ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές PLAISO

PLAISO κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η Πλαίσιο είναι μια εταιρεία λιανικής πώλησης τεχνολογίας στην Ελλάδα και μια από τις πιο σταθερές εταιρείες του κλάδου. Στόχος της είναι να φέρει την τεχνολογία κοντά σε όλους, διευκολύνοντας τη ζωή και δημιουργώντας το χώρο ώστε τα προϊόντα τεχνολογίας να μπουν σε κάθε σπίτι.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με PLAISO

Πότε δημιουργήθηκε το PLAISO
Open

Η Πλαίσιο ιδρύθηκε το 1969 στην Ελλάδα.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο PLAISO?
Open

Η Apple, η Samsung, η Huawei, η Vivo, η Nokia και η Alcatel είναι μερικές από τις μάρκες που θα βρείτε στην Plaiso.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο PLAISO
Open

Υπάρχουν πολλοί τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων στο Plaiso. Για παράδειγμα, μπορείτε να περιηγηθείτε στην ενότητα Πωλήσεις στον ιστότοπό της για να βρείτε εκπτώσεις σε όλα τα είδη προϊόντων. Επίσης, θυμηθείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να βρείτε τους τελευταίους καταλόγους της Plaiso για να απολαύσετε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρήματα σε ό,τι χρειάζεστε.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του PLAISO σε όλη τη χώρα?
Open

Η Nova, η Public, το E-shop και η Κωτσόβολος είναι μερικοί από τους ανταγωνιστές της Plaiso.

Είναι το PLAISO αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Το Plaiso ανοίγει τις πόρτες του από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 21:00. Τα Σάββατα, ανοίγει από τις 9:00 έως τις 20:00.

Πόσα καταστήματα PLAISO υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Η Plaiso δραστηριοποιείται σήμερα σε 6 ελληνικές πόλεις και στη Βουλγαρία με συνολικά 24 δυναμικά καταστήματα.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα PLAISO Online
Open

Στην ιστοσελίδα της Plaiso όχι μόνο θα βρείτε αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις, αλλά μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της. Στην ιστοσελίδα υπάρχουν κατάλογοι καθώς και πληροφορίες για την παράδοση.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο PLAISO
Open

Αν θέλετε να έχετε αποκλειστικά οφέλη στο Plaiso, θα πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα του. Με αυτόν τον τρόπο θα λαμβάνετε δωρεάν περιεχόμενο καθώς και αποκλειστικές προσφορές. Επίσης, υπάρχουν πολλοί τρόποι πληρωμής για ό,τι έχετε αγοράσει. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε την Plaiso στο Instagram, το Facebook, το Twitter και το Pinterest για να λαμβάνετε τις τελευταίες πληροφορίες, εκπτώσεις και κουπόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.