logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorΑνακαλύψτε την LR: το κατάστημα που φέρνει επανάσταση στα συμπληρώματα διατροφής
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανακαλύψτε την LR: το κατάστημα που φέρνει επανάσταση στα συμπληρώματα διατροφής

Ανακαλύψτε την LR: το κατάστημα που φέρνει επανάσταση στα συμπληρώματα διατροφής

Το LR είναι ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που χαρακτηρίζεται από την πώληση συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων ομορφιάς. Με μακρά ιστορία στην αγορά, η LR εδρεύει στην Αθήνα και διαθέτει επίσης μια πλατφόρμα λιανικής πώλησης μέσω διαδικτύου. Τα τελευταία χρόνια, η LR έχει περάσει από μια έντονη διαδικασία επέκτασης της δραστηριότητάς της, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της μεγάλο αριθμό προϊόντων. Ανακαλύψτε τα συμπληρώματα διατροφής αυτής της κορυφαίας αλυσίδας στην ελληνική αγορά:

Aloe vera drinkable gel immune plus

2.jpg

Αυτό το συμπλήρωμα παρέχει τριπλό όφελος στο ανοσοποιητικό σύστημα: ενίσχυση (τα υπάρχοντα ανοσοποιητικά κύτταρα ενισχύονται), ενεργοποίηση (ενεργοποιείται η παραγωγή νέων ανοσοποιητικών κυττάρων), τόνωση (το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να αντιδράσει πιο γρήγορα). Περιέχει αιθέρια έλαια, τζιντζερόλη, ρητίνη και ρητινώδη οξέα. Επιπλέον, είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνη C και περιέχει μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο, νάτριο και φώσφορο.

Spray Cistus Incanus

3.jpg

Η βιταμίνη C που περιέχει συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Και η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Probiotic 12 κάψουλες

4.jpg

Κάθε κάψουλα περιέχει συνολικά ένα δισεκατομμύριο προβιοτικά βακτήρια και αποτελείται από 12 διαφορετικά βακτηριακά στελέχη. Αυτός ο συνδυασμός είναι μοναδικός. Καθοριστικός παράγοντας για την επίδραση των προβιοτικών προϊόντων είναι το ποσοστό επιβίωσης των βακτηρίων κατά τη διάρκεια του κρίσιμου περάσματος από το στομάχι στο δρόμο προς το έντερο. Διότι το υδροχλωρικό οξύ που υπάρχει στο στομάχι μπορεί να καταστρέψει τα βακτήρια και να τα καταστήσει αναποτελεσματικά. Το Probiotic 12 διαθέτει διπλή μικροενθυλάκωση που προστατεύει τα βακτήρια πιο αποτελεσματικά σε σύγκριση με άλλα προϊόντα. Περιέχει επίσης το πρεβιοτικό FOS (φρουκτοολιγοσακχαρίτες). Ως τροφή για τα προβιοτικά βακτήρια, δρα ως πρόσθετος ενισχυτής βακτηρίων στο σώμα.

Κάψουλες Reishi Plus

5.jpg

Το Reishi Plus αποτελεί μέρος της σειράς LIFETAKT. Θεωρείται ζωτικό μανιτάρι ή βότανο της μακροζωίας και υπάρχει στην ανατολική παράδοση εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είναι ένα φυσικό, vegan, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη προϊόν χωρίς γενετικά τροποποιημένα συστατικά. Το Reishi είναι ένας μύκητας που ζει σε αποσυντιθέμενο ξύλο, αναπτύσσεται σε πρέμνα, ρίζες ή στη βάση του κορμού των δρυών και των οξιών και τρέφεται με αυτά. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, βασιζόταν αποκλειστικά στην εύρεση άγριων μανιταριών, οπότε η εύρεση ενός "Lingzhi" θεωρούνταν καλός οιωνός. Στη δεκαετία του 1970 αναπτύχθηκε μια μέθοδος για να μπορεί να καλλιεργηθεί το reishi παγκοσμίως σε μεγάλες φάρμες καλλιέργειας. Το μανιτάρι που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του Reishi Plus δεν προέρχεται από άγριες συλλογές.

Τσάι μπάνιου Cistus Incanus

6.jpg

Το τσάι μπάνιου LR Cistus Incanus είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την καταπράυνση του ερεθισμένου και ευαίσθητου δέρματος. Περιέχει αποκλειστικά φυσικά βότανα όπως Cistus Incanus και Cistus Incanus και μέντα. Είναι φυσικής προέλευσης και περιέχονται σε ποιοτικά τρόφιμα. Έτσι, είναι ιδανικό για ένα ολοκληρωμένο χαλαρωτικό μπάνιο προσώπου, χεριών ή ποδιών. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για το ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα. Αποτελείται από 95% Cistus Incanus και 5% μέντα.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους των αγαπημένων σας καταστημάτων στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ζήσετε μια πιο υγιεινή ζωή, η LR είναι η καλύτερη επιλογή σας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους και επιλέξτε προϊόντα για να ενισχύσετε τη ρουτίνα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.