκτρικές συσκευές, οικοδομικά είδη, κεραμικά, κουζίνα, προϊόντα σιδηρικών και πολλά άλλα. Το κατάστημα αυτό πωλεί σχεδόν αποκλειστικά προϊόντα από γνωστούς κατασκευαστές. Μπορείτε να βρείτε νέες προσφορές και εκπτώσεις των προϊόντων τους στην ιστοσελίδα τους ή να εγγραφείτε στο ενημερωτικό τους δελτίο για να λαμβάνετε τις τελευταίες προσφορές και να μη χάνετε τίποτα.

Das Home

3.jpg

Το Das Home προσφέρει είδη φωτισμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αξεσουάρ μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, χρώματα και βερνίκια, κουρτίνες, κουβέρτες, μαξιλάρια, χαλιά, πετσέτες και πολλά άλλα. Στο τμήμα πωλήσεων της επίσημης ιστοσελίδας της μπορείτε να δείτε τις τελευταίες προσφορές για νέα προϊόντα και άλλες εκπτώσεις. Είναι μία από τις μάρκες που επιλέγουν οι Έλληνες, επειδή γεννήθηκε στην Ελλάδα. Για την παραγωγή των προϊόντων της συνεργάζεται με πιστοποιημένα εργοστάσια στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Ασία. Τα έμπειρα στελέχη της, που θέτουν υψηλά πρότυπα, παρακολουθούν τις γραμμές παραγωγής για να διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που φέρουν τα σήματα της εταιρείας.

Μαρίνα Καταστήματα

4.jpg

Η Marina Stores προσφέρει μια ευρεία γκάμα ειδών αλιείας, όπως τέντες, καλύμματα, καλάμια ψαρέματος, μαχαίρια κατάδυσης, αδιάβροχα, ρούχα για ανοιχτές θάλασσες, άγκυρες, σχοινιά αγκύρας και πολλά άλλα προϊόντα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο Marina Stores με πολλούς τρόπους: περιηγηθείτε στις εβδομαδιαίες διαφημίσεις τους ή εγγραφείτε στο ενημερωτικό τους δελτίο για να ενημερώνεστε για ειδικές εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες. Σε αυτό το κατάστημα θα βρείτε premium μάρκες και τα καλύτερα είδη σε όλη την Ελλάδα.

Praktiker

5.jpg

Το Praktiker πουλάει όλα τα είδη οικιακών προϊόντων και είδη υψηλής ποιότητας: εργαλεία και ρούχα εργασίας, είδη υγιεινής, φωτισμό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, οικοδομικά υλικά, κεραμικά και πλακάκια για το σπίτι, συσκευές, κεραμικά μπάνιου, κουζίνες, συσκευές και πολλά άλλα.

Unimac

6.jpg

Στην Unimac θα βρείτε όλα τα είδη εργαλείων για να πειραματιστείτε στο σπίτι. Είναι ένα ιδανικό μέρος για να εξερευνήσετε αν κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο του DIY. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και οι καλύτερες μάρκες.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό τους δελτίο για να μη χάνετε τα νέα και τις εκπτώσεις. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στους μηνιαίους καταλόγους και τα φυλλάδιά τους με απίστευτες προσφορές και νέες προσφορές.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους για να έχετε τα καλύτερα προϊόντα DIY. Συγκρίνετε τις τιμές μεταξύ αυτών των τεσσάρων αλυσίδων με τη βοήθειά μας.

 

- 3 min

Share
Τα 5 κορυφαία μέρη για να προμηθευτείτε τα καλύτερα προϊόντα DIY και να είστε πλήρως εξοπλισμένοι

