logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorMAC Cosmetics γιορτάζει τον ελληνικό πολιτισμό με νέα συλλογή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAC Cosmetics γιορτάζει τον ελληνικό πολιτισμό με νέα συλλογή

MAC Cosmetics γιορτάζει τον ελληνικό πολιτισμό με νέα συλλογή

Αν μιλάμε για κορυφαίες μάρκες στην αγορά καλλυντικών, η MAC αξίζει μια προνομιακή θέση. Εκπλήσσει με τις συλλογές της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με συνεργασίες με διάσημους σχεδιαστές ή απλά γιορτάζοντας μια κουλτούρα μέσα από το μακιγιάζ. Η ελληνική είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα. Αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε είναι τι μεταδίδουμε στους άλλους μέσω του μακιγιάζ μας (γνωρίζοντας τις διαφορετικές επιδράσεις που έχει δείξει η ψυχολογία) και ποιες είναι οι δυνατότητες της νέας συλλογής που έχει ως πρωταγωνιστή την Ελλάδα.

Τα κόκκινα χείλη σας κάνουν πιο ελκυστική

2.jpg

Δεν είναι μύθος ότι το κλασικό κόκκινο κραγιόν είναι πάντα κολακευτικό. Μια περίεργη μελέτη σε μπαρ διαπίστωσε ότι τα κορίτσια με κόκκινο κραγιόν έλαβαν περισσότερη προσοχή από τους παρευρισκόμενους άνδρες από ό,τι εκείνες με ροζ, καφέ ή nude χείλη.

Το μακιγιάζ στα μάτια αφαιρεί χρόνια

3.jpg

Το άγρυπνο βλέμμα συνδέεται με τη νεότητα και το μακιγιάζ -ιδιαίτερα η μάσκαρα- μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξή του. Το μακιγιάζ των ματιών είναι η χειρονομία ομορφιάς που ενισχύει περισσότερο την ελκυστικότητα.

Δείχνετε πιο ικανή και ευχάριστη όταν φοράτε μακιγιάζ ματιών

4.jpg

Πολλές μελέτες έχουν προσπαθήσει να εξηγήσουν αυτή τη σχέση, εστιάζοντας κυρίως στον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η εφαρμογή του μακιγιάζ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στον χώρο εργασίας. Σύμφωνα με μια μελέτη, όταν οι συμμετέχουσες φορούσαν μακιγιάζ, εμφανίζονταν, στα μάτια των άλλων, πιο ικανές, ευχάριστες και αξιόπιστες, καθώς και πιο ελκυστικές.

Το ρουζ σας κάνει πιο φιλικές και νεανικές

5.jpg

Ακριβώς όπως συμβαίνει με τα μάτια, ένας ρόδινος τόνος στα μάγουλα αφαιρεί χρόνια, επειδή, όπως εξηγούν οι ψυχολόγοι, μεταδίδει καλύτερη υγεία. Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με μια μελέτη στην έκδοση Emotions, το να φοράτε ρουζ σας κάνει να δείχνετε πιο φιλική και άτομο που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Φυσικό μακιγιάζ

6.jpg

Η επιστήμη έχει αποδείξει τη δημοφιλή πεποίθηση ότι το καλύτερο μακιγιάζ είναι το φυσικό. Η τάση no make up, στην οποία ούτε τα χείλη ούτε τα μάτια έχουν πολύ χρώμα, μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για να ενισχύσετε την ελκυστικότητά σας μπροστά σε άνδρες ή γυναίκες, σύμφωνα με διάφορες έρευνες.

Το μανικιούρ έχει επίσης σημασία

7.jpg

Τα χέρια χρησιμεύουν ως συστατική επιστολή σε πολλές περιπτώσεις και το μανικιούρ έχει επίσης θεμελιώδη βαρύτητα. Εφαρμόζοντας την ψυχολογία του χρώματος σε αυτό, μπορούμε να γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι το κόκκινο βερνίκι νυχιών μεταδίδει ασφάλεια, το ροζ, γλυκύτητα και το μαύρο, δύναμη και επαναστατικότητα. Το χρώμα είναι πολύ χαρακτηριστικό της ελληνικής κουλτούρας. Στην πραγματικότητα, το μακιγιάζ των γυναικών στην Αθήνα βασιζόταν στο μαύρο και το μπλε χρώμα για τα μάτια, το καρμίνιο χρώμα για τα μάγουλα και τα χείλη και τα νύχια βάφονταν με ένα μοναδικό χρώμα. Θεωρούνταν ότι το χρώμα της επιδερμίδας του προσώπου έπρεπε να είναι ανοιχτόχρωμο. Οι γυναίκες κατέβαλλαν επίσης μεγάλες προσπάθειες για να πετύχουν ένα καθαρό, θρεμμένο και αρωματισμένο δέρμα. Για το πρόσωπο χρησιμοποιούσαν μια μάσκα που δρούσε το βράδυ και αφαιρούνταν το επόμενο πρωί με γάλα.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους από τα αγαπημένα σας καταστήματα καλλυντικών στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της MAC. Δοκιμάστε τα εξαιρετικά προϊόντα μακιγιάζ της μάρκας, που κάνουν τη διαφορά και διαθέτουν μια συλλογή με ισχυρές ρίζες στην ελληνική κουλτούρα. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία μακιγιάζ χωρίς να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.