ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές HUSQVARNA

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προσφορές από HUSQVARNA

HUSQVARNA κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η Husqvarna παρέχει σε επαγγελματίες και καταναλωτές προϊόντα για δάση, πάρκα, γκαζόν και κήπους. Η μάρκα επιδιώκει να συνδυάζει την απόδοση με την ευκολία χρήσης και την ασφάλεια. Η Husqvarna προσφέρει μια ευρεία και συνεχώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων και αξεσουάρ, που περιλαμβάνει από αλυσοπρίονα και χορτοκοπτικά μέχρι καινοτόμες ρομποτικές χλοοκοπτικές μηχανές.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με HUSQVARNA

Πότε δημιουργήθηκε το HUSQVARNA
Open

Ο όμιλος Husqvarna είναι μια πολυεθνική εταιρεία σουηδικής προέλευσης. Η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 300 χρόνια εμπειρίας. Αρχικά, η Husqvarna ιδρύεται ως "εργοστάσιο τυφεκίων Jönköping". Κατά τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, το εργοστάσιο παράγει περίπου 1.500 σωλήνες μουσκέτων ετησίως. Αυτό το αρχικό προϊόν εμπνέει το κλασικό λογότυπο "σκοπευτικό όπλο", το οποίο χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο HUSQVARNA?
Open

Η Husqvarna πωλεί τα προϊόντα που κατασκευάζει με το εμπορικό σήμα "Husqvarna". Η μάρκα παράγει τη γκάμα της σε αλυσοπρίονα, ψαλίδια μπορντούρας, ρομποτικά χλοοκοπτικά, τρακτέρ κήπου, ψαλίδια μπορντούρας, φυσητήρες και χλοοκοπτικά μηχανήματα αναβάτη & επαγγελματικά χλοοκοπτικά μηχανήματα εμπρόσθιας κοπής.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο HUSQVARNA
Open

Αν περιηγηθείτε στον ιστότοπο της Husqvarna, μπορείτε να δείτε τις τρέχουσες προσφορές στην ενότητα "Μάθετε & Ανακαλύψτε".

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του HUSQVARNA σε όλη τη χώρα?
Open

Η Husqvarna ανταγωνίζεται μεταξύ άλλων αλυσίδες καταστημάτων που ειδικεύονται στον εξοπλισμό κηπουρικής, όπως τα Jardiland, Gamm Vert, Truffaut, Point Vert, DeWalt και Botani.

Είναι το HUSQVARNA αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Η Husqvarna διαθέτει περίπου 200 καταστήματα στην Ελλάδα. Μπορείτε να τα δείτε όλα στην ενότητα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ της ιστοσελίδας της. Υπάρχουν τέσσερα φίλτρα για να βρείτε ένα συγκεκριμένο κατάστημα: Επιλεγμένο κατάστημα, Ρομποτικά χλοοκοπτικά Husqvarna Automower, Σειρά μπαταριών και Υπηρεσία ενοικίασης μηχανημάτων.

Πόσα καταστήματα HUSQVARNA υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Κάθε Husqvarna λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της πρόγραμμα. Αν κοιτάξετε στον ιστότοπό της στην ενότητα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, μπορείτε να βρείτε κάθε υποκατάστημα με τη διεύθυνσή του, το τηλέφωνό του και τις ώρες λειτουργίας του.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα HUSQVARNA Online
Open

Η Husqvarna δεν λειτουργεί προς το παρόν ηλεκτρονική αγορά. Αλλά αν μεταβείτε στην ιστοσελίδα της https://www.Husqvarna.com/gr/ μπορείτε να δείτε ποια προϊόντα προσφέρει και τις προδιαγραφές τους. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε για τον εξοπλισμό και τα αξεσουάρ, οδηγίες και οδηγούς, καταγεγραμμένες εμπειρίες, δραστηριότητες και εκδηλώσεις και πολλά άλλα πράγματα.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο HUSQVARNA
Open

Αν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της Husqvarna μπορείτε να βρείτε συμβουλές για αγορές, λύσεις, εγχειρίδια χρήσης και κατάλογο ανταλλακτικών με εικόνες. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τη Husqvarna στο Facebook και το Instagram για να ενημερωθείτε για νέα και προσφορές.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από HUSQVARNA
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.