ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές COSMOTE

COSMOTE κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η Cosmote είναι ο μεγαλύτερος φορέας εκμετάλλευσης δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Η εταιρεία εδρεύει στην Αθήνα και είναι 100% θυγατρική του Ελληνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών, του κατεστημένου τηλεπικοινωνιακού παρόχου στην Ελλάδα.

Η Cosmote έχει αναπτύξει επιχειρηματικές δραστηριότητες σε δύο άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης μέσω θυγατρικών εταιρειών: Telekom Albania και Telekom Romania.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με COSMOTE

Πότε δημιουργήθηκε το COSMOTE
Open

Η Cosmote ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1998 στην Αθήνα.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο COSMOTE?
Open

Στην Cosmote, θα βρείτε μάρκες όπως η Apple, η TCL και η Samsung, μεταξύ πολλών άλλων.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο COSMOTE
Open

Υπάρχουν πολλοί τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων στην Cosmote. Για παράδειγμα, μπορείτε να περιηγηθείτε στην ενότητα Προώθηση στην ιστοσελίδα της, όπου θα βρείτε εκπτώσεις σε όλα τα είδη προϊόντων. Επίσης, θυμηθείτε να επισκεφθείτε για να δείτε τους τελευταίους καταλόγους της Cosmote για να απολαύσετε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρήματα σε ό,τι χρειάζεστε.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του COSMOTE σε όλη τη χώρα?
Open

Η Cosmote ανταγωνίζεται άλλα premium καταστήματα όπως το Public, Whatsup, το Proto Thema και το In, μεταξύ πολλών άλλων.

Είναι το COSMOTE αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Το Cosmote ανοίγει τις πόρτες του από Δευτέρα έως Σάββατο. Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο ανοίγει από τις 9:00 έως τις 15:00. Τις Πέμπτες, τις Τρίτες και τις Παρασκευές ανοίγει από τις 9:00 έως τις 21:00.

Πόσα καταστήματα COSMOTE υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Η Cosmote διαθέτει πάνω από 361 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, την Αλβανία και τη Ρουμανία.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα COSMOTE Online
Open

Στην ιστοσελίδα της Cosmote όχι μόνο θα βρείτε αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις, αλλά μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της. Στον ιστότοπο υπάρχουν ιστολόγια καθώς και πληροφορίες για την παράδοση.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο COSMOTE
Open

Αν θέλετε να έχετε αποκλειστικά οφέλη στην Cosmote, θα πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα της. Με αυτόν τον τρόπο θα λαμβάνετε δωρεάν περιεχόμενο καθώς και αποκλειστικές προσφορές. Επίσης, υπάρχουν πολλοί τρόποι πληρωμής για ό,τι έχετε αγοράσει.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε την Cosmote στο Instagram, το Facebook, το Twitter και το YouTube για να λαμβάνετε τις τελευταίες πληροφορίες, εκπτώσεις και κουπόνια.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από COSMOTE
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.