logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorJOY: το μέλλον του λιανικού εμπορίου μόδας στην Ελλάδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

JOY: το μέλλον του λιανικού εμπορίου μόδας στην Ελλάδα

JOY: το μέλλον του λιανικού εμπορίου μόδας στην Ελλάδα

Το JOY είναι συνώνυμο της Ελλάδας, ένα κατάστημα που χτίστηκε από τις ρίζες του στη χώρα μας και σταδιακά διεύρυνε τους ορίζοντές του για να γίνει σημείο αναφοράς στο χονδρεμπόριο. Η ιστορία της χρονολογείται από το 1978, όταν ο Γιώργος Τούλας ξεκίνησε την JOY ως εταιρεία τροφίμων. Χρόνια αργότερα, επεκτάθηκε στον κλάδο και σήμερα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες όπως ομορφιά, υγεία, ένδυση, κατοικίδια, ηλεκτρονικά και άλλα. Αναμφισβήτητα όμως έχει κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους λάτρεις της μόδας. Τόσο στο φυσικό της κατάστημα, που βρίσκεται στην Πάτρα, όσο και στο ψηφιακό της κανάλι μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία ρούχων σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Η JOY είναι το μέλλον της λιανικής πώλησης μόδας στην Ελλάδα. Τι μπορείτε να βρείτε; Σας κάνουμε μια λίστα με τα πιο περιζήτητα κομμάτια:

Oversize t-shirts

elegante-mujer-caucasica-panama-moda-bolso-neon-cintura-techo-bangkok_343596-90.jpeg

Τα oversize t-shirts δεν είναι πλέον αποκλειστικότητα των skaters και των μηχανόβιων. Πολλοί διάσημοι τραγουδιστές και ηθοποιοί ανεβάζουν φωτογραφίες στα δίκτυά τους με αυτού του είδους τα ρούχα. Αποτελούν ένα "must have" για την καλοκαιρινή ή τη χειμερινή περίοδο.

Παντελόνια Cargo

free-photo-of-cielo-mujer-nubes-pared.jpeg

Νομίζετε ότι δεν τα χρειάζεστε μέχρι να δείτε cargo παντελόνια σε μια βιτρίνα καταστήματος. Αποτελούν την τελευταία τάση της μόδας και μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με ένα oversize t-shirt. Τα cargo παντελόνια έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο: είναι φαρδιά και έχουν πολλές μεγάλες και τετράγωνες τσέπες που προεξέχουν από το ρούχο. Παλαιότερα τα φορούσαν μόνο οι άνδρες, αλλά τώρα ενθαρρύνονται να τα φορούν και οι γυναίκες.

Μίνι φούστες

mujer-joven-hermosa-hipster-caminando-calle-ciudad-vieja_285396-3336.avif

Αν υπάρχει κάτι κλασικό για τη δεκαετία του '90, αυτό είναι οι ροζ μίνι φούστες. Ήταν το όνειρο κάθε έφηβης και επέστρεψαν φέτος το 2023 με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Ήταν το κλισέ κάθε χολιγουντιανής ταινίας και τραγουδίστριες όπως η Britney Spears τις απαθανάτισαν.

Διαφανή φορέματα

mujer-baila-vestido-bailarina-loft-ligero-ventana-industrial_633478-1258.jpeg

Οι διαφάνειες επανέρχονται στην τάση σε όλα τα είδη ενδυμάτων, ειδικά στα φορέματα. Αν δεν είστε ντροπαλές, μπορείτε να επιλέξετε αυτή την επιλογή όταν έχετε μια σημαντική έξοδο. Αν ξέρετε πώς να συνδυάσετε αυτό το φόρεμα με καλά παπούτσια και μια τσάντα θα σας κάνει να λάμψετε πραγματικά.

Τζιν με πέρλες

jeans-pants-clothes-material.jpeg

Τα τζιν είναι ένα κλασικό κομμάτι όλων των εποχών. Ακόμα περισσότερο τώρα αν το συμπληρώσουμε με πέρλες για να του δώσουμε λίγη λάμψη. Αν δεν σας αρέσει να φοράτε φορέματα, τα τζιν με πέρλες είναι η επιλογή για ένα επίσημο πάρτι. Ο συνδυασμός του με ένα απλό σακάκι θα είναι το κλειδί.

Τσάντες

retrato-bella-mujer-adulta-joven-blanca-feliz-sobre-blanco_186202-5457.jpeg

Μια εμφάνιση δεν είναι ποτέ αρκετά ολοκληρωμένη χωρίς μια τσάντα. Ενισχύουν τα ρούχα και μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε λίγο χρώμα αν επιλέξετε να φορέσετε ένα μονόχρωμο ντύσιμο.

Γυαλιά ηλίου

glasses-with-rounded-frames-still-life_23-2150649685.avif

Τα γυαλιά ηλίου δεν είναι πλέον ένα αποκλειστικό καλοκαιρινό στοιχείο και μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Υπάρχουν διαφορετικά σχήματα, υλικά και μεγέθη, αλλά όλοι συμφωνούμε ότι τα καφέ γυαλιά με τετράγωνο σκελετό είναι πάντα ένα "must have".

Στο JOY μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας απευθείας από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, όπου προσφέρουν αποκλειστικά προνόμια, όπως σημαντικές εκπτώσεις και ειδικές προσφορές. Επίσης, δωρεάν παράδοση των παραγγελιών.

Το 365 Profosores σας φέρνει όλους τους καταλόγους προσφορών των αγαπημένων σας καταστημάτων μόδας στην Ελλάδα. Νιώστε τη μόδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.