ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές UNIMAC

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προσφορές από UNIMAC

UNIMAC κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η Unimac ιδρύθηκε το 1983 και είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα, στον τομέα της εισαγωγής, παραγωγής και χονδρικής διανομής μηχανημάτων και εργαλείων.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με UNIMAC

Πότε δημιουργήθηκε το UNIMAC
Open

Η Unimac ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1983, όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα, συνεχίζοντας με επιτυχία να δραστηριοποιείται στον τομέα των βιομηχανικών ειδών, των ηλεκτρικών, βενζινοκίνητων και γεωργικών μηχανημάτων.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο UNIMAC?
Open

Toros, Imperia, Bulle, Oxyturbo, Morris και Imperia είναι μερικές από τις μάρκες που θα βρείτε στην Unimac.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο UNIMAC
Open

Υπάρχουν πολλοί τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων στην Unimac. Για παράδειγμα, μπορείτε να περιηγηθείτε στην ενότητα Πωλήσεις στον ιστότοπό της για να βρείτε εκπτώσεις σε όλα τα είδη προϊόντων. Επίσης, μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας για να βρείτε τους τελευταίους καταλόγους της Unimac για να απολαύσετε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρήματα σε ό,τι χρειάζεστε.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του UNIMAC σε όλη τη χώρα?
Open

Οι Tool Barn, Bosch Tools, DeWalt και Rigid είναι μερικοί από τους ανταγωνιστές της Unimac.

Είναι το UNIMAC αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Η Unimac ανοίγει τις πόρτες της από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 16:00.

Πόσα καταστήματα UNIMAC υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Η Unimac διαθέτει πάνω από 47 καταστήματα.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα UNIMAC Online
Open

Στην ιστοσελίδα της Unimac όχι μόνο θα βρείτε αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις, αλλά μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της. Στην ιστοσελίδα υπάρχουν κατάλογοι καθώς και πληροφορίες για την παράδοση.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο UNIMAC
Open

Αν θέλετε να έχετε αποκλειστικά οφέλη στην Unimac, θα πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα της. Με αυτόν τον τρόπο θα λαμβάνετε δωρεάν περιεχόμενο καθώς και αποκλειστικές προσφορές. Επίσης, υπάρχουν πολλοί τρόποι πληρωμής για ό,τι έχετε αγοράσει.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε την Unimac στο Instagram, το Facebook και το YouTube για να λαμβάνετε τις τελευταίες πληροφορίες, εκπτώσεις και κουπόνια.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από UNIMAC
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.