ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές STIHL

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προσφορές από STIHL

STIHL κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η STIHL είναι ένας γερμανικός κατασκευαστής αλυσοπρίονων και άλλων φορητών μηχανημάτων ισχύος, συμπεριλαμβανομένων των ψαλιδιών και των φυσητήρων. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Waiblingen της Γερμανίας.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με STIHL

Πότε δημιουργήθηκε το STIHL
Open

Η STIHL ιδρύθηκε το 1926 από τον Andreas STIHL, σημαντικό καινοτόμο στην πρώιμη παραγωγή αλυσοπρίονων. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι η μάρκα αλυσοπρίονων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο και ο μόνος κατασκευαστής αλυσοπρίονων που κατασκευάζει τις δικές του αλυσίδες και οδηγούς.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο STIHL?
Open

Η STIHL σχεδιάζει, κατασκευάζει και πωλεί τα προϊόντα της μάρκας της. Κάθε προϊόν που κατασκευάζει δημιουργείται χρησιμοποιώντας τα υψηλότερα πρότυπα και ποιοτικά υλικά.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο STIHL
Open

Υπάρχουν πολλοί τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων στην STIHL. Για παράδειγμα, μπορείτε να περιηγηθείτε στην ενότητα Πωλήσεις στον ιστότοπό της για να βρείτε εκπτώσεις σε όλα τα είδη προϊόντων. Επίσης, μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας για να βρείτε τους τελευταίους καταλόγους της STIHL για να απολαύσετε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρήματα σε ό,τι χρειάζεστε.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του STIHL σε όλη τη χώρα?
Open

Οι Tool Barn, Bosch Tools, STIHL και Rigid είναι μερικοί από τους ανταγωνιστές της STIHL.

Είναι το STIHL αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Η STIHL ανοίγει τις πόρτες της από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 16:00.

Πόσα καταστήματα STIHL υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Η STIHL διαθέτει πάνω από 54.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα STIHL Online
Open

Στην ιστοσελίδα της STIHL όχι μόνο θα βρείτε αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις, αλλά μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της. Στην ιστοσελίδα, υπάρχουν κατάλογοι καθώς και πληροφορίες για την παράδοση.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο STIHL
Open

Αν θέλετε να έχετε αποκλειστικά οφέλη στην STIHL, θα πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα της. Με αυτόν τον τρόπο θα λαμβάνετε δωρεάν περιεχόμενο καθώς και αποκλειστικές προσφορές. Επίσης, υπάρχουν πολλοί τρόποι πληρωμής για ό,τι έχετε αγοράσει.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τη STIHL στο Instagram, το Facebook και το YouTube για να λαμβάνετε τις τελευταίες πληροφορίες, εκπτώσεις και κουπόνια.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από STIHL
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.