ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές MASOUTIS

MASOUTIS κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Ο **Masoutis ** (ελληνικά: Μασούτης) είναι αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα. Είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή αλυσίδα λιανικής πώλησης ειδών παντοπωλείου στη χώρα. Η εταιρεία εφαρμόζει μια πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης που χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα ανάπτυξης, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο και το συμφέρον του καταναλωτή.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με MASOUTIS

Πότε δημιουργήθηκε το MASOUTIS
Open

Η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ ιδρύθηκε από τον Διαμαντή Μασούτη το 1976 στη Θεσσαλονίκη. Η ανάπτυξη της εταιρείας, από το 1976 που ξεκίνησε, πραγματοποιήθηκε με σταδιακή επέκταση αρχικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια σε νέες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο MASOUTIS?
Open

Ο Μασούτης εμπορεύεται διάφορες μάρκες, όπως Pampers, Always, Knorr, Oreo, Dettol, Alfa, Nirvana, Haagen Dazs, Schweppes, Pepsi, Coca-Cola, Monetti, 7 Days, Mr. Grand, Παπαδοπούλου, Κύκνος, Pummaro, OB, Johnson's, Colgate, μεταξύ πολλών άλλων.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο MASOUTIS
Open

Αν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα, μπορείτε να ανακαλύψετε την ενότητα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ με πολλές εκπτώσεις.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του MASOUTIS σε όλη τη χώρα?
Open

Ο Μασούτης ανταγωνίζεται στην Ελλάδα άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως Big Discount, Migros, Αφροδίτη, Χαλκιαδάκης, Κρητικός, Κουτελιέρης, Lidl, Εσλαβενίτης, Εσπάτο, Θανόπουλος, Ελεφάντης, Γαλαξίας, μεταξύ άλλων.

Είναι το MASOUTIS αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Κάθε Μασούτης λειτουργεί σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα. Αν κοιτάξετε στην ιστοσελίδα τους στην ενότητα STORE HOURS, μπορείτε να βρείτε τις διάφορες ώρες λειτουργίας.

Πόσα καταστήματα MASOUTIS υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Η Μασούτης διαθέτει 389 καταστήματα: 349 σούπερ μάρκετ, 15 GRAND Masoutis, 1 πράσινο κατάστημα, 23 καταστήματα Cash & Carry και 1 σκοτεινό κατάστημα στην Αττική. Τα καταστήματα βρίσκονται σε πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα MASOUTIS Online
Open

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο Μασούτης μέσω της ιστοσελίδας του: https://eshop.masoutis.gr/. Εκεί θα βρείτε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, όπως μανάβικα, κρεοπωλείο, είδη ψυγείου, είδη κατάψυξης, προϊόντα υγιεινής διατροφής, βιολογικά, vegan & χωρίς γλουτένη, κελάρι, σνακ-καρποί, ζαχαροπλαστείο, είδη παντοπωλείου, βρεφική φροντίδα, προσωπική φροντίδα και πολλές άλλες.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο MASOUTIS
Open

Το Masoutis διαθέτει πρόγραμμα επιβράβευσης μέσω μιας κάρτας με την ονομασία MasCard. Πρόκειται για μια προνομιακή κάρτα που μπορεί να συνοδεύει τις αγορές σας στα καταστήματα λιανικής Μασούτης και να δίνει αποκλειστικά προνόμια. Η MasCard χορηγείται εντελώς δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας. Ισχύει σε όλα τα καταστήματα λιανικής Masouti και έχει απεριόριστη διάρκεια.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από MASOUTIS
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.