logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorΤα 5 κορυφαία μέρη για να προμηθευτείτε τα καλύτερα προϊόντα DIY και να είστε πλήρως εξοπλισμένοι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα 5 κορυφαία μέρη για να προμηθευτείτε τα καλύτερα προϊόντα DIY και να είστε πλήρως εξοπλισμένοι

Τα 5 κορυφαία μέρη για να προμηθευτείτε τα καλύτερα προϊόντα DIY και να είστε πλήρως εξοπλισμένοι

Η καραντίνα έφερε μια αλλαγή στις συνήθειες των Ελλήνων, οι οποίοι, κλεισμένοι στα σπίτια τους, χρησιμοποίησαν τη φαντασία τους για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στιγμές γεμάτες αβεβαιότητα. Από το να αθλούνται στο σπίτι και να ξεσκονίζουν επιτραπέζια παιχνίδια μέχρι το να ψήνουν ψωμί και να καταναλώνουν streaming και κοινωνικά δίκτυα. Οποιαδήποτε δραστηριότητα ήταν ευπρόσδεκτη για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση συναγερμού. Η καταδίκη άλλαξε τη ρουτίνα και αυτό μπορεί να εξηγήσει την αναζήτηση άλλων τρόπων κατανομής της ενέργειας, όπως το DIY. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η τάση "Κάντο μόνος σου" (DIY) έγινε δημοφιλής, ενισχύοντας τις χειρωνακτικές εργασίες και τη δημιουργική ανάπτυξη. Και μεταξύ αυτών των νέων χόμπι, το DIY ξεχωρίζει λόγω του ιδιαίτερου δεσμού που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των ανθρώπων και των σπιτιών τους. Εδώ σας παρουσιάζουμε 5 μέρη για να προμηθευτείτε τα καλύτερα προϊόντα DIY και να είστε πλήρως εξοπλισμένοι.

Nikolau Tools

2.jpg

Το Nikolau Tools τα έχει όλα: χρώματα και ταπετσαρίες, διακόσμηση και έπιπλα, πόρτες, παράθυρα και σκάλες, φωτισμό και ηλεκτρικές συσκευές, οικοδομικά είδη, κεραμικά, κουζίνα, προϊόντα σιδηρικών και πολλά άλλα. Το κατάστημα αυτό πωλεί σχεδόν αποκλειστικά προϊόντα από γνωστούς κατασκευαστές. Μπορείτε να βρείτε νέες προσφορές και εκπτώσεις των προϊόντων τους στην ιστοσελίδα τους ή να εγγραφείτε στο ενημερωτικό τους δελτίο για να λαμβάνετε τις τελευταίες προσφορές και να μη χάνετε τίποτα.

Das Home

3.jpg

Το Das Home προσφέρει είδη φωτισμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αξεσουάρ μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, χρώματα και βερνίκια, κουρτίνες, κουβέρτες, μαξιλάρια, χαλιά, πετσέτες και πολλά άλλα. Στο τμήμα πωλήσεων της επίσημης ιστοσελίδας της μπορείτε να δείτε τις τελευταίες προσφορές για νέα προϊόντα και άλλες εκπτώσεις. Είναι μία από τις μάρκες που επιλέγουν οι Έλληνες, επειδή γεννήθηκε στην Ελλάδα. Για την παραγωγή των προϊόντων της συνεργάζεται με πιστοποιημένα εργοστάσια στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Ασία. Τα έμπειρα στελέχη της, που θέτουν υψηλά πρότυπα, παρακολουθούν τις γραμμές παραγωγής για να διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που φέρουν τα σήματα της εταιρείας.

Μαρίνα Καταστήματα

4.jpg

Η Marina Stores προσφέρει μια ευρεία γκάμα ειδών αλιείας, όπως τέντες, καλύμματα, καλάμια ψαρέματος, μαχαίρια κατάδυσης, αδιάβροχα, ρούχα για ανοιχτές θάλασσες, άγκυρες, σχοινιά αγκύρας και πολλά άλλα προϊόντα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο Marina Stores με πολλούς τρόπους: περιηγηθείτε στις εβδομαδιαίες διαφημίσεις τους ή εγγραφείτε στο ενημερωτικό τους δελτίο για να ενημερώνεστε για ειδικές εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες. Σε αυτό το κατάστημα θα βρείτε premium μάρκες και τα καλύτερα είδη σε όλη την Ελλάδα.

Praktiker

5.jpg

Το Praktiker πουλάει όλα τα είδη οικιακών προϊόντων και είδη υψηλής ποιότητας: εργαλεία και ρούχα εργασίας, είδη υγιεινής, φωτισμό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, οικοδομικά υλικά, κεραμικά και πλακάκια για το σπίτι, συσκευές, κεραμικά μπάνιου, κουζίνες, συσκευές και πολλά άλλα.

Unimac

6.jpg

Στην Unimac θα βρείτε όλα τα είδη εργαλείων για να πειραματιστείτε στο σπίτι. Είναι ένα ιδανικό μέρος για να εξερευνήσετε αν κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο του DIY. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και οι καλύτερες μάρκες.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό τους δελτίο για να μη χάνετε τα νέα και τις εκπτώσεις. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στους μηνιαίους καταλόγους και τα φυλλάδιά τους με απίστευτες προσφορές και νέες προσφορές.

Το 365 Prosfores σας φέρνει όλους τους εκπτωτικούς καταλόγους για να έχετε τα καλύτερα προϊόντα DIY. Συγκρίνετε τις τιμές μεταξύ αυτών των τεσσάρων αλυσίδων με τη βοήθειά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
arrowDown

Copyright © 2024 365 Προσφορές. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή των κειμένων χωρίς προηγούμενη γραπτή συμφωνία. Οι φωτογραφίες προϊόντων, οι εικόνες και τα φυλλάδια προορίζονται μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Οι μειωμένες τιμές προέρχονται από τους επίσημους διανομείς που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι προσφορές ισχύουν από και μέχρι την ημερομηνία λήξης ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι ενημερωτικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση των προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.