ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές OVS

OVS κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η OVS είναι μια ιταλική εταιρεία ένδυσης. Διαθέτει καταστήματα σε 35 χώρες στην Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και την Ασία με συνολικά περίπου 1285 σημεία.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με OVS

Πότε δημιουργήθηκε το OVS
Open

Η OVS ιδρύθηκε το 1972 ως Organizzazione Vendite Speciali, τμήμα της Coin, μιας ιταλικής αλυσίδας πολυκαταστημάτων. Η εταιρεία παρέμεινε θυγατρική του ομίλου Coin μέχρι το 2015, όταν πραγματοποιήθηκε αρχική δημόσια προσφορά.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο OVS?
Open

Η OVS προσφέρει υψηλής ποιότητας μάρκες όπως Converse, Gap, Jansport, Utopja, Crocs, Lego, New Balance, Chico και Piombo μεταξύ πολλών άλλων.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο OVS
Open

Υπάρχουν πολλοί τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων στην OVS. Για παράδειγμα, μπορείτε να περιηγηθείτε στο τμήμα Outlet στον ιστότοπό της για να βρείτε εκπτώσεις σε όλα τα είδη προϊόντων. Επίσης, μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας για να βρείτε τους τελευταίους καταλόγους της OVS για να απολαύσετε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρήματα σε ό,τι χρειάζεστε.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του OVS σε όλη τη χώρα?
Open

Η H&M, η Benetton και η Zara είναι μερικοί από τους ανταγωνιστές της OVS

Είναι το OVS αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Η OVS ανοίγει τις πόρτες της Από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 20:30. Τα Σάββατα ανοίγει από τις 10:00 έως τις 19:00.

Πόσα καταστήματα OVS υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Η OVS διαθέτει πάνω από 1285 καταστήματα σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα OVS Online
Open

Στην ιστοσελίδα της OVS όχι μόνο θα βρείτε αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις, αλλά μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της. Στον ιστότοπο υπάρχει οδηγός μεγεθών σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες σχετικά με το μέγεθός σας, καθώς και πληροφορίες για την παράδοση.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο OVS
Open

Αν θέλετε να έχετε αποκλειστικά οφέλη στην OVS, θα πρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπό της. Με αυτόν τον τρόπο θα λαμβάνετε δωρεάν περιεχόμενο καθώς και αποκλειστικές προσφορές. Επίσης, υπάρχουν πολλοί τρόποι πληρωμής για ό,τι έχετε αγοράσει. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε την OVS στο Instagram, το Facebook, το Pinterest, το LinkedIn και το Twitter για να λαμβάνετε τις τελευταίες πληροφορίες, εκπτώσεις και κουπόνια.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από OVS
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.