logo

Οι τελευταίες προσφορές από MY MARKET

Όλες οι προσφορές από MY MARKET σε ένα μέρος

Το My market είναι μια ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, εμπορικών σημάτων και προσφορών για τους πελάτες.

Συχνές Ερωτήσεις για το MY MARKET

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο MY MARKET

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί de ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και να ανακαλύψετε διάφορες ενότητες όπως τηλεοπτικές προσφορές, φυλλάδια προσφορών, φυλλάδια τοπικών προσφορών My market και διαγωνισμούς τρίτων. Επίσης, αν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα, μπορείτε να βρείτε και άλλες μειώσεις τιμών.

Όλες οι προσφορές από MY MARKET

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

Πότε δημιουργήθηκε το MY MARKET

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1976 με την επωνυμία ΜΕΤΡΟ Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Τροφίμων και Οικιακών Ειδών και τον διακριτικό τίτλο ΜΕΤΡΟ και προήλθε από τον συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών. Το 2004, τα καταστήματα λιανικής της εταιρείας επαναλανσάρισαν με την ονομασία My market και διαχωρίστηκαν επίσημα από την Cash & Carry.

Ώρες λειτουργίας MY MARKET

Το κοινό ωράριο για όλους τους χώρους είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 08 π.μ. έως 21.00 μ.μ. και Σάββατο 8 π.μ. έως 20.00 μ.μ., αλλά μπορεί να διαφέρει σε κάθε συγκεκριμένο υποκατάστημα.

Αγοράστε προϊόντα MY MARKET online

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο My market μέσω της ιστοσελίδας του: https://www.mymarket.gr/. Εκεί θα βρείτε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, όπως φρούτα και λαχανικά, νωπά κρέατα και ψάρια, τυριά, κατεψυγμένα τρόφιμα, μπύρες, ζαχαροπλαστική και σνακ, είδη προσωπικής φροντίδας και πολλά άλλα.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο MY MARKET?

Το My market εμπορεύεται διάφορες μάρκες, όπως Alpro, Amstel, Fairy, Serenata, Milka, Johnson's, Proderm, Dove, Oral-B, Always, Pantene, Alpha, Creta Farms, Aroxol, Eureka, Duck, Skip, Cif, Coca-Cola, Economy, μεταξύ πολλών άλλων.

Κύριοι ανταγωνιστές της MY MARKET

Η My market ανταγωνίζεται στην Ελλάδα άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως Big Discount, Migros, Αφροδίτη, Market In, Χαλκιαδάκης, Κρητικός, Κουτελιέρης, Lidl, Εσλαβενίτης, Εσπάτο, Θανόπουλος, Ελεφάντης και Γαλαξίας, μεταξύ άλλων.

Πόσα καταστήματα MY MARKET υπάρχουν;

Υπάρχουν πολλά καταστήματα My market στην Ελλάδα. Αν πάτε στο τέλος της ιστοσελίδας μπορείτε να κάνετε κλικ στο "βρείτε το κατάστημά σας", εκεί θα βρείτε μια λίστα με όλα τα καταστήματα και ένα χάρτη για να τα εντοπίσετε.

Αποκλειστικές προσφορές στην MY MARKET

Στο My market, έχετε παράδοση αυθημερόν και πάνω από 60 σημεία click & pick. Θα βρείτε επίσης συνταγές και συμβουλές. Μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του My market για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τη μάρκα στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το YouTube και το Instagram.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στο MY MARKET

Οι καλύτερες προσφορές για εξοικονόμηση σε MY MARKET

Ψάχνετε για τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων στο τοπικό σας κατάστημα Σούπερ μάρκετ; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η 365 Προσφορές σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 24 Σούπερ μάρκετ καταστήματα στην Greece, συμπεριλαμβανομένων των MY MARKET και πολλών άλλων.

Διαχείριση προσφορών
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.