logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorElectronet: το one-stop shop σας για ηλεκτρονικά στην Ελλάδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Electronet: το one-stop shop σας για ηλεκτρονικά στην Ελλάδα

Electronet: το one-stop shop σας για ηλεκτρονικά στην Ελλάδα

Υπάρχουν πολλά καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει ένα που ξεχωρίζει για τον μεγάλο αριθμό προϊόντων και τις καλές τιμές του: Electronet, το one-stop shop για ηλεκτρονικά είδη στη χώρα. Η Electronet έχει χαμηλές τιμές και τακτικές προσφορές, αν και αυτό μπορεί να διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα. Περισσότερα από 11.000 υποκαταστήματα ανήκουν σε αυτόν τον οργανισμό, οπότε μπορείτε πάντα να βρείτε αυτό που χρειάζεστε χωρίς να ξοδέψετε παραπάνω. Στην Electronet μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από ένα κινητό τηλέφωνο και ένα tablet μέχρι διάφορα μικρά οικιακά προϊόντα. Τα πάντα βρίσκονται σε ένα μέρος. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, είδη γραφείου, εκτυπωτές, αξεσουάρ Η/Υ, κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, ηχεία, βύσματα και καλώδια, φωτογραφικές μηχανές, συσκευές κουζίνας, εργαλεία, φορτιστές και πολλά άλλα. Αυτή η αλυσίδα πωλεί και διανέμει ένα ευρύ φάσμα τοπικών και διεθνών εμπορικών σημάτων, όπως Apple, Samsung, Huawei, Philips, Black&Decker, Sony και Siemens. Ελέγξτε τις τρέχουσες προσφορές και προωθητικές ενέργειες που είναι διαθέσιμες στα καταστήματά τους και στην ηλεκτρονική τους ιστοσελίδα για να βρείτε τα φθηνότερα είδη και τις καλύτερες προσφορές προς πώληση. Αν μπείτε τώρα στην ιστοσελίδα τους, θα βρείτε τις χειμερινές προσφορές. Υπάρχουν απίστευτες εκπτώσεις σε σόμπες, κινητά τηλέφωνα και προμήθειες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτά τα είδη με έκπτωση 30%. Αν ξέρετε πώς να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές, θα μπορέσετε να αγοράσετε περισσότερα από ένα είδη.

Η ιστορία της Electronet

2.jpg

Η Electronet είναι μια ελληνική αλυσίδα λιανικής πώλησης που επικεντρώνεται στην πώληση ηλεκτρονικών και τεχνολογικών προϊόντων. Με μακρά ιστορία στην αγορά, η Electronet έχει την έδρα της στην Αθήνα. Από την ίδρυσή της το 1996, η Electronet έχει ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών και τεχνολογικών προϊόντων από τις κορυφαίες μάρκες της αγοράς. Τα επόμενα χρόνια, πέρασε από μια έντονη διαδικασία επιχειρηματικής επέκτασης προσθέτοντας μεγάλο αριθμό προϊόντων και ανοίγοντας καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα η Electronet δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω καταστημάτων που βρίσκονται στην Αθήνα, την Πεύκη, τη Νέα Ερυθραία, τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, την Ιεράπετρα, τη Σητεία, τη Ναύπακτο, μεταξύ άλλων.

Προσφορές και προωθητικές ενέργειες

3.jpg

Η Electronet έχει πολύ καλές τιμές όλο το χρόνο γιατί είναι μια τόσο μεγάλη αλυσίδα που έχει την πολυτέλεια να διαπραγματεύεται πολύ ανταγωνιστικές τιμές με τους κατασκευαστές και τους μεγάλους διανομείς. Κάθε μήνα έχει συνήθως μια επιλογή από είδη ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και οικιακών συσκευών με τιμές ευκαιρίας. Οι πιο συχνές προωθητικές ενέργειες και προσφορές στην Electronet είναι: άμεσες εκπτώσεις τιμών και δώρα προϊόντων για αγορές. Μεταξύ των κύριων πλεονεκτημάτων της Electronet είναι οι καλές τιμές, ο μεγάλος αριθμός καταστημάτων, το βελτιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα, οι ειδικοί πωλητές και η εξατομικευμένη χρηματοδότηση. Η αλυσίδα διαθέτει μια ομάδα έμπειρων πωλητών έτοιμη να συμβουλεύσει τους πελάτες της και μια αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συμβουλή; Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο ή ακολουθώντας την Electronet στα κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις τελευταίες προσφορές.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους καταλόγους των αγαπημένων σας καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να αντικαταστήσετε την παλιά τηλεόραση ή το κινητό τηλέφωνο που έπαιζε θέατρο στην Electronet. Είναι ο μεγαλύτερος διανομέας στη χώρα και από τους πιο έγκριτους. Βιαστείτε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.