logo

Οι τελευταίες προσφορές από MARINA STORES

Όλες οι προσφορές από MARINA STORES σε ένα μέρος

Η MARINA Stores είναι η μοναδική αλυσίδα θαλάσσιου εξοπλισμού σκαφών στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια με ένα δίκτυο λιανικής πώλησης 23 καταστημάτων. Κάθε αγοραστής μπορεί να βρει σε αυτή τη μάρκα μια ευρεία γκάμα από πάνω από 13.000 ναυτιλιακά προϊόντα για Εξοπλισμό Σκαφών, Αξεσουάρ Σκαφών & Εξοπλισμό Διάσωσης.

Συχνές Ερωτήσεις για το MARINA STORES

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο MARINA STORES

Εάν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των καταστημάτων MARINA μπορείτε να βρείτε διάφορες ενότητες όπου είναι δυνατόν να εξοικονομήσετε χρήματα. Θα δείτε ότι η μάρκα διαθέτει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και επίσης μια συγκεκριμένη κατηγορία προσφορών.

Όλες οι προσφορές από MARINA STORES

365 Προσφορές σας προσφέρει τους καλύτερους καταλόγους, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από όλα τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Ανακαλύψτε απίστευτες οικονομίες σε είδη παντοπωλείου, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, ρούχα, εργαλεία, είδη κηπουρικής, καλλυντικά, αθλητικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καταλόγων από μερικά από τα καλύτερα καταστήματα και μάρκες στην Ελλάδα.

365 Προσφορές σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα κοντά σας.

Πότε δημιουργήθηκε το MARINA STORES

Το 2000, ο Όμιλος ΛΑΛΙΖΑΣ δημιούργησε μια νέα εμπορική μάρκα, τα MARINA Stores, η οποία αποτέλεσε μια αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης ναυτιλιακών ειδών, με σκοπό να παρέχει σε κάθε χρήστη σκάφους, μια πλήρη γκάμα ναυτιλιακών προϊόντων. Το 2004 άνοιξε το πρώτο MARINA Stores στον Πειραιά και από εκείνη τη στιγμή και μετά, η επιτυχία παρέμεινε σταθερή και μεγάλη.

Ώρες λειτουργίας MARINA STORES

Η MARINA Stores διαθέτει 15 καταστήματα στην Ελλάδα. Μπορείτε να τα δείτε όλα στην ενότητα STORE LOCATOR της ιστοσελίδας τους. Στην ενότητα αυτή θα βρείτε και χάρτη για να μπορείτε να τα εντοπίσετε σωστά.

Αγοράστε προϊόντα MARINA STORES online

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στα MARINA Stores online μέσω της ιστοσελίδας τους, η οποία είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο. Στο διαδίκτυο θα βρείτε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, και επίσης μπορείτε να λάβετε αποκλειστικές διαδικτυακές προσφορές. Οι τρόποι πληρωμής είναι μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο MARINA STORES?

Στα καταστήματα MARINA μπορείτε να βρείτε μάρκες όπως HIDEA, BARDAHL, WOW, μεταξύ άλλων.

Κύριοι ανταγωνιστές της MARINA STORES

Η MARINA Stores ανταγωνίζεται στην Ελλάδα μεταξύ άλλων τις Trezos Marine, Nautilus Yacht Equipment, Skafatos, Maratos Marine, Nautocosmos, Seafarer, Four Marine.

Πόσα καταστήματα MARINA STORES υπάρχουν;

Κάθε MARINA Stores λειτουργεί σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα. Αν κοιτάξετε στην ιστοσελίδα τους στην ενότητα STORE LOCATOR, μπορείτε να βρείτε κάθε κατάστημα με τη διεύθυνσή του, το τηλέφωνό του και το ωράριο λειτουργίας του.

Αποκλειστικές προσφορές στην MARINA STORES

Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε μια εικονική συνομιλία για να ξεκαθαρίσετε όλες τις αμφιβολίες σας, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο MARINA Store για να λαμβάνετε νέα και διαφημιστικά μηνύματα. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το MARINA Store στο Facebook, το Twitter, το YouTube και το Instagram για περισσότερες πληροφορίες και νέα.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στο MARINA STORES

Οι καλύτερες προσφορές για εξοικονόμηση σε MARINA STORES

Ψάχνετε για τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων στο τοπικό σας κατάστημα Καταστήματα υλικού; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η 365 Προσφορές σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 9 Καταστήματα υλικού καταστήματα στην Greece, συμπεριλαμβανομένων των MARINA STORES και πολλών άλλων.

Διαχείριση προσφορών
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.