Electronet vs MediaMarkt. Ποιο κατάστημα προσφέρει τις καλύτερες προσφορές

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα. Υπάρχουν όμως δύο αλυσίδες που είναι οι πιο δημοφιλείς στη χώρα λόγω της ποικιλίας των προϊόντων τους, των προσφορών και της δημοτικότητάς τους στο τοπικό κοινό: Electronet και MediaMarkt. Διαθέτουν μεγάλη γκάμα προϊόντων, καλές τιμές και δελεαστικές εκπτώσεις.
Παρόλο που κάθε αγοραστής θα επιλέξει ένα συγκεκριμένο κατάστημα με βάση το γούστο ή την αφοσίωσή του, ποιο από αυτά προσφέρει τις καλύτερες προσφορές; Είναι πολύ σημαντικό να είστε προσεκτικοί στις καθημερινές και μηνιαίες δημοσιεύσεις που κάνουν, ώστε να μη χάσετε καμία ευκαιρία και να συγκρίνετε τις τιμές. Μετά την ανανέωση της ντουλάπας με την αλλαγή της εποχής, η οποία δημιούργησε πολλές δαπάνες για τους Έλληνες, να είστε ενήμεροι για τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες. Το να μην κάνετε συμβιβασμούς στον προϋπολογισμό θα είναι απαραίτητο για να φτάσετε στο τέλος του μήνα χωρίς χρέη και με κάποια χρήματα για να επενδύσετε στην τεχνολογία.

MediaMarkt

2.jpg

Η MediaMarkt προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων στα καταστήματά της και στον ηλεκτρονικό της ιστότοπο. Ανάμεσά τους, οι πελάτες μπορούν να βρουν υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, είδη γραφείου, εκτυπωτές, αξεσουάρ Η/Υ, κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, ηχεία, βύσματα και καλώδια, φωτογραφικές μηχανές, συσκευές κουζίνας, εργαλεία, φορτιστές και πολλά άλλα. Αυτό το κατάστημα πωλεί και διανέμει ένα ευρύ φάσμα τοπικών και διεθνών εμπορικών σημάτων, όπως η Apple, η Samsung, η Huawei, η Philips, η WMF και η Siemens. Ελέγξτε τις τρέχουσες προσφορές και προωθητικές ενέργειες που είναι διαθέσιμες στα καταστήματά τους και στην ηλεκτρονική τους ιστοσελίδα για να βρείτε τα φθηνότερα είδη και τις καλύτερες προσφορές προς πώληση. Αν μπείτε τώρα στην ιστοσελίδα τους, θα βρείτε τις καλοκαιρινές προσφορές. Υπάρχουν απίστευτες εκπτώσεις σε κλιματιστικά, κινητά τηλέφωνα και προμήθειες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτά τα είδη με έκπτωση 30%. Αν ξέρετε πώς να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές, θα μπορέσετε να αγοράσετε περισσότερα από ένα είδη.

Electronet

3.jpg

Η Electronet προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων πολυμέσων και ηλεκτρονικών προϊόντων. Οι πελάτες μπορούν να βρουν υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, είδη γραφείου, εκτυπωτές, αξεσουάρ PC, έξυπνα ρολόγια, είδη σπιτιού, αξεσουάρ φωτισμού, εργαλεία, κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, φορτιστές, οικιακά είδη και έπιπλα, πολυμέσα αυτοκινήτου και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για τους πελάτες να εξοικονομήσουν χρήματα με την Electronet. Ελέγξτε τις τρέχουσες προσφορές και προωθητικές ενέργειες για να βρείτε τις καλύτερες τιμές και να εξοικονομήσετε έως και 25% σε επιλεγμένα είδη. Οι μεγαλύτερες εκπτώσεις τώρα αφορούν τηλεοράσεις, tablet, ανεμιστήρες και κλιματιστικά. Η εταιρεία πωλεί και διανέμει στα καταστήματά της και στην ηλεκτρονική της ιστοσελίδα μια ευρεία γκάμα κορυφαίων εμπορικών σημάτων, όπως Apple, Samsung, Philips, Lenovo, Acer, Candy. Αν θέλετε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών προϊόντων, η Electronet είναι ένα από τα μέρη που επιλέγουν περισσότερο οι Έλληνες. Αν σκέφτεστε να επενδύσετε στην τεχνολογία αυτή τη στιγμή, η Media Markt και η Electronet είναι δύο εξαιρετικές επιλογές. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα φυσικά τους καταστήματα ή να συνδεθείτε στις ιστοσελίδες τους για να κάνετε τις αγορές σας από την άνεση του σπιτιού σας. Κανείς δεν θα ξέρει καλύτερα από εσάς ποιο κατάστημα να επιλέξετε.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους καταλόγους προσφορών των καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα. Ελέγξτε τους και επιλέξτε την αλυσίδα με τις καλύτερες τιμές και προσφορές στην αγορά. Προχωρήστε!

 

- 3 min

Share
Electronet vs MediaMarkt. Ποιο κατάστημα προσφέρει τις καλύτερες προσφορές

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.