logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorΜαύρη Παρασκευή: μια σχέση αγάπης-μίσους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαύρη Παρασκευή: μια σχέση αγάπης-μίσους

Μαύρη Παρασκευή: μια σχέση αγάπης-μίσους

Πρώτα απ' όλα, ας εξηγήσουμε τι είναι η Μαύρη Παρασκευή. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε περισσότερο εξοικειωμένοι με την Cyber Monday ή την Cyber Week και χάνουμε από τα μάτια μας αυτή την ημέρα των προσφορών που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Σε αυτή την εκδήλωση μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από χρηματοδοτικές προσφορές και εκπτώσεις που πιθανότατα δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε σε άλλες ημερομηνίες. Πολλά καταστήματα στην Ελλάδα -ηλεκτρονικών, ένδυσης και υπόδησης, επίπλων κ.ά.- τηρούν αυτή την πρωτοβουλία και θα μπορέσετε να αγοράσετε ό,τι σας έχει μείνει σε εκκρεμότητα. Όμως η Black Friday είναι μια σχέση αγάπης και μίσους. Μην ψωνίζετε για χάρη των αγορών γιατί μπορεί να θέσετε σε κίνδυνο τα οικονομικά σας.

Τι να αγοράσετε

2.jpg

Από την τεχνολογία μέχρι τα έπιπλα για το σπίτι σας. Επίσης, οικοδομικά υλικά όπως βρύσες, ηλεκτρικά εργαλεία και χρώματα. Ένα άλλο από τα κοσμήματα της Black Friday είναι οι σόμπες, οι οποίες ήδη κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς έχουν καταγράψει σημαντική αύξηση των πωλήσεων στην Ελλάδα. Κινητά τηλέφωνα, κονσόλες, ρούχα και διακοσμητικά είδη είναι επίσης σε προσφορά. Αν σκέφτεστε να ανανεώσετε τη ντουλάπα σας, είναι μια καλή στιγμή για να αγοράσετε εποχιακά ρούχα σε έκπτωση ή μια επιλογή ρούχων από προηγούμενες συλλογές σε τιμή ευκαιρίας. Αν είστε φανατικός της τεχνολογίας, μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να αγοράσετε κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ ή υπολογιστές σε καλή τιμή, ενώ ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε ακόμη και την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια νέα πολυθρόνα ή απλώς να σκεφτείτε την ανακαίνιση της βεράντας για όταν επιστρέψουν οι θερμότεροι μήνες. Όλες οι δυνατότητες βρίσκονται μόλις ένα κλικ μακριά.

Τι να μην αγοράσετε

3.jpg

  • Βιβλία: Τα βιβλία μπορούν να έχουν μόνο μια συγκεκριμένη έκπτωση και είναι ένα προϊόν που η τιμή του πέφτει σταθερά καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, οπότε ούτε η αγορά του μυθιστορήματος που περιμένατε είναι πολύ ενδεδειγμένη.
  • Συσκευές ιδιωτικής ετικέτας: Αυτό είναι ένα άλλο τυπικό λάθος. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα προϊόν από το Amazon ή από οποιαδήποτε άλλη μάρκα, θα το βρείτε με έκπτωση, αλλά σας συνιστούμε να περιμένετε μέχρι την Cyber Week, γιατί εκεί οι εκπτώσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες και θα μπορέσετε να τα αποκτήσετε ακόμα φθηνότερα.
  • Αεροπορικά εισιτήρια: Πολλές αεροπορικές εταιρείες ανεβάζουν τις τιμές κατά τη διάρκεια αυτών των ημερομηνιών, όπως συμβαίνει τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα. Είναι καλύτερο να περιμένετε μέχρι την άνοιξη, όταν μπορείτε να βρείτε φθηνότερες πτήσεις. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να αρχίσετε να σχεδιάζετε τις διακοπές σας κοιτάζοντας μια βαλίτσα με έκπτωση, ώστε όταν έρθει η ώρα, να είστε πλήρως προετοιμασμένοι και έτοιμοι να φύγετε.
  • Τηλεοράσεις υψηλών προδιαγραφών: Παρόλο που είναι βέβαιο ότι θα βρείτε τηλεοράσεις υψηλών προδιαγραφών με πολύ ενδιαφέρουσες εκπτώσεις και πολύ πιο δελεαστικές, είναι άλλο ένα από εκείνα τα προϊόντα που πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής, επειδή η τιμή τους πέφτει ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της άνοιξης.

Αν θέλετε να την ανανεώσετε επειδή δεν έχετε Smart TV αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλά προϊόντα για να μετατρέψετε την παραδοσιακή σας τηλεόραση σε έξυπνη οθόνη.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους των αγαπημένων σας καταστημάτων και εμπορικών σημάτων, ώστε να επωφεληθείτε από τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις κατά τη διάρκεια της Black Friday. Βιαστείτε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.