logo

Οι τελευταίες προσφορές από GERMANOS

Όλες οι προσφορές από GERMANOS σε ένα μέρος

Ο Γερμανός είναι μια ελληνική αλυσίδα καταστημάτων που επικεντρώνεται στην πώληση ηλεκτρονικών και τεχνολογικών προϊόντων. Με μακρά ιστορία στην αγορά, τα κεντρικά γραφεία της Γερμανός βρίσκονται στην Αθήνα.

Συχνές Ερωτήσεις για το GERMANOS

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο GERMANOS

Η εξοικονόμηση χρημάτων στη Γερμανός είναι πολύ εύκολη εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της. Στο MyDeals365 θα βρείτε επίσης όλες τις προσφορές και προωθητικές ενέργειες στη Γερμανός. Μέσω της εφαρμογής για κινητά Γερμανός που είναι διαθέσιμη για Android και iOS, οι πελάτες μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα σε κάθε αγορά. Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο ή ακολουθώντας τον Γερμανό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι δυνατόν να ενημερώνεστε για τις τελευταίες προσφορές.

Όλες οι προσφορές από GERMANOS

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

Πότε δημιουργήθηκε το GERMANOS

Η Γερμανός ιδρύθηκε το 1980 στην Αθήνα, στην Ελλάδα. Από το ξεκίνημά της, η Γερμανός είχε ως στόχο να παρέχει στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ηλεκτρονικών ειδών από τις κορυφαίες μάρκες της αγοράς. Τα επόμενα χρόνια, η Γερμανός πέρασε μια έντονη διαδικασία επιχειρηματικής επέκτασης με την προσθήκη μεγάλου αριθμού προϊόντων και το άνοιγμα καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η Γερμανός ανήκει στον όμιλο Γερμανός, ο οποίος ανήκει στον ελληνικό πάροχο κινητής τηλεφωνίας Cosmote.

Ώρες λειτουργίας GERMANOS

Τα καταστήματα Γερμανός είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Ορισμένα καταστήματα ενδέχεται να αλλάζουν το ωράριο ανοίγματος και κλεισίματος ανάλογα με την τοποθεσία τους.

Αγοράστε προϊόντα GERMANOS online

Η Γερμανός διαθέτει επίσης ένα αποκλειστικό ηλεκτρονικό κατάστημα. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Γερμανός, οι πελάτες μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε εκπτωτικές τιμές.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο GERMANOS?

Ο Γερμανός πωλεί προϊόντα γνωστών εταιρειών όπως Alcatel, Apple, CAT, Huawei, Motorola, Nokia, OnePlus, OPPO, Poco, RealMe, Samsung, TCL, Vivo, Xiaomi, ACER, HP, Lenovo, Dell, Asus, Microsoft, Blaupunkt, Hisense, F&U, Panasonic, Philips, Samsung, Thomson, Toshiba, Xiaomi, Amazfit, Garmin, μεταξύ πολλών άλλων.

Κύριοι ανταγωνιστές της GERMANOS

Ο Γερμανός ανταγωνίζεται στην Ελλάδα άλλες αλυσίδες καταστημάτων όπως η Electronet, η Ξουλόγη, η Euronics, μεταξύ άλλων.

Πόσα καταστήματα GERMANOS υπάρχουν;

Η Γερμανός δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω περισσότερων από 250 καταστημάτων που βρίσκονται στην Αθήνα, το Περιστέρι, τη Νέα Σμύρνη, το Μαρούσι, τα Ιωάννινα, τα Μουδανιά, μεταξύ άλλων.

Αποκλειστικές προσφορές στην GERMANOS

Οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν μεγάλα οφέλη στη Γερμανός κάνοντας ηλεκτρονικές αγορές και παραλαμβάνοντας τα προϊόντα τους στο σπίτι. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ενόχλησης με κάποια από τα προϊόντα της, η Γερμανός υποστηρίζει επιστροφές και ανταλλαγές. Οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν την παραγγελία τους στον επίσημο ιστότοπο της Γερμανός. Μέσω της εφαρμογής για κινητά της Γερμανός, οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά οφέλη.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στο GERMANOS

Οι καλύτερες προσφορές για εξοικονόμηση σε GERMANOS

Ψάχνετε για τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων στο τοπικό σας κατάστημα Τεχνολογία; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η 365 Προσφορές σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 10 Τεχνολογία καταστήματα στην Greece, συμπεριλαμβανομένων των GERMANOS και πολλών άλλων.

Διαχείριση προσφορών
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.