logo

Οι τελευταίες προσφορές από SEAT

Δεν υπάρχουν τρέχουσες προσφορές από SEAT

Όλες οι προσφορές από SEAT σε ένα μέρος

Η SEAT κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα οχημάτων, από μικρά αυτοκίνητα έως SUV και σπορ μοντέλα. Η μάρκα έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση για τον καινοτόμο σχεδιασμό, την προηγμένη τεχνολογία και τις δυναμικές επιδόσεις της. Το κύριο εργοστάσιο παραγωγής της SEAT βρίσκεται στο Martorell, όπου κατασκευάζονται τα περισσότερα οχήματά της, και η εταιρεία έχει ισχυρή παρουσία σε πολλές διεθνείς αγορές. Από το 1986, η SEAT έχει παρουσία στην ελληνική αγορά.

Συχνές Ερωτήσεις για το SEAT

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο SEAT

Η εξοικονόμηση στη SEAT είναι απλή- επικοινωνώντας με την ομάδα πωλήσεών της, μπορούμε να λάβουμε συμβουλές για τη διαχείριση του προϋπολογισμού μας. Ένας άλλος τρόπος εξοικονόμησης είναι να ζητήσουμε την ενοικίαση ενός οχήματος- με αυτόν τον τρόπο, όσοι εξακολουθούν να μην έχουν τον προϋπολογισμό για την αγορά ενός οχήματος, μπορούν να απολαύσουν την άνεση και τη λειτουργικότητα της SEAT.

Όλες οι προσφορές από SEAT

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα. Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

Πότε δημιουργήθηκε το SEAT

Η SEAT, Sociedad Española de Automóviles de Turismo, ιδρύθηκε το 1950 ως θυγατρική της ιταλικής εταιρείας FIAT, αλλά με την υποστήριξη της τότε ισπανικής κυβέρνησης. Από το ξεκίνημά της, η SEAT αποτέλεσε βασικό παράγοντα στην εκβιομηχάνιση και τον εκσυγχρονισμό της Ισπανίας, αποτελώντας μία από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες της χώρας. Η σύνδεση της SEAT με την Ελλάδα δημιουργείται κυρίως μέσω της συμμετοχής της SEAT στον Όμιλο Volkswagen από το 1986.

Ώρες λειτουργίας SEAT

Για να μάθετε το ωράριο λειτουργίας της SEAT, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε την ενότητα των αντιπροσωπειών στον επίσημο ιστότοπο, καθώς δεν έχουν όλες την ίδια διαθεσιμότητα.

Αγοράστε προϊόντα SEAT online

Η SEAT δεν προσφέρει ηλεκτρονικές πωλήσεις των οχημάτων της- ωστόσο, μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με την ομάδα πωλήσεών της για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία και να επιλέξουμε το όχημά μας. Συνιστούμε να προγραμματίσουμε μια επίσκεψη και να κάνουμε ένα test drive του οχήματος που επιθυμούμε να αγοράσουμε.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο SEAT?

Η SEAT είναι μια καθιερωμένη μάρκα χάρη στην επιτυχία της στην τεχνολογία, τον σχεδιασμό και τις επιδόσεις. Η SEAT εργάζεται σε ηλεκτρικά, παραδοσιακά ή αεριοκίνητα μοντέλα, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, οι σειρές Ibiza, New Azteca, Aaron, Leon.

Κύριοι ανταγωνιστές της SEAT

Οι κύριοι ανταγωνιστές της SEAT είναι η Dacia, η Renault, η Skoda, η Honda, η Kia, μεταξύ πολλών άλλων.

Πόσα καταστήματα SEAT υπάρχουν;

Η SEAT διαθέτει πάνω από 25 αντιπροσωπείες στην Ελλάδα, κυρίως στην πόλη της Αθήνας. Για να δείτε τον πλήρη κατάλογο, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της SEAT για να εντοπίσετε την πιο κοντινή στην περιοχή μας.

Αποκλειστικές προσφορές στην SEAT

Για να επωφεληθούμε από τις καλύτερες παροχές της SEAT, συνιστούμε να εγγραφούμε δωρεάν στο ενημερωτικό δελτίο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ώστε να ενημερωνόμαστε για όλα τα τελευταία νέα. Επιπλέον, ακολουθώντας τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα μας ενημερώνουν επίσης για τις νέες κυκλοφορίες.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στο SEAT

Οι καλύτερες προσφορές για εξοικονόμηση σε SEAT

Ψάχνετε για τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων στο τοπικό σας κατάστημα Άλλοι; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η 365 Προσφορές σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 9 Άλλοι καταστήματα στην Greece, συμπεριλαμβανομένων των SEAT και πολλών άλλων.

arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.