ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές THE BODY SHOP

THE BODY SHOP κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η The Body Shop είναι μια βρετανική εταιρεία που επικεντρώνεται στην πώληση καλλυντικών, προϊόντων περιποίησης του δέρματος και αρωμάτων. Με μακρά ιστορία στην αγορά, η The Body Shop έχει την έδρα της στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με THE BODY SHOP

Πότε δημιουργήθηκε το THE BODY SHOP
Open

Η The Body Shop ιδρύθηκε το 1976 στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Anita Roddick. Από το ξεκίνημά της, η The Body Shop είχε ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες της καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς που κατασκευάζονται με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Τα επόμενα χρόνια, η The Body Shop υπέστη έντονη επέκταση της δραστηριότητάς της με την προσθήκη μεγάλου αριθμού προϊόντων και το άνοιγμα καταστημάτων όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, το The Body Shop προσγειώθηκε πριν από χρόνια και έκτοτε έχει γίνει ένα εμπορικό σήμα με μεγάλη φήμη στην ελληνική αγορά.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο THE BODY SHOP?
Open

Η The Body Shop είναι γνωστός κατασκευαστής καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς και, ως εκ τούτου, πωλεί προϊόντα με το δικό της εμπορικό σήμα.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο THE BODY SHOP
Open

Η εξοικονόμηση χρημάτων στο The Body Shop είναι πολύ εύκολη εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του. Εδώ θα βρείτε επίσης όλες τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες του The Body Shop. Επιπλέον, το The Body Shop συχνά λανσάρει εποχιακές προσφορές και προωθητικές ενέργειες. Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο ή ακολουθώντας το The Body Shop στα κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις τελευταίες προσφορές.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του THE BODY SHOP σε όλη τη χώρα?
Open

Το The Body Shop ανταγωνίζεται στην Ελλάδα με άλλες αλυσίδες καταστημάτων, όπως τα Sephora, Clinique, Aloette Cosmetics, μεταξύ πολλών άλλων.

Είναι το THE BODY SHOP αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Τα καταστήματα The Body Shop είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Ορισμένα καταστήματα ενδέχεται να αλλάζουν το ωράριο ανοίγματος και κλεισίματος ανάλογα με την τοποθεσία τους.

Πόσα καταστήματα THE BODY SHOP υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Η The Body Shop δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω καταστημάτων που βρίσκονται στην Αθήνα, τη Ρόδο, το Μαρούσι, τη Θεσσαλονίκη, τη Γλυφάδα, μεταξύ άλλων.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα THE BODY SHOP Online
Open

Το The Body Shop διαθέτει επίσης ένα αποκλειστικό ηλεκτρονικό κατάστημα. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της The Body Shop, οι πελάτες μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε εκπτωτικές τιμές.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο THE BODY SHOP
Open

Οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν μεγάλα οφέλη στο The Body Shop κάνοντας ηλεκτρονικές αγορές και παραλαμβάνοντας τα προϊόντα τους στο σπίτι. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ενόχλησης με κάποιο από τα προϊόντα του, το The Body Shop επιτρέπει επιστροφές και ανταλλαγές. Μέσω του Love Your Body Club, οι πελάτες μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα σε κάθε αγορά.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από THE BODY SHOP
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.