logo

Οι τελευταίες προσφορές από MEXIL

Όλες οι προσφορές από MEXIL σε ένα μέρος

Η Mexil είναι μια επαγγελματική εταιρεία επίπλων συμβολαίου. Η εταιρεία χρησιμοποιεί σύγχρονο σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία κατασκευής για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας αγοράς.

Συχνές Ερωτήσεις για το MEXIL

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο MEXIL

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο της Mexil και να δείτε τους καταλόγους προϊόντων και όλα όσα προσφέρει η μάρκα.

Όλες οι προσφορές από MEXIL

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

Πότε δημιουργήθηκε το MEXIL

Η Mexil ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '60 ως ένα μικρό εργαστήριο που ιδρύθηκε κατασκευάζοντας χειροποίητα έπιπλα κήπου και μεταλλικές καρέκλες. Σήμερα η Mexil είναι μια επαγγελματική εταιρεία επίπλων συμβολαίου. Επί του παρόντος, περισσότεροι από 250 άνθρωποι εργάζονται σήμερα για τη Mexil, στο εργοστάσιό της και στους τρεις εκθεσιακούς της χώρους.

Ώρες λειτουργίας MEXIL

Κάθε κατάστημα Mexil λειτουργεί το δικό του ωράριο λειτουργίας. Στην ιστοσελίδα τους, μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα με τα τηλέφωνά τους και εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε για το ωράριο του καθενός.

Αγοράστε προϊόντα MEXIL online

Η Mexil δεν πραγματοποιεί ηλεκτρονικές πωλήσεις. Στην ιστοσελίδα της όμως, μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τη μάρκα, το χαρτοφυλάκιό της, τον κατάλογό της, τα νέα και τις ιδέες της, μεταξύ άλλων.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο MEXIL?

Η Mexil πωλεί τα προϊόντα που κατασκευάζει με το εμπορικό σήμα "Mexil". Τα προϊόντα της Mexil περιλαμβάνουν έπιπλα που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Mexil και εισαγόμενα έπιπλα σχεδιαστών που κατασκευάζονται από επιλεγμένους συνεργάτες στην Ιταλία, και σε όλο τον κόσμο.

Κύριοι ανταγωνιστές της MEXIL

Η Mexil ανταγωνίζεται στην Ελλάδα άλλα καταστήματα επίπλων και μάρκες όπως Habitat, Orsjo, Elitestrom και Kasthall, μεταξύ άλλων.

Πόσα καταστήματα MEXIL υπάρχουν;

Το Mexil διαθέτει τρία καταστήματα, ένα στη Θεσσαλονίκη, ένα στην Αθήνα και ένα στο Ηράκλειο Κρήτης. Το εργοστάσιο της Mexil είναι εγκατεστημένο στο 6ο χλμ Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά.

Αποκλειστικές προσφορές στην MEXIL

Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και να ενημερώνεστε για τα προϊόντα, τα νέα και τις εκδηλώσεις, μπορείτε να εγγραφείτε στο Mexil. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Mexil, μπορείτε να ακολουθήσετε τη μάρκα στα κοινωνικά της δίκτυα: Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest και YouTube.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στο MEXIL

Οι καλύτερες προσφορές για εξοικονόμηση σε MEXIL

Ψάχνετε για τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων στο τοπικό σας κατάστημα Επιπλα; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η 365 Προσφορές σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 24 Επιπλα καταστήματα στην Greece, συμπεριλαμβανομένων των MEXIL και πολλών άλλων.

Διαχείριση προσφορών
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.