ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές KOTSOVOLOS

KOTSOVOLOS κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η Κωτσόβολος είναι μια ελληνική αλυσίδα καταστημάτων που επικεντρώνεται στην πώληση ηλεκτρονικών και τεχνολογικών προϊόντων. Με μακρά ιστορία στην αγορά, η Κωτσόβολος έχει την έδρα της στην Αθήνα.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με KOTSOVOLOS

Πότε δημιουργήθηκε το KOTSOVOLOS
Open

Η Κωτσόβολος ιδρύθηκε το 1950 στην Αθήνα, στην Ελλάδα. Από το ξεκίνημά της, η Κωτσόβολος είχε ως στόχο να προμηθεύει τους πελάτες της με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ηλεκτρονικών ειδών από τις κορυφαίες μάρκες της αγοράς. Τα επόμενα χρόνια, η Κωτσόβολος πέρασε μια έντονη διαδικασία επέκτασης με την προσθήκη μεγάλου αριθμού προϊόντων και το άνοιγμα καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα η Κωτσόβολος είναι μια αλυσίδα καταστημάτων με μεγάλη φήμη στην ελληνική αγορά.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο KOTSOVOLOS?
Open

Η Κωτσόβολος πωλεί προϊόντα γνωστών εταιρειών όπως Xiaomi, TCL, JVC, Samsung, Kenwood, LG, HP, Acer, Lenovo, Sony, Apple, Whirlpool, Yamaha, Grundig, Xbox, PlayStation, Remington, Babyliss, Philips, GA.MA, Valera, Diva, Dyson, Life, Primo, Rowenta, Ronson, United, Wahl, Hair Majesty, μεταξύ πολλών άλλων.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο KOTSOVOLOS
Open

Η εξοικονόμηση χρημάτων στην Κωτσόβολος είναι πολύ εύκολη εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε επίσης όλες τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες στην Κωτσόβολος

Μέσω της εφαρμογής για κινητά Κωτσόβολος που είναι διαθέσιμη για Android και iOS, οι πελάτες μπορούν να εξοικονομούν χρήματα σε κάθε αγορά. Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο ή ακολουθώντας την Kotsovolos στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις τελευταίες προσφορές.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του KOTSOVOLOS σε όλη τη χώρα?
Open

Η Κωτσόβολος ανταγωνίζεται στην Ελλάδα άλλες αλυσίδες καταστημάτων, όπως η Euronics, η Electronet, ο Γερμανός, μεταξύ άλλων.

Είναι το KOTSOVOLOS αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Τα καταστήματα Κωτσόβολος είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Ορισμένα καταστήματα ενδέχεται να αλλάζουν το ωράριο λειτουργίας και κλεισίματος ανάλογα με την τοποθεσία τους.

Πόσα καταστήματα KOTSOVOLOS υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Η Κωτσόβολος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω περισσότερων από 20 καταστημάτων που βρίσκονται στην Αθήνα, το Μαρούσι, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, το Ζωγράφου, μεταξύ άλλων.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα KOTSOVOLOS Online
Open

Η Κωτσόβολος διαθέτει επίσης ένα αποκλειστικό ηλεκτρονικό κατάστημα. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Κωτσόβολος, οι πελάτες μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε εκπτωτικές τιμές.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο KOTSOVOLOS
Open

Οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν μεγάλα οφέλη στην Κωτσόβολος κάνοντας τις αγορές τους online και παραλαμβάνοντας τα προϊόντα τους στο σπίτι. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ενόχλησης με κάποιο από τα προϊόντα της, η Kotsovolos επιτρέπει επιστροφές και ανταλλαγές. Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κωτσόβολος οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν την παραγγελία τους. Μέσω της εφαρμογής για κινητά της Κωτσόβολος, οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μεγάλα οφέλη. Η Κωτσόβολος διαθέτει αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από KOTSOVOLOS
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.