logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorElectronet vs MediaMarkt. Ποιο κατάστημα προσφέρει τις καλύτερες προσφορές
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Electronet vs MediaMarkt. Ποιο κατάστημα προσφέρει τις καλύτερες προσφορές

Electronet vs MediaMarkt. Ποιο κατάστημα προσφέρει τις καλύτερες προσφορές

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα. Υπάρχουν όμως δύο αλυσίδες που είναι οι πιο δημοφιλείς στη χώρα λόγω της ποικιλίας των προϊόντων τους, των προσφορών και της δημοτικότητάς τους στο τοπικό κοινό: Electronet και MediaMarkt. Διαθέτουν μεγάλη γκάμα προϊόντων, καλές τιμές και δελεαστικές εκπτώσεις.
Παρόλο που κάθε αγοραστής θα επιλέξει ένα συγκεκριμένο κατάστημα με βάση το γούστο ή την αφοσίωσή του, ποιο από αυτά προσφέρει τις καλύτερες προσφορές; Είναι πολύ σημαντικό να είστε προσεκτικοί στις καθημερινές και μηνιαίες δημοσιεύσεις που κάνουν, ώστε να μη χάσετε καμία ευκαιρία και να συγκρίνετε τις τιμές. Μετά την ανανέωση της ντουλάπας με την αλλαγή της εποχής, η οποία δημιούργησε πολλές δαπάνες για τους Έλληνες, να είστε ενήμεροι για τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες. Το να μην κάνετε συμβιβασμούς στον προϋπολογισμό θα είναι απαραίτητο για να φτάσετε στο τέλος του μήνα χωρίς χρέη και με κάποια χρήματα για να επενδύσετε στην τεχνολογία.

MediaMarkt

2.jpg

Η MediaMarkt προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων στα καταστήματά της και στον ηλεκτρονικό της ιστότοπο. Ανάμεσά τους, οι πελάτες μπορούν να βρουν υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, είδη γραφείου, εκτυπωτές, αξεσουάρ Η/Υ, κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, ηχεία, βύσματα και καλώδια, φωτογραφικές μηχανές, συσκευές κουζίνας, εργαλεία, φορτιστές και πολλά άλλα. Αυτό το κατάστημα πωλεί και διανέμει ένα ευρύ φάσμα τοπικών και διεθνών εμπορικών σημάτων, όπως η Apple, η Samsung, η Huawei, η Philips, η WMF και η Siemens. Ελέγξτε τις τρέχουσες προσφορές και προωθητικές ενέργειες που είναι διαθέσιμες στα καταστήματά τους και στην ηλεκτρονική τους ιστοσελίδα για να βρείτε τα φθηνότερα είδη και τις καλύτερες προσφορές προς πώληση. Αν μπείτε τώρα στην ιστοσελίδα τους, θα βρείτε τις καλοκαιρινές προσφορές. Υπάρχουν απίστευτες εκπτώσεις σε κλιματιστικά, κινητά τηλέφωνα και προμήθειες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτά τα είδη με έκπτωση 30%. Αν ξέρετε πώς να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές, θα μπορέσετε να αγοράσετε περισσότερα από ένα είδη.

Electronet

3.jpg

Η Electronet προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων πολυμέσων και ηλεκτρονικών προϊόντων. Οι πελάτες μπορούν να βρουν υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, είδη γραφείου, εκτυπωτές, αξεσουάρ PC, έξυπνα ρολόγια, είδη σπιτιού, αξεσουάρ φωτισμού, εργαλεία, κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, φορτιστές, οικιακά είδη και έπιπλα, πολυμέσα αυτοκινήτου και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για τους πελάτες να εξοικονομήσουν χρήματα με την Electronet. Ελέγξτε τις τρέχουσες προσφορές και προωθητικές ενέργειες για να βρείτε τις καλύτερες τιμές και να εξοικονομήσετε έως και 25% σε επιλεγμένα είδη. Οι μεγαλύτερες εκπτώσεις τώρα αφορούν τηλεοράσεις, tablet, ανεμιστήρες και κλιματιστικά. Η εταιρεία πωλεί και διανέμει στα καταστήματά της και στην ηλεκτρονική της ιστοσελίδα μια ευρεία γκάμα κορυφαίων εμπορικών σημάτων, όπως Apple, Samsung, Philips, Lenovo, Acer, Candy. Αν θέλετε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών προϊόντων, η Electronet είναι ένα από τα μέρη που επιλέγουν περισσότερο οι Έλληνες. Αν σκέφτεστε να επενδύσετε στην τεχνολογία αυτή τη στιγμή, η Media Markt και η Electronet είναι δύο εξαιρετικές επιλογές. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα φυσικά τους καταστήματα ή να συνδεθείτε στις ιστοσελίδες τους για να κάνετε τις αγορές σας από την άνεση του σπιτιού σας. Κανείς δεν θα ξέρει καλύτερα από εσάς ποιο κατάστημα να επιλέξετε.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους καταλόγους προσφορών των καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα. Ελέγξτε τους και επιλέξτε την αλυσίδα με τις καλύτερες τιμές και προσφορές στην αγορά. Προχωρήστε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.