ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές CRETA MARKET

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προσφορές από CRETA MARKET

CRETA MARKET κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Το Creta Market είναι ένα ελληνικό παντοπωλείο. Με μακρά ιστορία στην αγορά, η Creta Market έχει την έδρα της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με CRETA MARKET

Πότε δημιουργήθηκε το CRETA MARKET
Open

Η Creta Market ιδρύθηκε το 1981 στην Ελλάδα από τους αδελφούς Παναγιώτη και Ανδρέα Παπαδόπουλο. Από την αρχή της λειτουργίας της, στόχος της Creta Market ήταν να παρέχει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα προϊόντων παντοπωλείου υψηλής ποιότητας από τις κορυφαίες μάρκες της αγοράς.

Τα επόμενα χρόνια, η Creta Market πέρασε μια έντονη διαδικασία επιχειρηματικής επέκτασης με την προσθήκη μεγάλου αριθμού προϊόντων και το άνοιγμα καταστημάτων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο CRETA MARKET?
Open

Η Creta Market διαθέτει προϊόντα γνωστών εμπορικών σημάτων όπως Melissa, Dakos, Φέτα Χαλκιδικής, Coca-Cola, Pepsi, Kalamata, 7UP, Sprite, Nivea, Fairy, Pampers, Ariel, μεταξύ πολλών άλλων.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο CRETA MARKET
Open

Η εξοικονόμηση χρημάτων στο Creta Market είναι εύκολη με τις εβδομαδιαίες προσφορές και προωθητικές ενέργειες. Στα καταστήματα Creta Market οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από μεγάλες εκπτώσεις και παροχές. Στο 365 Prosfores θα βρείτε επίσης όλες τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες στο Creta Market.

Με τη σειρά της, η Creta Market λανσάρει συχνά προσφορές και προωθητικές ενέργειες εποχιακά και σε ειδικές ημέρες. Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο ή ακολουθώντας την Creta Market στα κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις τελευταίες εκπτώσεις.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του CRETA MARKET σε όλη τη χώρα?
Open

Η Creta Market ανταγωνίζεται στην Ελλάδα άλλες αλυσίδες καταστημάτων, όπως η Σκλαβενίτης, η Aldi, η Mix Market, μεταξύ πολλών άλλων.

Είναι το CRETA MARKET αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Τα καταστήματα Creta Market λειτουργούν από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Ορισμένα καταστήματα ενδέχεται να αλλάζουν τις ώρες λειτουργίας και κλεισίματος ανάλογα με την τοποθεσία τους.

Πόσα καταστήματα CRETA MARKET υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Η Creta Market δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω περισσότερων από 40 καταστημάτων που βρίσκονται στα Χανιά, το Ηράκλειο, τη Λιμνή Χερσόνησο, τις Μοίρες, μεταξύ άλλων.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα CRETA MARKET Online
Open

μπορούν να επισκεφθούν οποιοδήποτε από τα φυσικά καταστήματά της σε όλη τη χώρα, να ανακαλύψουν τα προϊόντα της, να επωφεληθούν από τις προσφορές και να τα αγοράσουν.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο CRETA MARKET
Open

Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μεγάλα οφέλη στο Creta Market αγοράζοντας τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων του από τις κορυφαίες μάρκες της αγοράς. Με ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων σε όλη τη χώρα, υπάρχει πάντα ένα Creta Market κοντά στους πελάτες. Η Creta Market πωλεί υψηλής ποιότητας, επώνυμα είδη παντοπωλείου. Η Creta Market διαθέτει αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από CRETA MARKET
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.