logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorOriflame: ενδυνάμωση των ατόμων μέσω της ομορφιάς και της επιχειρηματικότητας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Oriflame: ενδυνάμωση των ατόμων μέσω της ομορφιάς και της επιχειρηματικότητας

Oriflame: ενδυνάμωση των ατόμων μέσω της ομορφιάς και της επιχειρηματικότητας

Οι βασικές αρχές της ελληνικής ομορφιάς έχουν παραμείνει αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου: διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και φυσικότητα. Οι μάρκες εστιάζουν πολύ περισσότερο στη μείωση της τελετουργίας ομορφιάς σε ένα απλό ρεπερτόριο δοκιμασμένων προϊόντων. συνδυάζουν τις πιο ισχυρές και ευεργετικές φυσικές δραστικές ουσίες για να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τη φυσική σας ομορφιά, συστατικά που θρέφουν και φροντίζουν την επιδερμίδα σας. Αν μπείτε σε ένα κατάστημα Oriflame, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ομορφιάς. Η Oriflame είναι πραγματικά μια μάρκα που ενδυναμώνει τους ανθρώπους μέσω της ομορφιάς και της επιχειρηματικότητας. Δεν θα ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, αλλά εδώ είναι τα καλύτερα προϊόντα για κάθε τύπο δέρματος που θα πρέπει να ενσωματώσετε στη ρουτίνα ομορφιάς σας. Και φυσικά μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Oriflame.

Κρέμες καθαρισμού

2.jpg

Τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου είναι ποικίλα. Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο προϊόν που να πληροί όλες τις ιδιότητες για να ταιριάζει σε διαφορετικούς τύπους δέρματος. Ορισμένα μπορεί να είναι υπερβολικά απολιπαντικά και άλλα πολύ όξινα ή αλκαλικά. Η επιλογή μιας κρέμας ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας θα είναι θεμελιώδης και είναι σημαντικό να έχει απαλή υφή για να αποφεύγονται οι ερεθισμοί στο πρόσωπο. Ή μια ουδέτερη κρέμα θα είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Αντηλιακό

3.jpg

Η συνεχής έκθεση στις ακτίνες του ήλιου είναι επιζήμια για την υγεία του δέρματος. Εάν εργάζεστε σε παραθαλάσσιο θέρετρο και βρίσκεστε σχεδόν πάντα σε εξωτερικούς χώρους, η χρήση ενός καλού αντηλιακού θα είναι το κλειδί για να αποφύγετε τα ηλιακά εγκαύματα. Το ανοιχτόχρωμο δέρμα είναι πολύ πιο ευαίσθητο, ακόμη και στο ακραίο κρύο. Η χρήση προστασίας το χειμώνα θα διατηρήσει το πρόσωπό σας ενυδατωμένο. Υπάρχουν αντηλιακά με διαφορετικούς παράγοντες, αντηλιακά για παιδιά, ακόμη και αντηλιακά σε compact συσκευασία.

Micellar water

4.jpg

Απλά μουλιάστε μια μπατονέτα και σκουπίστε το στο πρόσωπό σας με απαλές, κυκλικές κινήσεις, συμπεριλαμβανομένων των βλεφάρων και των χειλιών. Αφού αφαιρέσετε όλους τους ρύπους και το μακιγιάζ, ξεπλύνετε το δέρμα με ζεστό ή κρύο νερό.
Το ξέπλυμα με το νερό micellar είναι προαιρετικό, αν και συνιστάται να το κάνετε για να απομακρύνετε τυχόν εναπομείναντες ρύπους. Χρησιμεύει επίσης για την τόνωση και την ενυδάτωση του δέρματος.

Βάλσαμο χειλιών

5.jpg

Το βάλσαμο χειλιών είναι ένας σπουδαίος σύμμαχος για το δέρμα σας και έχει πολλαπλές χρήσεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διορθώσετε το μακιγιάζ, να αφαιρέσετε το μακιγιάζ ή να κάνετε τα φρύδια σας να φαίνονται τέλεια. Πώς; Αν τρίψετε το lip balm στις σβούρες των φρυδιών σας, θα δείτε ότι είναι σφραγισμένα και περιποιημένα. Αν και η κύρια δράση του σχετίζεται με τη διόρθωση και την αποκατάσταση της ξηρότητας των χειλιών που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο, τον αέρα ή το κρύο. Για καλή προστασία των χειλιών, η αντηλιακή προστασία πρέπει να είναι τουλάχιστον με συντελεστή 15.

Μαντηλάκια αφαίρεσης μακιγιάζ

pexels-sora-shimazaki-5938286.jpg

Χρησιμοποιούνται για τη γρήγορη αφαίρεση του μακιγιάζ, αλλά μόνο επιφανειακά, καθώς δεν αφαιρούν το 100% των υπολειμμάτων. Ένα άλλο συμπλήρωμα θα είναι απαραίτητο για να κάνετε έναν βαθύ καθαρισμό. Σας συνιστούμε να πλύνετε το πρόσωπό σας με άφθονο σαπούνι και νερό για να βεβαιωθείτε ότι έχετε απομακρύνει όλους τους ρύπους και να εφαρμόσετε ένα τονωτικό προσώπου και μια ενυδατική κρέμα. Μην κάνετε κατάχρηση των μαντηλιών αφαίρεσης μακιγιάζ και ακολουθήστε μια πλήρη ρουτίνα.

Το 365 Prosfores σας φέρνει τους καλύτερους καταλόγους με όλες τις προσφορές από την Oriflame. Αν είστε οπαδός της φροντίδας του δέρματος, σας προτείνουμε αυτό το κατάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.