logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorPraktiker: ένα καταφύγιο DIY για τους λάτρεις της οικιακής βελτίωσης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Praktiker: ένα καταφύγιο DIY για τους λάτρεις της οικιακής βελτίωσης

Praktiker: ένα καταφύγιο DIY για τους λάτρεις της οικιακής βελτίωσης

Τα Praktiker είναι μία από τις αγαπημένες αλυσίδες των Ελλήνων για να αγοράσετε πρακτικά και προσαρμόσιμα έπιπλα για το σπίτι, καθώς και για να προμηθευτείτε συσκευές και κάθε είδους διακοσμητικά για να ομορφύνετε το σπίτι. Δεν απέχει πολύ από άλλες μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες και αποτελεί ένα DIY καταφύγιο για τους λάτρεις της βελτίωσης του σπιτιού. Σε αυτόν τον οδηγό σας προτείνουμε ορισμένα προϊόντα που πωλούνται από την Parktiker με τιμές κάτω των 20 ευρώ και δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σας.

Ντουλάπια

2.jpg

Τα ντουλάπια μελαμίνης είναι κομμάτια μακράς διαρκείας, εύκολα στο συνδυασμό και με άπειρες δυνατότητες σχεδιασμού. Η ποιότητα των επίπλων θα λειτουργήσει υπέρ του διακοσμητικού σχεδίου που θέλετε να πραγματοποιήσετε και τα έπιπλα μελαμίνης είναι ιδανικά αν δεν θέλετε να καταχραστείτε τον προϋπολογισμό σας. Έχουν γίνει τα αγαπημένα πολλών εξαιτίας των αμέτρητων πλεονεκτημάτων που προσφέρουν. Στο Praktiker θα βρείτε ντουλάπια μελαμίνης με μία, δύο και τρεις πόρτες, τα οποία μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Οι τιμές κυμαίνονται από 145 έως 249 ευρώ. Ωστόσο, η δομή για ένα ντουλάπι τοίχου 60x37x80 κοστίζει μόλις 20 ευρώ.

Καθρέφτες

3.jpg

Η αντιμετώπιση ενός γυμνού τοίχου μπορεί να προκαλέσει το ίδιο μπλοκάρισμα όπως όταν ένας ζωγράφος έρχεται αντιμέτωπος με έναν αχρησιμοποίητο καμβά ή ένας συγγραφέας με ένα κενό φύλλο χαρτί. Αλλά και στις τρεις περιπτώσεις, πρέπει να πέσετε στην αγκαλιά της δημιουργικότητας. Ένας καθρέφτης είναι πάντα μια καλή λύση αν δεν θέλετε να υπερφορτώσετε τον χώρο. Η Praktiker διαθέτει καθρέφτες σε όλα τα σχήματα και μεγέθη και σε διάφορες τιμές. Το αγαπημένο μας; Ο κρεμαστός καθρέφτης που τοποθετείται πάνω από τον νεροχύτη και κοστίζει μόνο 19 ευρώ.

Μαξιλάρια

4.jpg

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μεταμορφώσετε τους χώρους σας είναι να προσθέσετε μαξιλάρια. Μια αλλαγή χρώματος ή μοτίβου και είναι πρακτικά μια άμεση ανανέωση του χώρου. Έχουν τεράστια σημασία στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να συνοδεύσετε τον καναπέ που τόσο αγαπάτε ή για να δώσετε μια μαγική πινελιά στο κρεβάτι σας. Στο Praktiker θα βρείτε πολλά μαξιλάρια: στρογγυλά, τετράγωνα, ορθογώνια, τυπωμένα. Η τιμή τους ξεκινά από 5,99 ευρώ.

Χαλιά

5.jpg

Τα χαλιά είναι απαραίτητα στο σπίτι σας. Αποτελούν μια όμορφη προσθήκη σε κάθε σαλόνι ή υπνοδωμάτιο και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να αγοράσετε ένα. Κυκλοφορούν σε όλα τα χρώματα και σε όλες τις τιμές. Από την Praktiker επιλέξαμε το χαλί Langsted με κοντό πέλος. Κοστίζει 12 ευρώ, αν και μπορείτε να προμηθευτείτε μερικά με 9 ευρώ.

Λαμπτήρες

6.jpg

Είτε εργάζεστε στο σπίτι είτε επειδή σας αρέσει να έχετε πολύ καλό φωτισμό, δεν πρέπει να λείπουν οι κομψές λάμπες. Θα δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά στο σπίτι σας και θα νιώθετε πάντα καλά συνοδευόμενοι από το ζεστό τους φως. Στο Praktiker υπάρχει μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων: λαμπτήρες δαπέδου, λαμπτήρες γραφείου, λαμπτήρες οροφής. Καθορίστε τι χρειάζεστε και επιλέξτε τη λάμπα που ταιριάζει σε εσάς και το σπίτι σας. Υπάρχουν λαμπτήρες γραφείου με τιμή 3,99 ευρώ.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους καταλόγους προσφορών από τα αγαπημένα σας καταστήματα διακόσμησης. επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις και τις εκπτώσεις και ανακαινίστε το σπίτι σας όπως πάντα ονειρευόσασταν. Μην κάνετε υπερβολικές δαπάνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.