logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorΑπελευθερώστε τον εσωτερικό σας ενθουσιώδη DIY με τα εργαλεία της Praktiker
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας ενθουσιώδη DIY με τα εργαλεία της Praktiker

Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας ενθουσιώδη DIY με τα εργαλεία της Praktiker

Τα Praktiker είναι μία από τις αγαπημένες αλυσίδες της Ελλάδας για να αγοράσετε πρακτικά και προσαρμόσιμα έπιπλα και εργαλεία για το σπίτι, καθώς και για να προμηθευτείτε συσκευές και κάθε είδους διακοσμητικά για να ομορφύνετε το σπίτι. Από το 1991, τα Praktiker αποτελούν ένα one-stop shop για όλες τις ανάγκες του σπιτιού και του κήπου, προσφέροντας σε όλους μοναδικές εμπειρίες αγορών για κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή. Δεν απέχει πολύ από άλλες μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες και αποτελεί ένα καταφύγιο DIY για τους λάτρεις της οικιακής βελτίωσης. Σε αυτόν τον οδηγό σας προτείνουμε μερικά εργαλεία που πωλούνται από την Parktiker και δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σας. Να είστε στην κορυφή του παιχνιδιού σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ικανότητές σας. Παίξτε, δημιουργήστε, οπλίστε και αφοπλίστε όσες φορές θέλετε. Έχετε την υποστήριξη της Praktiker για την τιμή και την ποιότητα. Με την πανδημία πολλοί Έλληνες επέλεξαν να γυμναστούν σε εξωτερικούς χώρους και άλλοι να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο do-it-yourself, στη χειροτεχνία και στην αξιοποίηση της δημιουργικότητάς τους.

Screwdriver

2.jpg

Το κατσαβίδι είναι ένα εργαλείο που θα σας βγάλει από περισσότερα από ένα προβλήματα. Το να το έχουμε έτοιμο σε ένα λίγο πολύ καθολικό μέγεθος ή να ποντάρουμε σε ένα σετ κατσαβιδιών που θα καλύψει κάθε απρόβλεπτο ενδεχόμενο μπορεί να είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Υπάρχουν διάφοροι τύποι: κατσαβίδι επίπεδο, κατσαβίδι Philips, κατσαβίδι Torx, κατσαβίδι με σωλήνα, κατσαβίδι Allen. Δεν είναι όλες οι κεφαλές των βιδών ίδιες και γι' αυτό είναι απαραίτητο να έχουμε ένα κατσαβίδι που να ταιριάζει με τον καλύτερο τρόπο.

Κλειδί

3.jpg

Για να μην κάνετε ακαταστασία με τα μεγέθη των κλειδιών, το βασικό must-have είναι το κλειδί του οποίου η κεφαλή είναι ρυθμιζόμενη ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή. Η διαφορά αυτού του κλειδιού από τα σταθερά κλειδιά έγκειται στο γεγονός ότι είναι ρυθμιζόμενο, γεγονός που του επιτρέπει να χρησιμοποιείται για την εργασία με μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών. Το στόμιο είναι ελαφρώς κεκλιμένο σε σχέση με τον άξονα της λαβής, ώστε να διευκολύνεται η λειτουργία της ρύθμισης.

Σφυρί

4.jpg

Ένα σφυρί είναι απαραίτητο για την ανάρτηση εικόνων ή το σφυρηλάτηση καρφιών σε έπιπλα. Επιλέξτε ένα που να διαθέτει νύχι στο άλλο άκρο για την εξαγωγή των καρφιών και λαβή από καουτσούκ, καθώς απορροφά καλύτερα τα χτυπήματα και διευκολύνει το κράτημα. Το σφυρί χρησιμοποιείται για πριτσίνωμα, σμίλευση, ανάγλυφο, ισοπέδωση, μεταξύ άλλων εργασιών που ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος, το υλικό ή το μοντέλο.

Μετροταινία

5.jpg

Μια μετροταινία είναι απαραίτητη στην εργαλειοθήκη σας, καθώς είναι απαραίτητη για κάθε εργασία. Πάντα θα χρειαστεί να μετράτε πού πρέπει να καρφώσετε, να ανοίξετε τρύπες ή να κολλήσετε κομμάτια, γι' αυτό καλό είναι να χρησιμοποιείτε μια μεταλλική για να αποφύγετε τη φθορά της.

Leveler

6.jpg

Πείτε αντίο στις στραβές εικόνες και τα στραβά ράφια. Ενώ πολλά smartphones στις μέρες μας ενσωματώνουν τη λειτουργία στάθμης, τίποτα δεν ξεπερνά την αξιόπιστη στάθμη φυσαλίδων μιας ζωής. Η ευρεία χρήση του αλφάδι επεκτείνεται σε αμέτρητες εφαρμογές, όπως η ξυλουργική, η τοιχοποιία, η σιδηρουργία, η υδραυλική και ακόμη και διάφορες εργασίες γύρω από το σπίτι.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους των αγαπημένων σας καταστημάτων υδραυλικών ειδών και do-it-yourself στην Ελλάδα. Αν είστε λάτρεις του DIY, το Praktiker είναι η αλυσίδα-σταρ της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.