ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές EXPRESS MARKET

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προσφορές από EXPRESS MARKET

EXPRESS MARKET κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η Express Market είναι μια ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Με μακρά ιστορία στην αγορά, η Express Market έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με EXPRESS MARKET

Πότε δημιουργήθηκε το EXPRESS MARKET
Open

Η Express Market ιδρύθηκε πριν από χρόνια στην Ελλάδα. Από το ξεκίνημά της, η Express Market είχε ως στόχο να παρέχει στους πελάτες της είδη παντοπωλείου και προϊόντα μαζικής κατανάλωσης των κορυφαίων εμπορικών σημάτων της αγοράς και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Στα χρόνια που ακολούθησαν την ίδρυσή της, η Express Market πέρασε μια έντονη διαδικασία επέκτασης με την προσθήκη μεγάλου αριθμού προϊόντων και το άνοιγμα καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο EXPRESS MARKET?
Open

Η Express Market πωλεί προϊόντα γνωστών εμπορικών σημάτων, όπως η Hellmann's. Heinz, French, Jack Daniel's, HP, Colman's, Re, Fix, Kaizer, Heineken, Coca-Cola, Pepsi, Sprite, μεταξύ πολλών άλλων.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο EXPRESS MARKET
Open

Η εξοικονόμηση χρημάτων στην Express Market είναι πολύ εύκολη, εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της. Η Express Market δημοσιεύει εβδομαδιαίους καταλόγους και φυλλάδια όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε εκπτωτικές τιμές.

Στο 365 Προσφορές θα βρείτε επίσης όλες τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες της Express Market. Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο ή ακολουθώντας την Express Market στα κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις τελευταίες προσφορές.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του EXPRESS MARKET σε όλη τη χώρα?
Open

Η Express Market ανταγωνίζεται στην Ελλάδα άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως οι Σκλαβενίτης, Market In, The Mart, μεταξύ άλλων.

Είναι το EXPRESS MARKET αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Τα καταστήματα Express Market στην Ελλάδα είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο. Ορισμένα καταστήματα ενδέχεται να αλλάζουν τις ώρες ανοίγματος και κλεισίματος ανάλογα με την τοποθεσία τους.

Πόσα καταστήματα EXPRESS MARKET υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Η Express Market δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω καταστημάτων που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στο Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας, στο Δίον, μεταξύ άλλων.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα EXPRESS MARKET Online
Open

Η Express Market δεν διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα. Ωστόσο, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν προϊόντα μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επίσης, μπορούν να παραλάβουν τα προϊόντα τους στο σπίτι.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο EXPRESS MARKET
Open

Οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν μεγάλα οφέλη στο Express Market αγοράζοντας τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων του από τις κυριότερες μάρκες της αγοράς. Σε αντίθεση με άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, το Express Market είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο και προσφέρει παράδοση στο σπίτι. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου και να τα παραλάβουν στο σπίτι. Η Express Market διαθέτει αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από EXPRESS MARKET
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.