logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorΑνακαινίζετε το μπάνιο σας; Ποια προϊόντα ΙΚΕΑ είναι απαραίτητα;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανακαινίζετε το μπάνιο σας; Ποια προϊόντα ΙΚΕΑ είναι απαραίτητα;

Ανακαινίζετε το μπάνιο σας; Ποια προϊόντα ΙΚΕΑ είναι απαραίτητα;

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει σαν καινούργιο. Απλά να θυμάστε ότι ορισμένα προϊόντα είναι απαραίτητα και μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα. Με μικρές αλλαγές, θα κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει ανακαινισμένο και μοντέρνο, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε μεγάλες εργασίες ή να καλέσετε έναν επαγγελματία. Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού και πάντα ο τελευταίος που ανακαινίζεται.

Βαφή

2.jpg

Λίγες αλλαγές είναι τόσο ευγνώμονες και με τόσο καλό αποτέλεσμα όσο το βάψιμο. Για να αποφύγετε την υπερβολή, ξεκινήστε από την αλλαγή του χρώματος του μπάνιου. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το χρώμα και να το δοκιμάσετε σε έναν τοίχο. Παρατηρήστε την επίδραση του φωτός και τον συνδυασμό με τις τουαλέτες. Καλό είναι να χρησιμοποιείτε ανοιχτά χρώματα για να δώσετε την αίσθηση περισσότερου χώρου, ειδικά αν το μπάνιο είναι μικρό. Στην ΙΚΕΑ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να δώσετε αυτή την ιδιαίτερη πινελιά στο μπάνιο σας.

Διακοσμητικά

3.jpg

Όταν η διακόσμηση του μπάνιου είναι η ίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα, επέρχεται μια κάποια αισθητική στασιμότητα. Δοκιμάστε να αναμείξετε στοιχεία διαφορετικών στυλ ή να μετακινήσετε ορισμένα κομμάτια, δίνοντάς τους μια νέα λειτουργία. Μερικές φορές αρκεί να αλλάξετε τα παλιά βάζα και να ενσωματώσετε κάποια βασικά διακοσμητικά για να κάνετε τα πάντα να φαίνονται καινούργια και διαφορετικά. Μια άλλη καλή ιδέα είναι να ανανεώνετε τόσο συχνά τα αξεσουάρ, όπως τα ράφια, οι οργανωτές ντους ή τα καλάθια απορριμμάτων. Στην ΙΚΕΑ μπορείτε να προμηθευτείτε καθρέφτες και κάθε είδους διακοσμητικά αντικείμενα όπως βάζα, σαπουνοθήκες και χαλιά για να δώσετε αυτή την ιδιαίτερη πινελιά στο περιβάλλον που επιλέξατε.

Διακόπτες

4.jpg

Είναι ένα από τα στοιχεία του σπιτιού που υποφέρουν περισσότερο από το πέρασμα του χρόνου. Δεν βλάπτει να ελέγξετε τους δικούς σας και να τους αντικαταστήσετε. Στις μέρες μας χρησιμοποιούνται απλά και μινιμαλιστικά μοντέλα, τα οποία καταφέρνουν να ενσωματωθούν στο περιβάλλον, εναρμονιζόμενα με τον τοίχο. Αν και αν προτιμάτε, υπάρχουν σκελετοί σε τιτάνιο και ματ μαύρο, που βάζουν μια νότα στυλ και χρώματος. Μια από τις καλύτερες επιλογές καταστημάτων για να αγοράσετε νέους διακόπτες φωτισμού είναι η ΙΚΕΑ. Καθορίστε ποιο μοντέλο σας αρέσει περισσότερο και επιλέξτε από την ποικιλία που προσφέρεται.

Τοιχοποιία

5.jpg

Ένας τρόπος για να δώσετε ζωή και στυλ στους τοίχους του μπάνιου σας είναι να τους ταπετσάρετε με μοντέρνα ταπετσαρία ή να επιλέξετε διακοσμητικά πάνελ. Απλές στην τοποθέτηση με κόλλα και πολύ προσιτές, αλλάζουν αμέσως την όψη ενός δωματίου. Επιπλέον, απορροφούν τον θόρυβο και αντέχουν στο νερό και τους κραδασμούς. Η ΙΚΕΑ είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές σας.

Συσκευές

6.jpg

Η αντικατάσταση των παλαιών συσκευών θα δώσει νέα ζωή στο μπάνιο σας. Είναι επίσης μια καλή ιδέα για εξοικονόμηση ενέργειας, αφού μπορείτε να επιλέξετε συσκευές με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το πιστολάκι μαλλιών, την ξυριστική μηχανή ή την κουρευτική μηχανή. Στην ΙΚΕΑ θα έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας.

Το My Deals 365 σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους των αγαπημένων σας καταστημάτων στην Ελλάδα. Επωφεληθείτε από τα προϊόντα σε έκπτωση και αναμορφώστε το μπάνιο σας χωρίς να ξοδέψετε παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.