logo

Οι τελευταίες προσφορές από LIDL

Όλες οι προσφορές από LIDL σε ένα μέρος

Η Lidl είναι μια γερμανική αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ που επικεντρώνεται στην πώληση προϊόντων σε χαμηλές τιμές. Με ευρεία πορεία στην αγορά, τα κεντρικά γραφεία της Lidl βρίσκονται στο Neckarsulm της Γερμανίας. Η Lidl έχει ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα.

Συχνές Ερωτήσεις για το LIDL

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο LIDL

Η εξοικονόμηση χρημάτων στη Lidl είναι πολύ εύκολη εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της. Επιπλέον, η Lidl δημοσιεύει εβδομαδιαίους καταλόγους και φυλλάδια με προσφορές. Από την άλλη πλευρά, κατεβάζοντας την εφαρμογή για κινητά Lidl Plus, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από μεγάλες εκπτώσεις και οφέλη. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε επίσης τις τελευταίες προσφορές και προωθητικές ενέργειες της Lidl.

Όλες οι προσφορές από LIDL

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

Πότε δημιουργήθηκε το LIDL

Η Lidl ιδρύθηκε το 1973 από τον Josef Schwartz, έναν χονδρέμπορο φρούτων. Από το ξεκίνημά της, η Lidl εξειδικεύτηκε ως χονδρέμπορος τροφίμων και το πρώτο κατάστημα βρισκόταν στο Ludwigshafen της Γερμανίας. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, η Lidl ξεκίνησε μια έντονη διαδικασία επέκτασης ανοίγοντας καταστήματα εκτός Γερμανίας, σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Στην Ελλάδα, η Lidl προσγειώθηκε το 2001 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος και έκτοτε η Lidl έχει γίνει μία από τις κορυφαίες αλυσίδες εκπτωτικών σούπερ μάρκετ στην ελληνική αγορά.

Ώρες λειτουργίας LIDL

Τα καταστήματα Lidl στην Ελλάδα είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Ορισμένα καταστήματα ενδέχεται να αλλάζουν το ωράριο ανοίγματος και κλεισίματος ανάλογα με την τοποθεσία τους.

Αγοράστε προϊόντα LIDL online

Η Lidl διαθέτει επίσης ένα αποκλειστικό ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου οι πελάτες μπορούν να συγκρίνουν τις τιμές, να αγοράζουν τα προϊόντα τους και να τα παραλαμβάνουν στο σπίτι τους.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο LIDL?

Η εξοικονόμηση χρημάτων στη Lidl είναι πολύ εύκολη εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της. Επιπλέον, η Lidl δημοσιεύει εβδομαδιαίους καταλόγους και φυλλάδια με προσφορές. Από την άλλη πλευρά, κατεβάζοντας την εφαρμογή για κινητά Lidl Plus, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από μεγάλες εκπτώσεις και οφέλη. Στο 365 Προσφορές θα βρείτε επίσης τις τελευταίες προσφορές και προωθητικές ενέργειες της Lidl. Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο είναι δυνατόν να ενημερώνεστε για τις τελευταίες προσφορές.

Κύριοι ανταγωνιστές της LIDL

Η Lidl ανταγωνίζεται στην Ελλάδα άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως η Κρητικός, ο Γαλαξίας, μεταξύ πολλών άλλων.

Πόσα καταστήματα LIDL υπάρχουν;

Η Lidl δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω περισσότερων από 40 καταστημάτων που βρίσκονται στην Αθήνα, στους Αμπελόκηπους, στον Άγιο Δημήτριο, στην Κατερίνη, μεταξύ άλλων.

Αποκλειστικές προσφορές στην LIDL

Οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν μεγάλα οφέλη στη Lidl, κάνοντας αγορές μέσω διαδικτύου και παραλαμβάνοντας τα προϊόντα τους στο σπίτι. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ενόχλησης με κάποιο από τα προϊόντα της, η Lidl επιτρέπει επιστροφές και επιστροφές χρημάτων. Μέσω του Lidl Plus, οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά προνόμια. Η Lidl διαθέτει μια αποκλειστική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στο LIDL

Οι καλύτερες προσφορές για εξοικονόμηση σε LIDL

Ψάχνετε για τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων στο τοπικό σας κατάστημα Σούπερ μάρκετ; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η 365 Προσφορές σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 24 Σούπερ μάρκετ καταστήματα στην Greece, συμπεριλαμβανομένων των LIDL και πολλών άλλων.

Διαχείριση προσφορών
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.