logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorΠώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα καλλυντικά MAC Cosmetics
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα καλλυντικά MAC Cosmetics

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα καλλυντικά MAC Cosmetics

Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων ομορφιάς δεν εξαρτάται μόνο από τα συστατικά τους. Οι οδηγίες εφαρμογής και μερικά κόλπα θα σας βοηθήσουν να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο, αλλά και η ποιότητα του προϊόντος.

Η MAC Cosmetics είναι η μάρκα που προτείνουμε αν σκέφτεστε να μπείτε στον κόσμο του μακιγιάζ και της περιποίησης της επιδερμίδας. Τα καλλυντικά και τα προϊόντα ομορφιάς τους είναι υψηλής ποιότητας και έχουν προσιτές τιμές. Αγοράστε ένα βασικό σετ και αξιοποιήστε στο έπακρο την επένδυσή σας.

Επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς για εσάς

2.jpg

Η πρώτη προϋπόθεση για να λειτουργήσει μια κρέμα είναι ότι πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Πρέπει να γνωρίζετε τον τύπο του δέρματός σας (λιπαρό, ξηρό, κανονικό ή μεικτό), καθώς και τις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή (ενυδάτωση, διατροφή κ.λπ.). Στην περίπτωση των μαλλιών, είναι επίσης σημαντικό να αξιολογήσετε το τριχωτό της κεφαλής σας (ξηρό, λιπαρό, ευαίσθητο) και τα μαλλιά σας (λεπτά, σγουρά, βαμμένα).

Φυλάσσετε σωστά τα καλλυντικά

3.jpg

Επιλέξτε ένα ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου. Κρατήστε τα μακριά από πηγές θερμότητας, όπως η θέρμανση, καθώς μια πολύ υψηλή θερμοκρασία θα μπορούσε να τροποποιήσει τις φόρμουλες. Σε γενικές γραμμές, τα προϊόντα ομορφιάς διατηρούνται καλά σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 25°C, αν και ορισμένα μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο για να πολλαπλασιάσουν τα αποτελέσματά τους ( για παράδειγμα, το περίγραμμα των ματιών).

Κοιτάξτε την ημερομηνία λήξης

4.jpg

Όλα τα προϊόντα ομορφιάς έχουν ημερομηνία λήξης. Δεν είναι τόσο αυστηρή όσο αυτή των τροφίμων, το προϊόν δεν θα χαλάσει, αλλά θα χάσει μέρος της αποτελεσματικότητάς του.

Ορισμένα προϊόντα συνοδεύονται από ημερομηνία, άλλα από το σύμβολο PAO (Period After Opening), το οποίο απεικονίζεται με ένα ανοιχτό βάζο που συνοδεύεται από ένα Μ και έναν αριθμό. Σημαίνει ότι αφού το προϊόν έχει ανοιχτεί, η διάρκεια ζωής του θα είναι αυτοί οι μήνες (6, 12, 18). Εάν δεν αναγράφεται τίποτα, η διάρκεια ζωής θα είναι μεγαλύτερη από 36 μήνες.

Να τηρείται η σειρά εφαρμογής

5.jpg

Υπάρχουν όλο και περισσότερα προϊόντα για τη φροντίδα του προσώπου και είναι σημαντικό να τα εφαρμόζουμε με τη σωστή σειρά, αν θέλουμε να έχουμε το μέγιστο όφελος. Σε καθαρή επιδερμίδα, η σειρά εφαρμογής θα ήταν: essence, serum, κρέμα, περίγραμμα ματιών, αντηλιακό, μακιγιάζ. Οι πιο ελαφριές υφές πριν από τις πιο πυκνές.

Χρησιμοποιήστε τη σωστή δόση

6.jpg

Για το πρόσωπο, αποφύγετε τη χρήση υπερβολικής ποσότητας κρέμας γιατί μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό. Το μέγεθος αναφοράς που χρησιμοποιούν οι ειδικοί είναι ένα μπιζέλι για ολόκληρο το πρόσωπο. Για προϊόντα με δοσομετρητή, 1 ή 2 αντλίες είναι γενικά επαρκείς.

Το σαμπουάν εξαρτάται από την ποσότητα των μαλλιών που έχετε, αλλά γενικά με ένα καρύδι ή φουντούκι είναι επίσης αρκετό. Και αν τα λούζετε κάθε μέρα, αρκεί να εφαρμόσετε το προϊόν μόνο μία φορά. Με τα αντηλιακά, ωστόσο, πρέπει να είστε πιο γενναιόδωροι και να τα εφαρμόζετε ξανά κάθε δύο ώρες.

Η συνέπεια είναι το κλειδί

7.jpg

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προϊόντα ομορφιάς σας πρέπει να είστε συνεπείς στην εφαρμογή τους. Δεν έχει νόημα να τα εφαρμόζετε κάθε δεύτερη μέρα.

Το 365 prosfores σας φέρνει τους εκπτωτικούς καταλόγους της MAC Cosmetics στην Ελλάδα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προϊόντα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.