logo
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τελευταίες προσφορές από JYSK

Όλες οι προσφορές από JYSK σε ένα μέρος

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων που ανήκει στον όμιλο Lars Larsen, με καταγωγή από τη Δανία, ο οποίος έχει την έδρα του στο Brabrand. Είναι αφιερωμένη στην εμπορία μιας μεγάλης ποικιλίας ειδών τόσο για το σπίτι όσο και για τον κήπο. Διαθέτει πάνω από 3200 φυσικά καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα σε 48 χώρες, μία από τις οποίες είναι και η Ελλάδα όπου δραστηριοποιείται επίσης.

Συχνές Ερωτήσεις για το JYSK

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο JYSK

Στην JYSK μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα εκμεταλλευόμενοι όλες τις χαμηλές τιμές της καθημερινά, εκπτώσεις έως και 50%, ειδικές προσφορές και δώρα. Επίσης, προσφέρει δωρεάν παράδοση μόνο σε ειδικές περιόδους προσφορών. Εκτός από αυτό, σας προτείνει να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο για να έχετε αποκλειστικά προνόμια.

Όλες οι προσφορές από JYSK

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

Πότε δημιουργήθηκε το JYSK

Η JYSK ιδρύθηκε το 1979 με το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στο Aarhus της Δανίας από τον Lars Larsen, με σκοπό να πουλάει τα πάντα για το σπίτι σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Σχεδόν αμέσως, η εταιρεία αναπτύχθηκε, προκαλώντας το άνοιγμα πολλών καταστημάτων σε όλη τη Δανία και μετά την κλιμάκωση το 1984 σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, η JYSK έχει γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, διαθέτοντας πάνω από 3.200 καταστήματα σε 48 χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως η Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται εμπορικά από το 2015, μέσω 55 ιδιόκτητων φυσικών καταστημάτων και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Διευθυντής της εταιρείας σε αυτόν τον τόπο είναι ο Sandor Szimeiszter.

Ώρες λειτουργίας JYSK

Τα καταστήματα της JYSK ανοίγουν τις πόρτες τους σε παρόμοιες ώρες. Σε γενικές γραμμές, το κάνουν από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Αγοράστε προϊόντα JYSK online

Στην JYSK μπορείτε να αγοράσετε από την ιστοσελίδα της, όπου προσφέρει αποκλειστικά προνόμια, όπως σημαντικές εκπτώσεις και μεγάλες προσφορές. Επιπλέον, παρέχει δωρεάν παράδοση σε ειδικές περιπτώσεις και τη δυνατότητα click and collect.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο JYSK?

Η JYSK εμπορεύεται τα δικά της εμπορικά σήματα και άλλα όπως Jutlandia, Wellpur, Dreamzone, Kronborg, Royal Oak και Fossflakes μεταξύ άλλων.

Κύριοι ανταγωνιστές της JYSK

Μερικοί από τους κύριους ανταγωνιστές της JYSK στην Ελλάδα είναι οι Ikea, Leroy Merlin, IDEA STORES, IDEA Έπιπλα και άλλοι περισσότεροι.

Πόσα καταστήματα JYSK υπάρχουν;

Η JYSK διαθέτει 55 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Για να βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς, επισκεφθείτε το https://jyks.gr/stores-locator.

Αποκλειστικές προσφορές στην JYSK

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο JYSK είναι η δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα για να εξοικονομήσετε χρήματα από τις αγορές σας. Επίσης, ακολουθώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εγγράφοντας στο ενημερωτικό δελτίο μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα και τις ειδικές προσφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.