ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές AVON

AVON κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η Avon είναι μια αμερικανική εταιρεία που επικεντρώνεται στην παραγωγή και πώληση καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς. Με μακρά ιστορία στην αγορά, η Avon έχει παρουσία σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Στην Ελλάδα, η Avon πωλεί τα προϊόντα της μέσω του ευρέως δικτύου συμβούλων της, αλλά και μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με AVON

Πότε δημιουργήθηκε το AVON
Open

Η Avon ιδρύθηκε το 1886 στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών από τον David H. McConnell.

Στην αρχή η εταιρεία δεν ονομαζόταν Avon, αντίθετα ήταν γνωστή ως California Perfume Company (CPC) και ειδικευόταν στην κατασκευή και εμπορία αρωμάτων και αρωμάτων.

Το 1929, η εταιρεία ξεκίνησε μια νέα σειρά προϊόντων, η οποία ονομάστηκε Avon. Η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη που, δέκα χρόνια αργότερα, αποφάσισαν να μετονομάσουν την εταιρεία σε Avon Products. Η εταιρεία αναπτύχθηκε τις επόμενες δεκαετίες και επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, η Avon προσγειώθηκε τη δεκαετία του 1990 και έκτοτε έχει γίνει ένα εξαιρετικά αξιόπιστο εμπορικό σήμα στην ελληνική αγορά.

Σήμερα, η Avon δραστηριοποιείται στην Ελλάδα πουλώντας τα προϊόντα της μέσω του εκτεταμένου δικτύου ανεξάρτητων συμβούλων της.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο AVON?
Open

Η Avon είναι κατασκευαστής καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς και, ως εκ τούτου, πωλεί προϊόντα με τη δική της επωνυμία.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο AVON
Open

Η εξοικονόμηση χρημάτων στην Avon είναι πολύ εύκολη εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Avon υπάρχει μια ενότητα "Προσφορές", όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε μειωμένες τιμές. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να ρωτήσουν τους αντιπροσώπους της Avon, οι οποίοι θα έχουν πάντα μια προσφορά να τους προσφέρουν.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του AVON σε όλη τη χώρα?
Open

Η Avon ανταγωνίζεται στην Ελλάδα άλλες μάρκες όπως η Mary Kay, η Sephora, η L'Oreal, Oriflame μεταξύ άλλων.

Είναι το AVON αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Η Avon δεν έχει φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα. Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της στην ιστοσελίδα της ή σε καταστήματα ομορφιάς και καλλυντικών σε όλη τη χώρα.

Πόσα καταστήματα AVON υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Η Avon δεν διαθέτει φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, καθώς πωλεί τα προϊόντα της μέσω των ανεξάρτητων συμβούλων της.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα AVON Online
Open

Η Avon διαθέτει επίσης ένα αποκλειστικό ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους προϊόντα. Κάνοντας ηλεκτρονικές αγορές και έχοντας τα προϊόντα τους παραδοτέα στο σπίτι τους.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο AVON
Open

Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μεγάλα οφέλη στην Avon. Η Avon προσφέρει στους πελάτες της μεγάλη ποικιλία καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς υψηλής ποιότητας σε πολύ βολικές τιμές. Οι πελάτες μπορούν να γίνουν αντιπρόσωποι της μάρκας και έτσι να κερδίσουν χρήματα πουλώντας προϊόντα Avon.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από AVON
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.