logo
homeIcon
  1. separatorΣπορ
  2. separatorNEW BALANCE

Οι τελευταίες προσφορές από NEW BALANCE

Όλες οι προσφορές από NEW BALANCE σε ένα μέρος

Η New Balance είναι μια αμερικανική εταιρεία που κατασκευάζει υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Βοστώνη και διαθέτει πάνω από 4000 καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν επτά επίσημα καταστήματα New Balance σε όλη την Ελλάδα, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε τα προϊόντα της σε πολλά πολυκαταστήματα ή μέσω της ηλεκτρονικής της αγοράς.

Συχνές Ερωτήσεις για το NEW BALANCE

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο NEW BALANCE

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στη New Balance εκμεταλλευόμενοι τη δωρεάν αποστολή και κάνοντας αγορές από το τμήμα outlet στην ιστοσελίδα της. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα πολυάριθμα καταστήματα outlet που βρίσκονται σε όλη τη χώρα.

Όλες οι προσφορές από NEW BALANCE

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

Πότε δημιουργήθηκε το NEW BALANCE

Το 1906, ο Ιρλανδός William J. Riley ίδρυσε τη New Balance στη Βοστώνη. Η εταιρεία ξεκίνησε ως κατασκευαστής ορθοπεδικών πάτων. Το όνομά της προέρχεται από το σύστημα τριών στηρίξεων που επινόησε ο Riley. Ο Jim Davis, ο σημερινός ιδιοκτήτης της New Balance, απέκτησε την εταιρεία το 1972 και παρήγαγε πολλά μοντέλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Από τότε, η μάρκα έχει συνδεθεί με αμερικανικά πανεπιστήμια και αθλητές από όλα τα αθλήματα. Η New Balance διαθέτει σήμερα επτά επίσημα καταστήματα, τέσσερα outlets και ένα γραφείο στην Ελλάδα. Υπάρχουν επίσης πάνω από 480 καταστήματα λιανικής πώλησης New Balance σε όλη τη χώρα.

Ώρες λειτουργίας NEW BALANCE

Τα περισσότερα καταστήματα New Balance ανοίγουν τις πόρτες τους από Δευτέρα έως Σάββατο. Το ωράριο λειτουργίας διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα. Μπορείτε να τις ελέγξετε στο https://www.newbalance.gr/en/about-us/shops/ πριν την επίσκεψή σας.

Αγοράστε προϊόντα NEW BALANCE online

Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα New Balance μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και να απολαύσετε δωρεάν αποστολή σε επιλεγμένες παραγγελίες, δωρεάν επιστροφές, επιλογές Click & Collect και πολλές αποκλειστικές προσφορές.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο NEW BALANCE?

Η New Balance σχεδιάζει, κατασκευάζει και πωλεί τα δικά της προϊόντα, εξασφαλίζοντας άνεση και ανθεκτικότητα χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά και προηγμένες τεχνολογίες απορρόφησης στα υποδήματά της

Κύριοι ανταγωνιστές της NEW BALANCE

Οι κυριότερες εταιρείες που ανταγωνίζονται τη New Balance στην Ελλάδα είναι η Cosmos Sport, η Decathlon και η Reebok.

Πόσα καταστήματα NEW BALANCE υπάρχουν;

Η New Balance διαθέτει επτά επίσημα καταστήματα και τέσσερα outlets στην Ελλάδα. Υπάρχουν επίσης περισσότερα από 480 καταστήματα λιανικής πώλησης, οπότε θα βρείτε πάντα μια τοποθεσία κοντά σας. Επισκεφθείτε το https://www.newbalance.gr/en/about-us/shops/ για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.

Αποκλειστικές προσφορές στην NEW BALANCE

Ο καλύτερος τρόπος για να έχετε αποκλειστικά οφέλη στη New Balance είναι να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο τους. Μπορείτε επίσης να τους ακολουθήσετε στο Facebook, το Instagram, το Twitter και το YouTube για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα, τις προσφορές και τις εκδηλώσεις.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στο NEW BALANCE

Οι καλύτερες προσφορές για εξοικονόμηση σε NEW BALANCE

Ψάχνετε για τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων στο τοπικό σας κατάστημα Σπορ; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η 365 Προσφορές σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 11 Σπορ καταστήματα στην Greece, συμπεριλαμβανομένων των NEW BALANCE και πολλών άλλων.

Διαχείριση προσφορών
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.