ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές Κάντζας

Κάντζας κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η Κάντζας είναι ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 25 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με Κάντζας

Πότε δημιουργήθηκε το Κάντζας
Open

Η Κάντζας ιδρύθηκε το 1985, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα σούπερ μάρκετ Κάντζας.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο Κάντζας?
Open

Carefree, Maxi, Pampers, Dove, Pepsi, Coca-Cola, Ariel, Vanish, Hellmans, Nesquik, Merenda, Lipton και Lays είναι μερικές από τις μάρκες υψηλής ποιότητας που θα βρείτε στην Κάντζας.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο Κάντζας
Open

Υπάρχουν πολλοί τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων μια Κάντζας Για παράδειγμα, μπορείτε να περιηγηθείτε στην ενότητα Brochurer-Offers στην ιστοσελίδα της για να βρείτε εκπτώσεις σε διάφορα προϊόντα. Επίσης, μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας για να βρείτε τους τελευταίους καταλόγους της Κάντζας για να απολαύσετε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρήματα σε ό,τι χρειάζεστε.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του Κάντζας σε όλη τη χώρα?
Open

Γρήγορα, Discount Markt, OK! Markets, Dealmarkets, ΑΦΡΟΔΙΤΗ και Ελληνική Διατροφή είναι μερικοί από τους ανταγωνιστές της Κάντζας.

Είναι το Κάντζας αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Η Κάντζας ανοίγει τις πόρτες της από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 έως τις 21:00.

Πόσα καταστήματα Κάντζας υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Η Κάντζας διατηρεί 25 καταστήματα στις Σέρρες, τη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα, ενώ απασχολεί περισσότερους από 300 υπαλλήλους.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα Κάντζας Online
Open

Στην ιστοσελίδα της Κάντζας όχι μόνο θα βρείτε αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις, αλλά μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο ενημερωτικό της δελτίο. Στην ιστοσελίδα υπάρχουν κατάλογοι καθώς και πληροφορίες για την παράδοση.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο Κάντζας
Open

Αν θέλετε να έχετε αποκλειστικά οφέλη στην Κάντζας, θα πρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπό της. Με αυτόν τον τρόπο θα λαμβάνετε δωρεάν περιεχόμενο καθώς και αποκλειστικές προσφορές. Επίσης, υπάρχουν πολλοί τρόποι πληρωμής για ό,τι έχετε αγοράσει.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε την Κάντζας στο Facebook και το Instagram για να λαμβάνετε τις τελευταίες πληροφορίες, εκπτώσεις και κουπόνια.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από Κάντζας
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.