ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές KEM

KEM κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η *Kem είναι μια ελληνική αλυσίδα καταστημάτων που επικεντρώνεται στην κατασκευή και πώληση τσαντών και δερμάτινων ειδών. Με μακρά ιστορία στην αγορά, τα κεντρικά γραφεία της *Kem βρίσκονται στον Τάυρο της Αττικής.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με KEM

Πότε δημιουργήθηκε το KEM
Open

Η *Kem ιδρύθηκε το 1985 στην Ελλάδα από τον Γιώργο Μιχαηλίδη. Από το ξεκίνημά της, η *Kem είχε ως στόχο να παρέχει στους πελάτες της τις υψηλότερης ποιότητας, χειροποίητες τσάντες, πορτοφόλια και δερμάτινα είδη.

Τα επόμενα χρόνια, η *Kem πέρασε μια έντονη διαδικασία επιχειρηματικής επέκτασης με την προσθήκη μεγάλου αριθμού προϊόντων και το άνοιγμα καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα η *Kem είναι μια μάρκα με μεγάλη φήμη στην ελληνική αγορά.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο KEM?
Open

Η *Kem είναι γνωστός κατασκευαστής τσαντών και δερμάτινων ειδών και, ως εκ τούτου, πωλεί προϊόντα με το δικό της εμπορικό σήμα.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο KEM
Open

Η εξοικονόμηση χρημάτων στην *Kem είναι πολύ εύκολη εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της. Η *Kem διαθέτει ένα "Outlet", όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν μεγάλο αριθμό προϊόντων με έκπτωση. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε επίσης όλες τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες της *Kem. Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο ή ακολουθώντας την *Kem στα κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις τελευταίες προσφορές.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του KEM σε όλη τη χώρα?
Open

Η *Kem ανταγωνίζεται στην Ελλάδα άλλες αλυσίδες καταστημάτων όπως οι Marron, Terva, Ever Coat, μεταξύ πολλών άλλων.

Είναι το KEM αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Τα καταστήματα *Kem είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Ορισμένα καταστήματα ενδέχεται να αλλάζουν το ωράριο ανοίγματος και κλεισίματος ανάλογα με την τοποθεσία τους.

Πόσα καταστήματα KEM υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Η *Kem δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω περισσότερων από 20 καταστημάτων που βρίσκονται στην Αθήνα, στο Μαρούσι, στον Λευκώνα, στα Σπάτα, μεταξύ άλλων.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα KEM Online
Open

Η *Kem διαθέτει αποκλειστική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, όπου οι πελάτες μπορούν να συγκρίνουν τιμές, να αγοράζουν τα προϊόντα τους και να τα παραλαμβάνουν στο σπίτι. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα *Kem, οι πελάτες μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε μειωμένες τιμές.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο KEM
Open

Οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν μεγάλα οφέλη στην *Kem, κάνοντας ηλεκτρονικές αγορές και παραλαμβάνοντας τα προϊόντα τους στο σπίτι. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ενόχλησης με κάποια από τα προϊόντα της, η *Kem δέχεται επιστροφές και ανταλλαγές. Όλα τα προϊόντα *Kem συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση. Στην επίσημη ιστοσελίδα υπάρχουν συμβουλές για τη φροντίδα των δερμάτινων ειδών. Η *Kem διαθέτει αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από KEM
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.