ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές Γαλαξίας

Γαλαξίας κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Ο Γαλαξίας είναι μια ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Η εταιρική της επωνυμία είναι ΠΕΝΤΕ ΑΕ και η έδρα της βρίσκεται στην Αθήνα. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, εμπορικών σημάτων και προσφορών για τους πελάτες. Ο Γαλαξίας λειτουργεί ως ελληνικό σούπερ μάρκετ με ελληνικά κεφάλαια. Παρέχει ποιότητα στα προϊόντα της και χαμηλές, ανταγωνιστικές τιμές.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με Γαλαξίας

Πότε δημιουργήθηκε το Γαλαξίας
Open

Το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας ξεκίνησε το 1971 μετά από την απόφαση 5 φίλων να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο στο χώρο των καταναλωτικών αγαθών. Από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος και την αύξηση των αποθεμάτων του, η εταιρεία συνέχισε να επεκτείνεται φτάνοντας σήμερα σε περισσότερα από 150 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο Γαλαξίας?
Open

Ο Γαλαξίας εμπορεύεται διάφορες μάρκες, όπως Coca Cola, Lays, Philadelphia, Energizer, Jacobs, Klinex, Colgate, L'oreal, Sarantis, Nivea, μεταξύ πολλών άλλων. Θα βρείτε επίσης προϊόντα για παιδιά, για γυναίκες, για άνδρες και για το σπίτι.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο Γαλαξίας
Open

Αν περιηγηθείτε στον ιστότοπο, μπορείτε να ανακαλύψετε εβδομαδιαίες προσφορές και φυλλάδια με προϊόντα σε έκπτωση.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του Γαλαξίας σε όλη τη χώρα?
Open

Ο Γαλαξίας ανταγωνίζεται στην Ελλάδα με άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως Big Discount, Migros, Αφροδίτη, Χαλκιαδάκης, Κρητικός, Κουτελιέρης, Lidl, Εσλαβενίτης, Εσπάτο, Θανόπουλος, και Elefante, μεταξύ άλλων.

Είναι το Γαλαξίας αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Κάθε σούπερ μάρκετ Γαλαξίας λειτουργεί σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα. Αν αναζητήσετε στην ιστοσελίδα τους στην ενότητα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, μπορείτε να βρείτε κάθε κατάστημα με τον αριθμό τηλεφώνου του και εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας και λήξης του.

Πόσα καταστήματα Γαλαξίας υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Ο Γαλαξίας διαθέτει περίπου 150 αποκλειστικά καταστήματα στην Ελλάδα. Μπορείτε να τα δείτε όλα στην ενότητα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ της ιστοσελίδας τους. Μπορείτε να τα βρείτε χωρισμένα ανά ζώνη ή να τα δείτε όλα. Θα βρείτε επίσης έναν χάρτη σε αυτή την ενότητα, ώστε να μπορείτε να τα εντοπίσετε σωστά.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα Γαλαξίας Online
Open

Η Galaxias δεν λειτουργεί προς το παρόν ηλεκτρονική αγορά. Αλλά αν μεταβείτε στην ιστοσελίδα του https://5ae.gr/ μπορείτε να δείτε ποια προϊόντα προσφέρει, πληροφορίες για την εταιρεία και εταιρικά νέα.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο Γαλαξίας
Open

Η Galaxias προσφέρει μια συνδρομή που ονομάζεται BRAVO BONUS, μπορείτε να εγγραφείτε και να ανακαλύψετε μοναδικά προνόμια και δώρα. Θα σας δώσουν μια ηλεκτρονική κάρτα και από εκεί θα μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις προσφορές. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το Galaxias στο Facebook και το Instagram για να ενημερώνεστε για νέα και προσφορές.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από Γαλαξίας
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.