ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές MARKET IN

MARKET IN κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η MARKET IN είναι μια ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, εμπορικών σημάτων και προσφορών για τους πελάτες.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με MARKET IN

Πότε δημιουργήθηκε το MARKET IN
Open

Η εταιρεία MARKET IN ιδρύθηκε το 1990. Ξεκινώντας ως μέλος του ομίλου "ΑΣΤΕΡΑΣ" και αργότερα του ομίλου "ΕΛΟΜΑΣ", η MARKET IN ανεξαρτητοποιήθηκε το έτος 2007 και έκτοτε αποτελεί αυτόνομο όμιλο εταιρειών. Η MARKET IN καθιερώθηκε και έγινε μία από τις 10 μεγαλύτερες εταιρείες Super MARKET στην Ελλάδα.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο MARKET IN?
Open

Η MARKET IN εμπορεύεται διάφορες μάρκες, όπως Alpro, Amstel, Fairy, Serenata, Milka, Johnson's, Proderm, Dove, Oral-B, Always, Pantene, Alpha, Creta Farms, Aroxol, Eureka, Duck, Skip, Cif, Coca-Cola, Economy, μεταξύ πολλών άλλων.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο MARKET IN
Open

Αν περιηγηθείτε στον ιστότοπο, μπορείτε να ανακαλύψετε το φυλλάδιο προσφορών, προσφορές μόνο για το διαδίκτυο και εκπτώσεις γενικά.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του MARKET IN σε όλη τη χώρα?
Open

Η MARKET IN ανταγωνίζεται στην Ελλάδα άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως Big Discount, Migros, Αφροδίτη, Χαλκιαδάκης, Κρητικός, Κουτελιέρης, Lidl, Εσλαβενίτης, Εσπάτο, Θανόπουλος, Ελεφάντης, Γαλαξίας, μεταξύ άλλων.

Είναι το MARKET IN αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Κάθε MARKET IN λειτουργεί σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα. Αν αναζητήσετε στην ιστοσελίδα τους στην ενότητα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, μπορείτε να βρείτε κάθε κατάστημα με τον αριθμό τηλεφώνου του και εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας και λήξης του.

Πόσα καταστήματα MARKET IN υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Η MARKET IN διαθέτει 241 αποκλειστικά καταστήματα στην Ελλάδα. Μπορείτε να τα δείτε όλα στην ενότητα STORES της ιστοσελίδας τους. Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε επίσης έναν χάρτη, ώστε να μπορείτε να τα εντοπίσετε σωστά.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα MARKET IN Online
Open

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο MARKET IN μέσω της ιστοσελίδας του: https://www.MARKET-in.gr/el-gr/ . Εκεί θα βρείτε διάφορες κατηγορίες προϊόντων όπως κρεοπωλείο, τρόφιμα, κελάρι, βρέφη, τυροκομικά & νόστιμα προϊόντα, προϊόντα ψυγείου, προϊόντα προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας, τα πάντα για το σπίτι, και προϊόντα για κατοικίδια ζώα. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο MARKET IN
Open

Μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του MARKET IN για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις νέες προσφορές. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τη μάρκα στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το YouTube και το Instagram.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από MARKET IN
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.