logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorΠώς να προετοιμαστείτε για ένα μωρό: ένας κατάλογος ελέγχου για νέους γονείς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς να προετοιμαστείτε για ένα μωρό: ένας κατάλογος ελέγχου για νέους γονείς

Πώς να προετοιμαστείτε για ένα μωρό: ένας κατάλογος ελέγχου για νέους γονείς

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που πρέπει να εξετάσετε όταν είστε για πρώτη φορά γονέας είναι η ασφάλεια του μωρού. Στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο για τους νέους γονείς να ελέγξουν τα παιδιά τους σε ένα από τα πιο ανήσυχα στάδια της ζωής τους.

Πώς να προετοιμαστείτε για ένα μωρό; Ακολουθεί ένας κατάλογος ελέγχου για τους νέους γονείς. Θα σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι κατάλληλα προετοιμασμένο και προστατευμένο από το μωρό. Σε ελληνικά καταστήματα όπως το Mothercare, το Chief ή το Prenatal μπορείτε να βρείτε προϊόντα στις καλύτερες τιμές για να διατηρήσετε το σπίτι σας ασφαλές.

Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας νομίζοντας ότι το κάνετε λάθος. Η εμπειρία κάθε γονέα είναι μοναδική.

Οθόνες

2.jpg

Πρόκειται για συσκευές με τις οποίες μπορείτε να παρακολουθείτε το μωρό σας τη νύχτα ή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας όταν το αφήνετε στο δωμάτιό του. Παλαιότερα έμοιαζαν με γουόκι-τόκι, αλλά σήμερα τα περισσότερα από αυτά τα μόνιτορ για μωρά έχουν και λειτουργία βίντεο, οπότε εκτός από το να ακούτε το μωρό μπορείτε να το βλέπετε και να το βλέπετε.

Το μόνιτορ θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε ήρεμοι και να ξεκουράζεστε καλύτερα. Είναι τα πιο ενδεδειγμένα συστήματα για όσους έχουν αποφασίσει ότι το παιδί πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό του για καλύτερη απομόνωση από τους γονείς του.

Καροτσάκια

3.jpg

Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα μωρά που δεν είναι ακόμη σε θέση να περπατήσουν να κυκλοφορούν στο σπίτι σας με ασφάλεια. Αφού ξεπεράσατε με επιτυχία το στάδιο της εντατικής φροντίδας που αφιερώσατε στο νεογέννητο, τώρα έχετε ένα περίεργο νήπιο με πάνες που περνάει τις μέρες του μυρίζοντας μέσα στο σπίτι και κάνοντάς σας να είστε συνεχώς σε εγρήγορση.

Κλείδωμα τουαλέτας

4.jpg

Πρόκειται για μια καθολικά ρυθμιζόμενη κλειδαριά που ταιριάζει εύκολα σε κάθε τουαλέτα. Το κλείδωμα περιλαμβάνει ένα επιπλέον σετ από κουμπιά, ώστε μόλις κλείσει το καπάκι της τουαλέτας, να παραμείνει έτσι, όση δύναμη κι αν ασκήσει το μωρό.

Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που είναι ανθεκτικό στα μωρά και τα κατοικίδια ζώα, οπότε δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ποτέ ξανά για τα παιδιά σας να τραυματιστούν. Για να ενεργοποιήσετε την κλειδαριά, απλά πατήστε το κουμπί κλειδώματος κρατώντας και περιστρέφοντας ελαφρά την κλειδαριά.

Πύλη ασφαλείας

5.jpg

Μια εύκολη στην εγκατάσταση πύλη που μπορεί να προσαρμοστεί για να εμποδίζει την πρόσβαση σε σκάλες και δωμάτια με είσοδο πλάτους μεταξύ 29 και 38 ιντσών. Πρόκειται για μια ανθεκτική κατασκευή ύψους 30 ιντσών που περιλαμβάνει κιτ επέκτασης για να προσθέσετε επιπλέον 6 ίντσες πλάτους.

Αποτελεί ιδανικό αξεσουάρ για τοποθέτηση σε πόρτες, διαδρόμους και στο κάτω μέρος των σκαλοπατιών. Το πλαίσιο είναι σχεδιασμένο με ανθεκτικό χάλυβα αλλά είναι ελαφρύ. Αυτό το καθιστά πολύ βολικό στη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση.

Ταινία κάλυψης γωνιών

6.jpg

Πρόκειται για ένα προστατευτικό από αφρώδες καουτσούκ υψηλής ποιότητας που είναι εξαιρετικά ισχυρό και ασφαλές για τα μικρά παιδιά. Δεν περιέχει πλαστικά PBA, βαρέα μέταλλα ή λατέξ. Είναι ένα μη εύφλεκτο αξεσουάρ που έχει περάσει τους αυστηρότερους κανονισμούς ασφαλείας.

Το 365 Prosfores σας φέρνει τους καλύτερους και πιο ποικίλους καταλόγους των αγαπημένων σας brands στην Ελλάδα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα βασικών προϊόντων ασφαλείας για το μωρό για το σπίτι σας. Κρατήστε τώρα το μωρό σας μακριά από κινδύνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.