ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίες προσφορές MARINA STORES

MARINA STORES κατάλογοι, ειδικές προσφορές, εβδομαδιαίες διαφημίσεις και προσφορές.

Η MARINA Stores είναι η μοναδική αλυσίδα θαλάσσιου εξοπλισμού σκαφών στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια με ένα δίκτυο λιανικής πώλησης 23 καταστημάτων. Κάθε αγοραστής μπορεί να βρει σε αυτή τη μάρκα μια ευρεία γκάμα από πάνω από 13.000 ναυτιλιακά προϊόντα για Εξοπλισμό Σκαφών, Αξεσουάρ Σκαφών & Εξοπλισμό Διάσωσης.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με MARINA STORES

Πότε δημιουργήθηκε το MARINA STORES
Open

Το 2000, ο Όμιλος ΛΑΛΙΖΑΣ δημιούργησε μια νέα εμπορική μάρκα, τα MARINA Stores, η οποία αποτέλεσε μια αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης ναυτιλιακών ειδών, με σκοπό να παρέχει σε κάθε χρήστη σκάφους, μια πλήρη γκάμα ναυτιλιακών προϊόντων. Το 2004 άνοιξε το πρώτο MARINA Stores στον Πειραιά και από εκείνη τη στιγμή και μετά, η επιτυχία παρέμεινε σταθερή και μεγάλη.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο MARINA STORES?
Open

Στα καταστήματα MARINA μπορείτε να βρείτε μάρκες όπως HIDEA, BARDAHL, WOW, μεταξύ άλλων.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο MARINA STORES
Open

Εάν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των καταστημάτων MARINA μπορείτε να βρείτε διάφορες ενότητες όπου είναι δυνατόν να εξοικονομήσετε χρήματα. Θα δείτε ότι η μάρκα διαθέτει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και επίσης μια συγκεκριμένη κατηγορία προσφορών.

Ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του MARINA STORES σε όλη τη χώρα?
Open

Η MARINA Stores ανταγωνίζεται στην Ελλάδα μεταξύ άλλων τις Trezos Marine, Nautilus Yacht Equipment, Skafatos, Maratos Marine, Nautocosmos, Seafarer, Four Marine.

Είναι το MARINA STORES αυτή τη στιγμή ανοιχτό?
Open

Η MARINA Stores διαθέτει 15 καταστήματα στην Ελλάδα. Μπορείτε να τα δείτε όλα στην ενότητα STORE LOCATOR της ιστοσελίδας τους. Στην ενότητα αυτή θα βρείτε και χάρτη για να μπορείτε να τα εντοπίσετε σωστά.

Πόσα καταστήματα MARINA STORES υπάρχουν σε όλη τη χώρα?
Open

Κάθε MARINA Stores λειτουργεί σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα. Αν κοιτάξετε στην ιστοσελίδα τους στην ενότητα STORE LOCATOR, μπορείτε να βρείτε κάθε κατάστημα με τη διεύθυνσή του, το τηλέφωνό του και το ωράριο λειτουργίας του.

Πώς να αγοράσετε προϊόντα MARINA STORES Online
Open

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στα MARINA Stores online μέσω της ιστοσελίδας τους, η οποία είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο. Στο διαδίκτυο θα βρείτε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, και επίσης μπορείτε να λάβετε αποκλειστικές διαδικτυακές προσφορές. Οι τρόποι πληρωμής είναι μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Πώς να αποκτήσετε αποκλειστικά προνόμια στο MARINA STORES
Open

Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε μια εικονική συνομιλία για να ξεκαθαρίσετε όλες τις αμφιβολίες σας, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο MARINA Store για να λαμβάνετε νέα και διαφημιστικά μηνύματα. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το MARINA Store στο Facebook, το Twitter, το YouTube και το Instagram για περισσότερες πληροφορίες και νέα.

Εκπτώσεις που προσφέρονται από MARINA STORES
Open

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2023 365 Προσφορές.Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.