logo

Οι τελευταίες προσφορές από KIA

Δεν υπάρχουν τρέχουσες προσφορές από KIA

Όλες οι προσφορές από KIA σε ένα μέρος

Η Kia είναι νοτιοκορεατική αυτοκινητοβιομηχανία που ανήκει στον όμιλο Hyundai Motor Group, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο. Η Kia έχει επίσης κερδίσει αναγνώριση για την εστίασή της στην καινοτομία και την τεχνολογία, ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά όπως προηγμένα συστήματα ασφαλείας, επιλογές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και αποδοτικές κινητήριες μονάδες σε όλη τη γκάμα της. Επιπλέον, η Kia έχει επαινεθεί για την κορυφαία στον κλάδο της κάλυψη εγγύησης, παρέχοντας ηρεμία στους πελάτες της.

Συχνές Ερωτήσεις για το KIA

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο KIA

Τα πιστοποιημένα μεταχειρισμένα οχήματα Kia είναι συχνά πιο προσιτά από τα ολοκαίνουργια και συνοδεύονται από εγγύηση και διαβεβαιώσεις ποιότητας. Επίσης, διερευνήστε τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές χρηματοδότησης για αγορές Kia, όπως χαμηλότοκα δάνεια ή ειδικές προσφορές χρηματοδότησης που προσφέρονται από τις αντιπροσωπείες Kia.

Όλες οι προσφορές από KIA

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα. Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

Πότε δημιουργήθηκε το KIA

Η Kia ιδρύθηκε το 1944 και ξεκίνησε αρχικά ως κατασκευαστής ποδηλάτων και χαλύβδινων σωλήνων. Εισήλθε στην αυτοκινητοβιομηχανία τη δεκαετία του 1970, παράγοντας αυτοκίνητα για την εγχώρια αγορά. Με την πάροδο των ετών, η Kia αναπτύχθηκε σημαντικά, επεκτείνοντας την παρουσία της σε παγκόσμιο επίπεδο και κερδίζοντας αναγνώριση για την παραγωγή προσιτών, αξιόπιστων και κομψών οχημάτων. Η Kia προσφέρει μια ποικίλη γκάμα οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων σεντάν, SUV, χάτσμπακ και ηλεκτρικών οχημάτων. Ορισμένα από τα δημοφιλή μοντέλα της περιλαμβάνουν τα Kia Optima, Kia Sportage, Kia Sorento και Kia Soul.

Ώρες λειτουργίας KIA

Για να μάθετε τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας της Kia, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της και να ελέγξετε την ενότητα των αντιπροσωπειών, καθώς δεν έχουν όλες την ίδια διαθεσιμότητα.

Αγοράστε προϊόντα KIA online

Η Kia δεν προσφέρει ηλεκτρονικές πωλήσεις οχημάτων, αλλά μας επιτρέπει να προγραμματίσουμε ένα test drive για να απλοποιήσουμε τη διαδικασία αγοράς όταν επισκεπτόμαστε κάποια από τις αντιπροσωπείες της.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο KIA?

Συνολικά, η Kia είναι μια μάρκα που προσπαθεί να παρέχει στους πελάτες οχήματα που όχι μόνο καλύπτουν τις μεταφορικές τους ανάγκες αλλά και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους όσον αφορά το σχεδιασμό, τις επιδόσεις και την αξία. Με την ποικιλόμορφη γκάμα της και τη δέσμευσή της στην καινοτομία, η Kia συνεχίζει να αποτελεί μια ανταγωνιστική δύναμη στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Κύριοι ανταγωνιστές της KIA

Οι κύριοι ανταγωνιστές της Kia είναι η Ford, η Chevrolet, η Hyundai, η Renault, μεταξύ άλλων.

Πόσα καταστήματα KIA υπάρχουν;

Η Kia διαθέτει πάνω από 15 αντιπροσωπείες στην Ελλάδα, κυρίως στην πόλη της Αθήνας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για να εντοπίσετε την πλησιέστερη στην τοποθεσία μας.

Αποκλειστικές προσφορές στην KIA

Για να έχετε τα καλύτερα οφέλη από την Kia, σας συνιστούμε να εγγραφείτε δωρεάν στο ενημερωτικό δελτίο της μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της για να ενημερώνεστε για κάθε είδηση.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στο KIA

Οι καλύτερες προσφορές για εξοικονόμηση σε KIA

Ψάχνετε για τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων στο τοπικό σας κατάστημα Άλλοι; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η 365 Προσφορές σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 9 Άλλοι καταστήματα στην Greece, συμπεριλαμβανομένων των KIA και πολλών άλλων.

arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.