logo
homeIcon
  1. separatorμόδα
  2. separatorKENTIA
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τελευταίες προσφορές από KENTIA

Όλες οι προσφορές από KENTIA σε ένα μέρος

Η KENTIA είναι μια ελληνική εταιρεία με έδρα το Μοσχάτο, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορία μιας ποιοτικής γκάμας κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Δραστηριοποιείται μέσω περισσότερων από 40 καταστημάτων και περίπου 200 σημείων πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, διαθέτει το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Συχνές Ερωτήσεις για το KENTIA

Πότε δημιουργήθηκε το KENTIA
close

Η ΚΕΝΤΙΑ ιδρύθηκε το 1977 στον Πειραιά από τον Ευστράτιο Πασγιανό όπου άνοιξε το πρώτο κατάστημα χονδρικής πώλησης κεντημάτων με την επωνυμία "Ε. Πασιανός & ΣΙΑ ΟΕ". ΟΕ". Ωστόσο, με την πάροδο των χρόνων, η εταιρεία αυξήθηκε και η κατεύθυνση της επιχείρησης άλλαξε από γενιά σε γενιά. Ήταν το 1992 όταν η επωνυμία της άλλαξε σε ΚΕΝΤΙΑ.

Σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ελληνική και διεθνή αγορά, εισάγοντας βαμβακερά υφαντά υφάσματα προς επεξεργασία και στη συνέχεια προσφέροντας τα αποκλειστικά λευκά είδη με την υπογραφή της. Έχει αναπτύξει τις εμπορικές της δραστηριότητες μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος και πάνω από 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, διαθέτει περισσότερα από 200 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο KENTIA?
close

Η KENTIA εμπορεύεται το δικό της εμπορικό σήμα που εγγυάται την καλύτερη ποιότητα και σχεδιασμό. Επιπλέον, περιλαμβάνει και άλλες μάρκες όπως Paul Frank, Pantone, Espiel, Bhandart και Sorema.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο KENTIA
close

Στην KENTIA μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα εκμεταλλευόμενοι όλες τις ειδικές προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες και το σχέδιο χρηματοδότησης 18 άτοκων δόσεων. Εκτός από αυτό, προσφέρει δωρεάν παράδοση από ένα συγκεκριμένο ποσό αγοράς και προτείνει την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα.

Κύριοι ανταγωνιστές της KENTIA
close

Μερικοί από τους κύριους ανταγωνιστές της ΚΕΝΤΙΑ στην Ελλάδα είναι οι JOY, IDEA STORES, IDEA Έπιπλα, JUMBO και άλλοι περισσότεροι.

Ώρες λειτουργίας KENTIA
close

Τα καταστήματα της ΚΕΝΤΙΑ ανοίγουν τις πόρτες τους σε παρόμοιες ώρες. Σε γενικές γραμμές, το κάνουν από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Πόσα καταστήματα KENTIA υπάρχουν;
close

Η ΚΕΝΤΙΑ διαθέτει περισσότερα από 40 καταστήματα και περίπου 200 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Για να μάθετε το πλησιέστερο σε εσάς, επισκεφθείτε το https://www.kentia.gr/el/stores/.

Αγοράστε προϊόντα KENTIA online
close

Στην ΚΕΝΤΙΑ μπορείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό της κατάστημα το οποίο προσφέρει τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα με αποκλειστικά προνόμια όπως χρηματοδοτικά προγράμματα και ειδικές προσφορές. Επιπλέον, παρέχει δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα.

Αποκλειστικές προσφορές στην KENTIA
close

Ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στην ΚΕΝΤΙΑ είναι η δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα και η αξιοποίηση όλων των ειδικών πλεονεκτημάτων του. Επίσης, κάνοντας εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο και ακολουθώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, όπως το Facebook και το Instagram, μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα λαμβάνοντας τα μέσω ταχυδρομείου.

Όλες οι προσφορές από KENTIA
close

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.