logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorLidl, Discount Markt ή Bazaar; Ποιο σούπερ μάρκετ είναι φθηνότερο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Lidl, Discount Markt ή Bazaar; Ποιο σούπερ μάρκετ είναι φθηνότερο

Lidl, Discount Markt ή Bazaar; Ποιο σούπερ μάρκετ είναι φθηνότερο

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα. Υπάρχουν όμως τρεις αλυσίδες που είναι οι πιο δημοφιλείς στη χώρα λόγω της ποικιλίας των προϊόντων τους, των προωθητικών ενεργειών και της δημοτικότητάς τους στο τοπικό κοινό: Lidl, Discount Markt και Bazaar. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, καλές τιμές και δελεαστικές εποχιακές εκπτώσεις. Αν και κάθε αγοραστής θα επιλέξει μια συγκεκριμένη αγορά με βάση το γούστο ή την αφοσίωση, ποιο σούπερ μάρκετ είναι φθηνότερο; Είναι πολύ σημαντικό να είστε προσεκτικοί στις ημερήσιες και μηνιαίες δημοσιεύσεις που κάνουν, ώστε να μη χάσετε καμία ευκαιρία και να συγκρίνετε τις τιμές. Μετά την ανανέωση της ντουλάπας με την αλλαγή της εποχής, η οποία δημιουργεί πολλά έξοδα, είναι μια καλή επιλογή να ενημερώνεστε για τις προσφορές και τις εκπτώσεις.

Lidl

2.jpg

Η Lidl προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως φρούτα και λαχανικά, καφέ, λάδι, σνακ, γλυκά, σοκολάτες, ζυμαρικά, ψωμί, κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, κατεψυγμένα τρόφιμα, είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής, μικρές συσκευές, τροφές για κατοικίδια ζώα και πολλά άλλα. Στη Lidl μπορείτε πάντα να εξοικονομείτε περισσότερα. Κάθε εβδομάδα, η Lidl προσφέρει πολυάριθμες προσφορές για τρόφιμα και μη τρόφιμα. Διαθέτει επίσης προσφορές για τρόφιμα και εκπτώσεις σε προϊόντα καθαρισμού και οικιακά αξεσουάρ, εργαλεία κηπουρικής και είδη DIY. Αν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της, θα βρείτε εκπτώσεις έως και 50% σε επιλεγμένα προϊόντα. Η Lidl βασίζει την προσφορά της σε μάρκες ιδιωτικής ετικέτας και είναι μία από τις αλυσίδες που έχουν αναπτυχθεί περισσότερο τα τελευταία χρόνια.

Discount Markt

3.jpg

Η Discount Markt είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων στην Ελλάδα. Στα καταστήματά της μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, ιδιωτικής ετικέτας και άλλων εμπορικών σημάτων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Αυτό το σούπερ μάρκετ προσφέρει ειδικές εβδομαδιαίες προσφορές που κάνουν τα ψώνια εδώ ακόμη πιο φθηνά από το συνηθισμένο. Επιπλέον, οι πελάτες της Discount Markt μπορούν να επωφεληθούν από πολλές αποκλειστικές παροχές εντός του καταστήματος. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό τους δελτίο και μη χάσετε περισσότερες προσφορές. Θα λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας. Αν περιηγηθείτε στον ιστότοπό τους, θα βρείτε εκπληκτικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα. Επισημαίνονται οι εβδομαδιαίες προσφορές με φρέσκα προϊόντα και είδη πλύσης στη μισή τιμή.

Bazaar

4.jpg

Τα σούπερ μάρκετ Bazaar είναι μια αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ και καταστημάτων cash & carry στην Ελλάδα. Ανταγωνίζεται για ένα μεγάλο μέρος της τοπικής αγοράς τη Lidl και τα Discount Market. Διαθέτει ανταγωνιστικές τιμές και κάθε είδους προσφορές. Υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα, τα οποία καταναλώνονται κυρίως το καλοκαίρι. Για παράδειγμα, παγωτά, δημητριακά και γάλα, ακόμα και ξυραφάκια. Μπορείτε να βρείτε ακόμη και σαμπουάν και κρέμες ξεπλύματος με έκπτωση 50%. Αν δεν έχετε επισκεφθεί ακόμη το Bazaar, τώρα είναι η ευκαιρία σας. Ένα πλεονέκτημα; Διαθέτει τμήμα με συνταγές για να κάνετε το μαγείρεμα πιο εύκολο και διασκεδαστικό. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικές εκπτώσεις για πληρωμή με μετρητά και να απολαύσετε τις προσφορές που αποτελούν ήδη σήμα κατατεθέν της εταιρείας.

Το My Deals 365 σας φέρνει όλους τους καταλόγους των κυριότερων εκπτωτικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα. εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να περιηγηθείτε σε καθέναν από αυτούς και να δείτε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.