logo
homeIcon
  1. separatorΣούπερ μάρκετ
  2. separatorMETRO CASH & CARRY

Οι τελευταίες προσφορές από METRO CASH & CARRY

Όλες οι προσφορές από METRO CASH & CARRY σε ένα μέρος

Η METRO Cash & Carry είναι ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Με μακρά πορεία στην αγορά, τα κεντρικά γραφεία της METRO Cash & Carry βρίσκονται στην Αθήνα.

Συχνές Ερωτήσεις για το METRO CASH & CARRY

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο METRO CASH & CARRY

Η εξοικονόμηση χρημάτων στο METRO Cash & Carry είναι πολύ εύκολη εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα METRO Cash & Carry οι πελάτες μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε εκπτωτικές τιμές.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε επίσης όλες τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες της METRO Cash & Carry. Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο ή ακολουθώντας τη METRO Cash & Carry στα κοινωνικά δίκτυα, είναι δυνατόν να ενημερώνεστε για τις τελευταίες προσφορές.

Όλες οι προσφορές από METRO CASH & CARRY

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

Πότε δημιουργήθηκε το METRO CASH & CARRY

Η Metro ιδρύθηκε το 1976 στην Ελλάδα στη Μεταμόρφωση, ένα προάστιο της Αθήνας. Από το ξεκίνημά της, η METRO Cash & Carry έχει ως στόχο να παρέχει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα προϊόντων παντοπωλείου υψηλής ποιότητας από τις κορυφαίες μάρκες της αγοράς.

Τα επόμενα χρόνια, η METRO Cash & Carry πέρασε μια έντονη διαδικασία επιχειρηματικής επέκτασης με την προσθήκη μεγάλου αριθμού προϊόντων και το άνοιγμα καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Ώρες λειτουργίας METRO CASH & CARRY

Τα καταστήματα METRO Cash & Carry είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 5:30 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Ορισμένα καταστήματα ενδέχεται να αλλάζουν το ωράριο ανοίγματος και κλεισίματος ανάλογα με την τοποθεσία τους.

Αγοράστε προϊόντα METRO CASH & CARRY online

Η METRO Cash & Carry διαθέτει επίσης ένα αποκλειστικό ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου οι πελάτες μπορούν να συγκρίνουν τιμές, να αγοράσουν τα προϊόντα τους και να τα παραλάβουν στο σπίτι τους.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο METRO CASH & CARRY?

Η METRO Cash & Carry πωλεί προϊόντα των δικών της εμπορικών σημάτων: Alta Gusto, Alta Kouzina, Alta Fresco, Pappy For You, Pappy Home, Pappy Soft και Best Price. Επίσης, πωλεί προϊόντα γνωστών εμπορικών σημάτων όπως Gordon's, Milner, Pampers, Green, Lipton, Big Choco, Bevelini, Pepsi, Agros, Peppa, Nestea, Red Bull, Doritos, Ruffles, Το Μανίνα, Nepa, Magic Nut, Sefco Zeelandia, Quacker, Jacobs, Kellogg's, Fruitful, Aktina, μεταξύ πολλών άλλων.

Κύριοι ανταγωνιστές της METRO CASH & CARRY

Η METRO Cash & Carry ανταγωνίζεται στην Ελλάδα με άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως οι Σκλαβενίτης, Lidl, Μασούτης, μεταξύ άλλων.

Πόσα καταστήματα METRO CASH & CARRY υπάρχουν;

Η METRO Cash & Carry δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω περισσότερων από 20 καταστημάτων που βρίσκονται στην Αθήνα, την Κόρινθο, τον Άλμωπο, τις Μουρνιές, το Κορωπί, τα Ιόνια, μεταξύ άλλων.

Αποκλειστικές προσφορές στην METRO CASH & CARRY

Οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν μεγάλα οφέλη στο METRO Cash & Carry κάνοντας ηλεκτρονικές αγορές και παραλαμβάνοντας τα προϊόντα τους στο σπίτι τους. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ενόχλησης με κάποιο από τα προϊόντα της, η METRO Cash & Carry επιτρέπει επιστροφές και ανταλλαγές. Η METRO Cash & Carry διαθέτει αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στο METRO CASH & CARRY

Οι καλύτερες προσφορές για εξοικονόμηση σε METRO CASH & CARRY

Ψάχνετε για τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων στο τοπικό σας κατάστημα Σούπερ μάρκετ; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η 365 Προσφορές σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 24 Σούπερ μάρκετ καταστήματα στην Greece, συμπεριλαμβανομένων των METRO CASH & CARRY και πολλών άλλων.

Διαχείριση προσφορών
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.