ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές BSB

BSB κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η BSB είναι μια ελληνική αλυσίδα καταστημάτων και μάρκας μόδας. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται σήμερα στην Αθήνα. Λειτουργεί περισσότερα από 120 υποκαταστήματα σε όλη την περιοχή και όχι μόνο.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με BSB

Πότε δημιουργήθηκε το BSB
Open

Η ιστορία της εταιρείας χρονολογείται από το 1980, όταν ιδρύθηκε για πρώτη φορά. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο που περιλαμβάνει 108 αποκλειστικά καταστήματα BSB, το δίκτυο διανομής της είναι επίσης εκτεταμένο, με περισσότερα από 600 συνεργαζόμενα πολυκαταστήματα σε μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο BSB?
Open

Η εταιρεία πωλεί και διανέμει τα δικά της επώνυμα προϊόντα με την ιδιωτική ετικέτα BSB. Η BSB προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε συνδυασμό με σχεδιασμό αιχμής για νεαρές γυναίκες με στυλ.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο BSB
Open

Υπάρχουν πολλαπλοί τρόποι για τους πελάτες να εξοικονομήσουν χρήματα με την BSB. Η BSB φροντίζει συνεχώς να διασφαλίζει ότι οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι με τις προσφορές της. Μπορείτε να ελέγξετε τις τρέχουσες εβδομαδιαίες προσφορές της BSB που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπό της για να βρείτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές πώλησης για εσάς. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε έως και 30% στις εποχιακές εκπτώσεις. Μπορείτε επίσης να ενταχθείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης BSB Rewards και να λάβετε επιπλέον εκπτώσεις.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του BSB σε όλη τη χώρα?
Open

Η BSB ανταγωνίζεται ως επί το πλείστον άλλα παρόμοια καταστήματα και εταιρείες που δραστηριοποιούνται επίσης στην Ελλάδα. Ορισμένες από τις εταιρείες με τις οποίες ανταγωνίζεται η BSB είναι οι Parthenis, asos, Treasure House, Kilo-Shop, Playboy Fashion και Trendyfashion.

Είναι το BSB αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Ορισμένα από τα υποκαταστήματα της BSB είναι διαθέσιμα από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Βρείτε το πλησιέστερο υποκατάστημά σας στον εντοπισμό καταστημάτων τους.

Πόσα καταστήματα BSB υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Στην Ελλάδα, υπάρχουν σήμερα 54 φυσικά σημεία πώλησης διαθέσιμα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Αγρίνιο, τον Μπόλο, τα Γιάννιστα, τη Ζάκυνθο και τα Ιωάννινα, μεταξύ άλλων περιοχών.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα BSB Online
Open

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της BSB και δημιουργήστε το δικό σας λογαριασμό στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Με το λογαριασμό σας, μπορείτε να εγγραφείτε και να αρχίσετε να προσθέτετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας, καθώς και να ελέγξετε το ιστορικό των αγορών σας ή να προσθέσετε αντικείμενα στη λίστα επιθυμιών σας. Επιπλέον, το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει επίσης δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ καθώς και δωρεάν επιστροφές.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο BSB
Open

Οι πελάτες της BSB μπορούν να επωφεληθούν από πολλά αποκλειστικά προνόμια με το κατάστημα. Μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας του BSB και να μη χάνετε τις μεγάλες προσφορές και τα τελευταία νέα του. Γίνετε ο πρώτος που θα λαμβάνει τις τελευταίες προσφορές εκπτώσεων του BSB απευθείας στα εισερχόμενά σας.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από BSB
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.